Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2451) Szakbarbár válasza freaghill (#2450) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Van olyan cső ami kifejezetten a talajba kell tenni de úgy láttam ezek jóval drágábbak.
#2449 Misi1980
A talaj felszín fölé kell fektetni a csövet és a csepegtető testnek felfelé kell nézni az eltömődés elkerülése miatt.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#2452) freaghill válasza Szakbarbár (#2451) üzenetére


freaghill
őstag

Ezt nem tudtam. :R

(#2453) Dorian


Dorian
félisten

Én is gondoltam rá, hogy behúzom a geotextil (fölötte nincs semmi, csak terülő borókák egy rézsűben) alá a csepegtető csövet, de ez eltömődés lehetősége miatt inkább elvetettem.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#2454) DJGABI válasza UberMutant (#2297) üzenetére


DJGABI
addikt

Jelentem egész szép retkek lettek: [kép] mondjuk 1 hete még keresztapám is elég negatív volt, azt mondta nálunk ebben a földben nem szokott megmaradni, és valóban, nem is emlékszem hogy valaha lett volna az én életemben. Múlt heti esőzések jót tettek neki. Jó kis tapasztalat volt, bár elég mütyürészős, hát nem tudom megéri-e, olyan 15-20 tő lett leszúrva. Egyedül én eszem családban, Lidlben 200Ft szokott lenni egy csokor... hmm

Eleinte a saláták is szépen fejlődtek, de túl sűrűn lettek elszórva, szétszedés után egy olyan 5-10 centis leveleknél megálltak a fejlődésben... Most ki lettek rakva, kíváncsi leszek megindulnak-e.

Hétvégén kaptam nagynénémtől paradicsom palántákat, kevés volt a meglévő terület, egy 5*5-öset még ki kellett gazolni, felkapálógépezni... Viszont ezzel az öntözéssel már most tele a hócipőm. Automatizálásra valami tipp? Van hátra van slag vezetve a kertbe (esővízzel nem is tudom mennyire lennék kisegítve, legalábbis a 200 literes hordó magában biztos kevés lenne, csak tegnap este ráment vagy 3 teli kanna a 10l-esből...), nagybátyám talán ilyen spriccelőset mondott, hogy náluk az van. Melyik a jobb, az a fajta, vagy a csepegtetős? Csak a fentiek: paradicsom, saláta, meg 2 tő paprika van. Jelenleg 2 vagy 3 rövidebb slag van összetoldva, de a csatlakozásoknál már ereszt. Gondolom jobb lenne 1 hosszú cső, legalább 50 méter biztos kelleni fog. [link] Ezek az időzítők ha jól látom közvetlen a kútra/csapra mennek? Tudnátok linkelni pár cuccot ami feltétlen kell, mi az ajánlott? Gondolom reggel meg este kéne mennie. De mennyi ideig? Köszi.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2455) fess


fess
őstag

Sziasztok
Madárodúból kirepültek a cinkék. 2.költés előtt kiszedjem vagy benne hagyjam a régi fészket?
Tavaly kiszedtem, mert az olvastam, de nem jöttek vissza.

[ Szerkesztve ]

(#2456) fess válasza DJGABI (#2454) üzenetére


fess
őstag

Ilyen kis területhez [csepegtető szalagot ] ajánlok, ez akár a hordóddal is, de egy ibc tartállyal mindenképp jó megoldás, én is ilyet használok. Az idomok, csatlakozók Ali-ról is rendelhetők,de akkor az idei évet e nélkül kell megoldani.

(#2457) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Sziasztok. Jobb topicot nem találtam, jobb híján itt érdeklődöm. Hangya problémám van, de lakásban. 15 éve SOHA nem volt itt hangya, mióta itt lakom, és most valamiért megjelentek. Lakásban mit lehet ellenük tenni? Próbáltam tegnap kitenni cukros vizet egy tálkába, meg egy papírra szódabikarbónás porcukrot, de egyik sem tűnt úgy, hogy felkeltené az érdeklődésüket.

(#2458) fero02 válasza Gabesz87 (#2457) üzenetére


fero02
veterán

Boltban lehet kapni hangya csapdát/mérget. Elég jól bevált. Illetve a sűrű háborgatás (takarítás) nem tetszik nekik.

(#2459) r6man123


r6man123
senior tag

Sziasztok!
Hamarosan nagyobb mennyiségben kellene mulcsot vásárolnom (leylandi sövény alá, szegély mellé), de nem tudom hogy honnan érdemes (occót természetesen) és milyen fajtát.

Tudnátok segíteni? Köszi!

(#2460) DJGABI válasza fess (#2456) üzenetére


DJGABI
addikt

Ezt megtaláltam, köszi. Az a bajom fixen vannak rajt a lyukak, de a palánták meg ugye úgy vannak elosztva ahogy épp sikerült, nem lenne túl gazdaságos simán a földet is locsolni... Ez az esőztető gombás nem lenne jobb megoldás? [link] Olyan 35-40 palántát számoltam, arra még azt mondom belefér...

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2461) Kelvin válasza r6man123 (#2459) üzenetére


Kelvin
őstag

Szerintem ez verhetetlen: https://www.obi.hu/fenyokereg/keregmulcs-40-l/p/3379930,
Nagyon jó áron van és tetszetős, szép természetes hatása van. Amióta felfedeztem csak ezt veszem, sajnos hiánycikk a helyi obi-ban, de egy nagyobb mennyiségért simán megéri kocsikázni. Keress rá, hogy elérhető-e nálatok mielőtt nekiindulnál.

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#2463) syberia


syberia
veterán

Ezt a növényt ismeri valaki? :))

https://howbad.info/

(#2464) UberMutant válasza syberia (#2463) üzenetére


UberMutant
őstag

persze. murvafürt

(#2465) syberia válasza UberMutant (#2464) üzenetére


syberia
veterán

Köszönöm szépen a választ, nagy segítség volt! :R :R

https://howbad.info/

(#2466) batman. válasza syberia (#2465) üzenetére


batman.
senior tag

És Dean R. Koontz sok könyve kezdődik úgy, hogy a kihalt utcán a Bougainvillea száraz virágait sodorja szél miközben
1./ a rozsdás szélkakas szívtépő sikollyal ébreszti a pockot, melyre prérifarkas les.
2./ túlvilági fények közepette szentjánosbogarak viharából egy emberi alak bontakozik ki.
3./ a múlt hónapban temetett ismerős késztetést érez, hogy kiszálljon sírjából. Igazából nem akar, de egy nála erőseb hatalom és a csontjaira tekeredő élőlény erre sarkalja.
Nagyon nem szereti a huzatot! Talán ez a legfontosabb.

Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

(#2467) Intel fan11


Intel fan11
őstag

Udv. Gyom stopot hány hetes füvön lehet alkalmazni?

[ Szerkesztve ]

Battletag: hojszi#2983

(#2468) Intel fan11 válasza Chal (#2335) üzenetére


Intel fan11
őstag

Sziasztok! Japán keserű fű felől érdeklődnék ha van egy placcunk, ahol sarjadzik és mondjuk lebetonozom ezt a területet kb 10 cm betonnal. Bedöglik alá? Vagy kifog hajtani a beton alól vagy esetleg felnyomja?

Battletag: hojszi#2983

(#2469) DJGABI válasza DJGABI (#2460) üzenetére


DJGABI
addikt

Közben számolgattam: azért annyira nem pénztárcabarát ez a gombázós megoldás se... Az idomok magukban annyira nem is drágák, de ha jól értem, akkor majd mindegyik gombához kell nekem egy T idom is? Meg akkor kapillár cső, reduktor...

Bementem a boltba megérdeklődni inkább a KPE-t a csepegtetőszalaghoz, ott mondták, hogy volt aki simán csak KPE csövet vitt és azt lyuggat ki. De annál a megoldásnál is: egy idom 700Ft... Ha sorokban gondolkozok akkor rengeteg kell. Kollégának mondjuk volt egy felvetése: ha egyben hagynám és csak cikk-cakkosan helyezném el? Mennyire lenne elvetendő ötlet?
De ugye ennyi erővel meg maradhatnék az eredetinél, a legegyszerűbb, leginkább low cost megoldásnál: a régi 1/2"-os slagokat helyezném el úgy és lyuggatnám ki inkább akkor már azokat. Úgyis tervben volt 1 db hosszú rendelése, úgy van 3 darabból összekötve a jelenlegi, ami hátra megy a kertbe.

Youtube-on láttam még PVC-s megoldásokat, szintén csak megfúrkálják a csövet 2-es fúróval... Idomok ott már kellemesebb árban vannak, csak ott meg a ragasztó dobja meg az árat...

Szalagnál is: méterre nem nagyon adnak el, még a 200m-es is sok nekem, valami reduktor/nyomáscsökkentő kell hozzá (az mondjuk a gombához is)... Ehh, asszem inkább marad a kézi öntözgetés. 43 palánta van most, meg egy 8-10 saláta

Aldiban volt a múlt heti újságban öntöző időzítő, azt megvettem, egyelőre ennyi van meg a rendszerből. :DDD

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2470) vzozo


vzozo
senior tag

Sziasztok,

úgy néz ki az idei szezont sem ússzuk meg paradicsom para nélkül... Most ilyen jelent elhalás (?) jelent meg az egyik tő levelein, a többin szerencsére még nem látok hasonlót se:

Mi ez, és van-e erre méreg? :) Köszi!

(#2471) freaghill válasza vzozo (#2470) üzenetére


freaghill
őstag

Nekem is ugyanígy égnek a levelei a növényeimnek, fogalmam sincs mi lehet.

(#2472) Dorian válasza freaghill (#2471) üzenetére


Dorian
félisten

Nekem csak a bazsalikomoké, én sem értem.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#2473) DJGABI


DJGABI
addikt

[link] fffffuuuuu, hát ez a videó jöhetett volna egy nappal előbb... az eceteset próbáltam ki tegnapelőtt... csak épp sikerült vagy 1 deci ecetet beleborítanom a fél literes flakonba... szegény almafákat tavasszal vettem, öntözgettem, egész szépen alakultak... hát most már egy ép levelük nincs

netes cikk alapján mentem, franc tudta milyen arányban kell keverni, nem írt semmit :((( :(((

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2474) Szakbarbár válasza DJGABI (#2469) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Én mostanában terveztem és építettem csepegtetős öntözést és utánajártam a dolgoknak. 240 tő batáta, 25 paradicsom meg a 30 tő eper van egyelőre. Szűrő mindenképp kell, enélkül hamar eldugulnak a csepegtető testek. Legalább 120 mesh (ha jól tudom ez 50 mikrométer) kell de jobb ha 150-eset használsz. Nyomáscsökkentő akkor kell ha 0,7 bárnál nagyobb nyomásról használnád.
Ha simán kifúrod a csövet szerintem nem lesz jó mert nem lesz egyenletes a vízmennyiség, én már próbáltam és nekem nem működött.
Ha LPE csövet veszel abba fúrsz lyukat és bedugod a gombát, nem kell idom.
A szalaghoz mindenkép kell indító idom de az 150-250 ft/db. A KPE idomok sem drágák csak jó helyen kell venni.
Én itt vásároltam mindent: [link]
Mennyi szalagra lenne szükséged? Ha jól emlékszem a Lidl-ben vettem 20 m izzadó csövet 2000-3000 ft körül, gyorscsatlakozóval és nyomáscsökkentővel. Ennél olcsóbb megoldás csak a kannázás.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#2475) DJGABI válasza Szakbarbár (#2474) üzenetére


DJGABI
addikt

Köszi. Na szuper, még egyel több dolog, ami kell :DDD Láttam hogy ajánlják, de csapvízről menne ugye... Azt hittem ahhoz nem kell. Nyomás téma: hát nem tudom, végülis messze van, meg pincéből jön, egy fél métert emelnie is kell. Foggalmam nincs hány bar lesz a végén.

Az izzadónak kb 0-24 mennie kéne, nem? Az sokat nem enged át, meg Lidiben időszakosan vannak csak ilyen cuccok... Vagy mostanában vetted? 30m körül kéne ráhagyással szerintem szalag [kép] Móricka ábra.

Helyi vizes boltban 8k volt valami Kaercher 25m gombázós megoldás, meg se néztem igazából mik voltak benn. Oldalukon nem is találok ilyesmit

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2476) Spet válasza vzozo (#2470) üzenetére


Spet
addikt

Paradicsomvész.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#2477) vzozo válasza Spet (#2476) üzenetére


vzozo
senior tag

Köszi, akkor ez mehet ellene? https://www.edenkert.hu/novenydoktor/gyumolcsok-es-zoldsegek/paradicsomvesz-paradicsom-fitoftoras-betegsege/6243/

Permetszerek:
május végétől kezdhetjük a megelőző permetezéseket a paradicsomban kontakt réz tartalmú illetve járványveszélyes időszakban felszívódó (szisztemikus) növényvédőszerekkel

Kontakt hatóanyagok a paradicsomvész ellen: mankoceb, propineb, cineb, rézoxiklorid, metirám, kaptán, klórtalonil
Szisztémikus hatóanyagok a paradicsomvész ellen: azoxistrobin, benalaxil, cimoxanil, metalaxil, efozit, oxadixil

Már csak az a kérdés itt mit tudok vásárolni (Bajorország), de majd megmutatom a fotókat a gazdaboltban, aztán csak adnak rá valamit.

(#2478) vzozo válasza Spet (#2476) üzenetére


vzozo
senior tag

Ilyet tudtam venni: https://www.compo.de/produkte/pflanzenschutz/pilzbekaempfung/compo-ortiva-spezial-pilz-frei-af

Ebben azoxistrobin van.

Oké, most lefújtam a paradicsomokat (a többit is, prevenciós céllal), és akkor gondolom a már beteg leveleket el kellene távolitani, ugye?

(#2479) Spet válasza vzozo (#2478) üzenetére


Spet
addikt

Igen a beteg leveleket érdemes eltávolítani. :K

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#2480) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Sziasztok!

Vegyes kínálat van árazásban a gyephengerek között, viszont nem tudom hogy valójában mi számít jónak, illetve hogy mi lehet rossz egy olcsóbb gyephengeren?

Ez az interneten talán az egyik legolcsóbb, viszont láttam 30 ezerért is. 50 centi munkaszélesség, 48kg-os tartály.

Szerintetek?

(#2481) DJGABI


DJGABI
addikt

Megoldottam, átvágtam a gordiuszi csomót: vettem Praktikerbe a legolcsóbb 50m-es tömlőt, Y elosztót, meg 2db ilyen Teszkós sprickolót... Tegnap próbából összeraknám, hát a kínaiban vett gyorscsatlakozót (ehhez hasonló) úgy lőtte le hogy öröm volt nézni... ez a Praktiker saját márkás viszont tart mint az állat. Hát én azt hittem ez szabvány... Jó, nyilván van gyengébb minőség, de rendesen meghúzva is kb kézzel, közepes erőfeszítéssel ki tudtam húzni a kínaiból a tömlőt... Van esetleg ajánlott? Mert akkor azt veszem, de ez jónak tűnik.

Ez mondjuk nem picit jobban megéri, majd ilyet keresek. Ja, kérdés: ez a vízstop mit jelent, kell az nekem? Logikusan gondolkodva, meg a belsejét látva azt, hogy ha szét van húzva a csati, akkor nem engedi át a vizet?

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2482) UberMutant válasza DJGABI (#2481) üzenetére


UberMutant
őstag

pontosan azt jelenti.

(#2483) DJGABI


DJGABI
addikt

minden dühöm... :((( :((( :((( heti lidliben öntözős cuccok: [link] kb mind olcsóbb mind amit én vettem és ad1 ugyanazt tudja ad2 a parkside azért általában minőségi

ja meg írni akartam teszkóban láttunk (persze csak miután praktikerben vettünk vagy 5 zsákkal 70 literest 1600-ért) 80 literes fenyőmulcsot 1500-ért, most csütörtökön 1100-ért lesz.... [link]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2484) Intel fan11


Intel fan11
őstag

Üdv. Tavaszi vetésű fű képes kinyomni a talpasmuhart? Jól nezki a fuvem amúgy, de vannak részek ahol elég sok van benne.

Battletag: hojszi#2983

(#2485) maglew


maglew
aktív tag

Sziasztok. Adott após vidéki viszonylag nagyobb kertjében egy fúrt kút, rajta egy szivattyú.

Itt szeretném megoldani azt, hogy rádobok a csőre egy 4-es elosztót, így az egyiken menne a csepegtető a tuják alá, a másik 2-n menne a szórófejes öntöző, és az utolsó kivezetésnél lenne egy slag amivel lehetne öntözni.

Namost úgy tudom 3/4 colos (vékony) cső van a slagon, vajon elbírja-e a szivattyú ezt a 4 rendszert egyszerre üzemeltetve? (milyen adatot nézzek rajta, vagy hány Wattosnak kell lennie, hogy elbírja?)

Rész elosztót vegyek vagy műanyagot (melyik a jobb)
Illetve Budapesten tudnátok-e ajánlani üzleteket ahol ilyet lehetne vásárolni, mert sok helyen csak elzárhatatlan T elosztót árulnak.

Szükségem lenne még egy négyszög esőztetőre, valami jó nagy teljesítményűre, milyen márkát tudnátok ajánlani ami bevált, nem gagyi műanyag, hanem erős?

Köszi.

(#2486) batman.


batman.
senior tag

Sziasztok!
Ágaprítót vennék, nem látott valaki valami jó akciót?
Fenyő alsó ágait vágtam le azt szeretném 3-4 cm átmérőig "ledarálni".
Ez egyáltalán jó ötlet? Mert eltüzelni azt nem akarom. :N

Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

(#2487) Eastman válasza batman. (#2486) üzenetére


Eastman
őstag

Erre az egy projektre bérelhetsz is. Vásárolni szeretnél?

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#2488) batman. válasza Eastman (#2487) üzenetére


batman.
senior tag

Közben már kaptam választ a kérdésemre.

Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

(#2489) syberia válasza batman. (#2466) üzenetére


syberia
veterán

Miket tudtok ti. :DDD

Most kaptam egy fotót, már 25 perce olvasgatom a növényhatározót, de biztos én vagyok a vak, nem akadtam rá.
A fotón nem látszik, de magas növény!

https://howbad.info/

(#2490) magellan2600


magellan2600
tag

Üdv!
Tudja valaki a képeken látható fának a nevét? Jelenleg zöld színű bogyótermés van rajta. Próbáltam minél több képet csinálni a könnyebb felismerhetőségért.

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[bogyó1]
[bogyó2]

(#2491) UberMutant válasza magellan2600 (#2490) üzenetére


UberMutant
őstag

nyugati ostorfa

(#2492) magellan2600 válasza UberMutant (#2491) üzenetére


magellan2600
tag

Köszönöm szépen a segítséget! :R

(#2493) Espla válasza syberia (#2489) üzenetére


Espla
aktív tag

len virág? (csak képfelismerő mondta :)

(#2494) Eastman válasza UberMutant (#2491) üzenetére


Eastman
őstag

Mire jó? Mi a haszna?
Diszfa csak?

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#2495) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Sziasztok!

Ismét füvesítés.
Valaki árulja már el hogy mennyit számít egy jó fűmag. :U

Az egyik szomszédunk vetett ilyen helyi fűmaggal, Largo Agro hobby fűmag, egyáltalán nem dús, ilyen kis vékony szálas, van egy rész amit 2 éve vetett, azt se látom dúsnak. Nekem nem tetszik. Viszont olcsó.

A kérdésem az hogy érdemes belemenni ilyenekbe hogy Barenbrug és társai?
Árban nagyjából a duplájába kerül az 5kg-os kiszerelés.

Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#2496) drogery


drogery
tag

sziasztok,
slag, tömlőkocsi, gyorscsatlakozó témában tudnátok segíteni?
szeretnék venni egy tömlőkocsit + slagot. legalabb 3/4-est.
(fúrott kút van mindenhova colos cső viszi a vizet, a kerti csapok 3/4-esek)
Kicsit meg vagyok kavarodva a méreteket tekintve. A slag mérete még oké, de látom hogy a gyors csatlakozókban is van kulon 1/2, 3/4.
A tömlőkocsin is van ráadásul külön gyorscsatlakozás.
Jól sejtem, hogy ha csak bármelyik elem nem 3/4es akkor kb mind1 ha 1/2 az egész rendszer, mert ugyis lefolytja?
Van valakinek bevállt cuccok ilyen témára? Gardena is kb 1/2al ad mindent és még drága is

(#2497) DJGABI válasza DJGABI (#2481) üzenetére


DJGABI
addikt

Update: múlt héten végre összeraktam a cuccokat.... Hát sok köszönet nem volt benn. A teszkós öntöző 8-féle programjából kb mind kuka, egyik se igazán jó nekem, de legalábbis még a kisebbik kertet se fedi le normálisan egyik sem... Próbaképpen egy ilyet is vettem [link] de normálisan ezzel is kb csak 2 sor tudok lefedni a hosszanti részen... Majd megnézem a szögletesnél is, csak így is 5* eláztatott, maradtam inkább a kannás locsolásnál.. Megérte megvenni a cuccokat. :((( :(((

(#2496) drogery Fentebb írtam: ezek a szürke Praktikeres, saját márkás gyorscsatik nálam beváltak. Elég masszívak. A szett jobban megéri, de az csak fél collosban van [link]

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2498) Espla válasza drogery (#2496) üzenetére


Espla
aktív tag

Van a 1/2-es (hagyományos gyorcsatlakozó), 1/2 és 3/4 coll-os slagokhoz jó
Nekem az Obi saját márkás is bevált, zöld, de most látom kék lett?

Van 1"-os gyorscsatlakozó, az 3/4, 1", és feletti slagokhoz való, ezt Gardena Profinak hívja más gyártók máshogy
itt nagyobb a kuplung, 1"-on engedi át a vizet, itt egy átalakító, hogy érzékelhető legyen a 1" és a 1/2"

Nekem ilyesmi négyszög esőztetőm van, jó

(#2499) Szakbarbár válasza DJGABI (#2497) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Lassan annyit fogsz költeni a mindenféle locsolóra amiből kijönne egy normális csöpögtető rendszer.
Nekem 27.000 Ft volt a 30 soros 4 körös rendszer szűrővel de legalább gyorsan megvolt és működik.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#2500) bajtokarpi válasza Szakbarbár (#2499) üzenetére


bajtokarpi
senior tag

Szia!

Megosztanád, hogy pontosan miből állítottad össze, és honnan vásároltad a hozzávalókat?

Köszönöm

battletag: bossi#2666

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.