Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Jó esetben a személyi igazolvány tartalmaz tanúsítványt, bár valamiért sokan még mindig nem kérik.
Meg sem kérdezte az okmányirodás nő, hogy akarok-e olyat, eldöntötte helyettem, szimplán elémtolta a a papírt aláírni, amin az volt, hogy nem kérek. Mondom wtf, én akarok ilyet, erre rámkérdez a másik mögötte, hogy minek az nekem, írok alá szerződést 50 millió forintig (mintha az lenne az egyedüli felhasználási lehetőség)? Mondom neki, hogy nem, de másra is lehet használni és nekem ilyen kell és kész. Erre az ügyes, aki velem foglalkozott nekiállt sajnálkozni, hogy ő ezt sajnos már elküldte gyártásba, most már nem lehet (még vissza sem adtam neki az aláírt papírt, sőt, lehet, hogy még talán alá sem írtam). Majd ha elkészült és megkaptam, jöjjek vissza és ráteszik. Hát, kösz b+ (mondanom sem kell, volt pár fontosabb dolgom, mint okmányirodában ezzel baszakodni, így azóta sincs rajta).
(a non plus ultrája az egésznek pedig, hogy 6 jegyű pin kódnak szorgosan ajánlották mindenkinek, hogy használja a születési dátumát, az agyam elszállt).
Szóval, nem csoda, hogy sokaknak nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest