- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Szilágyi84 #3077 üzenetére
Tűző nap és laza, inkább homokos talaj a nyerő számára.
Magról én még nem tudtam szaporítani, úgyhogy nem veszélyes a pázsitra. ...ami ugye inkább tömör talajban van. -
Eastman
addikt
válasz
UberMutant #2491 üzenetére
Mire jó? Mi a haszna?
Diszfa csak? -
Eastman
addikt
Sziasztok,
a kerti csapot magasabbra szereltem, és alá tettem egy hordót, azért, hogy pl. a kézmosóvizet összegyűjtsük. Szerintetek önthetem simán a fák, orgonák alá ezt a szappanos, tehát enyhén lúgos vizet, vagy nem? Árthat nekik?
(Megdöbbentően sok víz csorog le kézmosás közben.) Ja, és hagyományos, nem folyékony szappant használunk ott.
-
Eastman
addikt
Fogsz egy tekercs duct tape-et, két kört tekersz a fatörzsön, kb. térd magasságban, aztán csavarsz 180 fokot a szalagon, és a ragasztós felével kifelé még két kört. Pár hangya beleragad majd, és a hírvivőik jelentik a főnöknek, hogy wrong way. Amíg ragad - ezért kell tartós, minőségibb szalag - ott hangya nem fog felmenni.
-
Eastman
addikt
Sziasztok, fizikusok ide!
A kert végébe, a napra kitettem egy öreg, de alaposan kicsutakolt fürdőkádat. A terv az, hogy reggelente megtöltöm a slaggal, tiszta vízzel, fóliával letakarom a bogarak/hulló levelek miatt, két gumipókkal rögzítem, a munkanap végén leveszem, majd a kádban elnyúlok, lazítok. Szerintetek fekete vagy átlátszó fóliával fedjem be?
A fekete szívja a meleget, viszont a a kád vizének tetején „úszik” a fólia egész nap, nem tudom, hogy így érvényesülhet-e a szín előnye.
Az áttetsző átereszti a napfényt, az is a víz tetejére kerül, de talán „mélyebben” melegíthetik a napsugarak a vizet? (?)
Szerintetek?
-
Eastman
addikt
válasz
DeFranco #823 üzenetére
Passz.
Gugel képek --> "luca búza cserépbe"
A reinstall annyi, hogy két cserepet pörgetsz, és az éppen "üres" föld tetejére búzaszemeket szórsz, talán két hetes eltolásokkal. Friss, zsenge, lényegében akár meg is rágható, ilyen szempontból biztonságos.
De lehet, hogy többet is fut mielőtt szárba szökkenne, ezt látod nem tudom.
(Hiányzik a Nagyfater.
)
-
Eastman
addikt
válasz
Winner_hun #713 üzenetére
Kolléga aláírása itt a PH!-n; Már a jövő sem a régi.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Ha az összegyűjtött esővíz szúnyogneveldévé válik, mi lehet a természetes (esetleg vegyszermentes) módja a kiirtásuknak? Úgy, hogy az öntözővíz használható maradjon?
-
Eastman
addikt
Kerti zuhanynak 200l-es fekete, vékonyfalú acélhordót vegyek, vagy 220l-es fekete vastagfalú műanyagot? Az előbbit egy napon megeszi a rozsda, az utóbbi felhős időben talán nehezebben melegszik át.
3000.- vs. 6000.- -
Eastman
addikt
Sziasztok,
mekkora vízóraaknát ássak? A mélysége adott, inkább az alapterülete érdekelne.
THX!
-
Eastman
addikt
Sziasztok,
fehérszedret (eperfát) hogyan lehet szaporítani? Találtam az erdőben egy gyönyörűt, most érik. Belaktam belőle és szívesen látnám a kertemben. Gyümölcsről, hajtásról, magról, hogyan?
THX: Eastman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest