Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Privátban már rám írt egy ügyvéd, akinek elküldtem a problémámat, de szeretném ide is kiírni, ha nem gond:

Bűncselekményt követtem el.

Egy meleg társkereső oldalon más személy (egy brit fiúét) képeit használtam fel, Instagram-ról szedtem le.

A kép nem volt nyilvánosan kirakva, viszont ráírtam pár emberre, akik kép nélkül voltak, és elküldtem nekik a képet, hogy ők is küldjenek.

És pont egy olyan embert fogtam ki, aki most felszeretne jelenteni, és elvileg már a 16. embert jelenti fel az oldalon.

Megmutatott egy korábbi feljelentést, teljesen valós, le is van pecsételve a rendőrség által. A Btk. 219. §-re hivatkozik.

Elvileg holnap beadja az én profil azonosítómmal a feljelentést. Én már a profilomat letöröltem, és megbántam a tettem, de tudom hogy ez nem segít.

Milyen büntetésre számíthatok? Hány nap mire végigmegy ez a rendszeren, hány napom van még?

Vagy lehet, hogy kamu az egész? Bár nem hiszem... Már elvileg felvette a kapcsolatot azzal a brit fiatalemberrel is. És azt mondta, ha megmutatom magam webkamerán keresztül, és elmondom, hogy megbántam, akkor nem jelent fel. Ebbe nem mentem bele.

(18 éves elmúltam)

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés