Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #5496 üzenetére
Tényleg nagyon jó! :-)
Újabb megerősítést nyert, amit a telekre tervezek, sőt kicsit átértékeltem az eddigi terveket, és változtatni fogok.
Eredetileg úgy gondoltam, hogy lépcsőket úgy alakítok ki, hogy leszedem a talaj felső rétegét, kialakítom a formát, aztán visszateszem. Most inkább úgy gondolom, hogy csak felhúzok egy támfalat egy kicsit magasabbra, aztán hagyom, hogy magától rendeződjön a szint. Így mondjuk a kavicsolás, ilyesmi kimarad alóla, de valszeg éveket nyerek vele.
A másik, ami még mindig probléma, hogy bejárnak a szarvasok és megesznek mindent a konyhakertben és a fákat is megrágják. A földet trágyázzák, szóval előnyük is van. Illetve talán a füvet is lelegelik, letapossák, ami szintén előny. Gondolkodok rajta, hogy elkerítem az egészet párszázezerért. De egy ideje már jár a fejemben az is, hogy hogyan lehetne őket erőforrásként hasznosítani úgy, hogy közben azért a konyhakert is megmaradjon meg a fák is. Elsőre valami szarvasfigyelős mozgásérzékelő kamerás youtube videos projekt ugrott be, hogy esetleg abból lehetne pénzt keresni, aztán akkor kompenzálva vagyunk. Bármi egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Metal Gear Solid
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest