- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, vettem, még akkor amikor kérdeztem róla, egy DLM431PTX1 lett végül. Azóta hetente nyírok vele kb. 500m2-t.
Pro:
- tényleg roppant kényelmes
- könnyű
- vettem szegélynyírót, sövényvágót, LED lámpát(!) amikhez szintén jó az akku (még LXT akkus kávéfőzőjük is van basszus...)Kontra:
- 500m2-re eltolok összesen 22Ah-nyi akkut mire végzek (2x5Ah + 2x6Ah-m van), ha nagyon figyelek, optimalizálok, és gyors vagyok, akkor is max a háromnegyedét elhasználom a 4db akku töltésének. Volt hogy alig nőt a fű, akkor elég volt a 2x6Ah.
- egyelőre nincs gondom a minőséggel, de nem tűnik masszívnak a gép, pedig én nagyobb modellt vettem (a legnagyobbnál egyel kisebbet), az első kerekek felfüggesztése pl. 1db ujjnyi hossz lapos fémdarabbal van megoldva, aminek a töve oda van fogatva a testhez 1db kis csavarral, egész ijesztően néz ki. Ha az egyszer kitörik, akkor szerintem kuka az egész test (vagy az egész gép?)Először amúgy a legnagyobbat akartam venni, 2x5Ah-val szintén szettben, de ugyanabból a pénzből kb. kijött a 431-es szett + 2db 6Ah-s LXT akku, ezért így utólag áldom magam, mert kevés lett volna, és még vehettem volna 50-60-ért akkukat a 200 ezres szetthez.
Az 500m2-re és a kapacitásra visszatérve: az a menet, hogy elkezdem nyírni a 2x5Ah-val, kb. a felénél lemerül, akkor ezek mennek a töltőre, és folytatom a 6-osokkal. Mire végzek, az első pakk fel is töltődik, így abból az egyik akku mehet a szegélynyíróba.
Persze ha nem zavar hogy hosszabb pihenőket iktatsz be a melóba a töltés miatt (vagy ha nem nagyobb a nyírandó terület 200-300m2-nél), akkor el lehet lenni 2db akkuval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest