Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz pulutodurumo #33784 üzenetére
Egy öreg, de jó állapotú DT990 szerintem jó lenne Neked...(ez nem PRO!!)
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
.DLL
veterán
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #33789 üzenetére
Azért az A1000-t alaposan fontold meg, tényleg kellemes hangja van, de részben azért, mert mélyei szinte nincsenek. Ahhoz képest a DTX910 egy baszuserőmű.
Miért nem gondolkodsz például az összefoglalóban ajánlottakban? -
Bodz
nagyúr
válasz pulutodurumo #33789 üzenetére
Pedig a HI2050 egy jobb fejhallgató.
-
Dorien
veterán
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #33799 üzenetére
Akkor még jobban összezavarlak a tanulság végett.
A DTX 910 és az A1000 valójában nem egymás versenytársai, nem ugyanabba a kategóriába tartoznak. Amellett, hogy karakterben is igencsak különböznek, a Pioneer dizájnban és hangban is egy-két lépcsőfokkal magasabban hordja az orrát, amit nem egyenlít ki, hogy a Beyer szerintem jobban eltalált, "best buyabb" típus a maga kategóriájában. Tehát a kettő esetében elsősorban kategóriát választasz, és csak azután hangkaraktert. El kell döntened, hogy felmész-e az alsóközép-kategóriáig, vagy maradsz a belépőszinten.A Beyer DTX-nek egyébként megvan normálisan a mélye, ha valamelyest világos karakterűnek nevezhető, akkor azért, mert elég tiszta és kiterjedt magastartománya van. De a Pioneer nagyon mélyhiányos, csak az vegye, aki meghallgatta alaposan, és meg tud ezzel a mélyhiánnyal alkudni. Hallani még csak-csak lehet a mélyeit, de érezni nem. Inkább csak információ, mintsem hangnyomás. De tagadhatatlanul szépen szól. Aminthogy feltehetőleg az ajánlott Takstar is, és az nem mélyhiányos - vagy gondolom a Takstar Pro80 is tetszene (ugyanis nem fontos, hogy nyitottat válassz), bár még nem hallottam, de nagyon népszerű.
Mindazonáltal, alig több mint 30ezerért már AKG K551-et is lehet kapni (ugyanis nem fontos, hogy nyitottat válassz). Vagy ha olcsón akarsz jót, ott a legendás, jó öreg Creative Aurvana Live! (ugyanis nem fontos, hogy nyitottat válassz) - az lenne inkább a DTX 910 versenytársa, szerintem összességében túlszárnyalja, ha nem is nagyon, merthogy jóféle az a DTX...[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
válasz pulutodurumo #37031 üzenetére
Kényelmesnek tűnik ez a Takstar HI 2050
-
Scale
őstag
válasz pulutodurumo #37161 üzenetére
Hát főként csgora használnám filmen, zenén kívül. Ha térhangzás alatt azt érted hogy szeretném hallani hogy pontosan a trapp melyik irányból illetve milyen messziről jön, akkor igen az eléggé számít, szinte az a legjobban.
-
Scale
őstag
válasz pulutodurumo #37164 üzenetére
Az az árkategória már esélytelen
Ez a 11k Ft is már nagyon a plafont súrolgatja ahhoz képest amennyit rá akartam szánni, eddig egy 4-5k-s fülest használtam, bár elég kényelmetlen volt és a hangzása se volt valami jó.. de hát rákölteni "fölöslegesen" meg nem akartam.Még annyi kérdésem lenne, hogy kényelemben is jobb a Superlux? A fejpánt része illetve a fül részénél mennyire párnázottak, kényelmesek?
-
kovmat86
csendes tag
válasz pulutodurumo #37731 üzenetére
Köszi a válaszokat pulutodurumo és .DLL!
Melyik lenne az az "egyszerűbb fejes", ami megéri TV-hez és laptophoz erősítő nélkül? Körülnéztem alacsonyabb árkategóriában és ezeket találtam:
https://www.digitec.ch/en/s1/product/beyerdynamic-dtx-710-offener-hifi-kopfhoerer-over-ear-black-headphones-headsets-287336?tagIds=591
https://www.digitec.ch/en/s1/product/beyerdynamic-dtx-910-over-ear-grey-headphones-headsets-737407?tagIds=5913m kábel minimum kell, illetve, hogy kényelmesen viselni tudjam.
-
anjani182
őstag
válasz pulutodurumo #38212 üzenetére
Ezt minek vegyem? Ezt olvasom róla! Most írtam, hogy nem kell basszus!
A Takstar PRO 80-nak hasonlóan jó a hangszigetelése mint AKG-nek és jobb mint a Creative-nak. A basszusa több, erősebb mindkét fejhallgatónál.
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
contaxg
veterán
válasz pulutodurumo #38276 üzenetére
XXXL-es?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz pulutodurumo #38331 üzenetére
Jahhh lehet, hogy veszek egyet.. meg kellene prószálni mit tud. A hangdoboz helyett én inkább vmi más dobozt vennék hozzá. Valószínűleg ez a leggyengébb pontja. Csodákat nem várnék tőle.
-
Tayuya
csendes tag
válasz pulutodurumo #38738 üzenetére
Köszi, megrendeltem!
-
JackFeryll
őstag
válasz pulutodurumo #39774 üzenetére
Ja, hát igen. Ez olyasmi mint ahogy senkit nem hallotam még "központi vezérlő egység túlvezérlés"-ről beszélni pedig az még értelmes is
-
Tufa_
aktív tag
válasz pulutodurumo #40047 üzenetére
Elvileg 160ért már megtudom venni. Megnézem élőben ha tudom, köszi
szerk.: valóban, csak on eart keresek.. Az over ear bután néz ki a kosárlabda méretű fejemen
[ Szerkesztve ]
-
Janika-1982
tag
válasz pulutodurumo #40034 üzenetére
Szia,ugye nem viccelsz,mert így guglizza ki-teszefoszán:[link]
Valahogy nincsen ídőm,több tízezer hozzászólást elolvasni,mert hiányosan vannak kiemelve.
Pl:39861-dik hozzászólás,majd egyből utána a 39998-dik jön,furcsa az egész. -
depzoo
tag
válasz pulutodurumo #40170 üzenetére
Az ugy nemhiszem hogy mukodne. Lenyegeben az ilyen gamernek reklamozott cuccokbol keresem a diszkretebb profi cuccot. Call centeres megoldasokra kene gondolni, nem a hangminoseg a lenyeg. De a zajszigeteles igen.
Ryzen + Vega (?)
-
Horvi
őstag
válasz pulutodurumo #40184 üzenetére
Köszi a választ akkor nekiállok.
Hello darkness, my old friend...
-
.DLL
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz pulutodurumo #40331 üzenetére
Mindkettő külön-külön a sajátjával működik, de bármelyik adót használom a másik fejhallgatója csak jelet keres de nem akar megszólalni. Más rádiófrekvenciással megy nekem is ez a megoldás, sőt eddig Philips adót használtam a saját Philips és Sennheiser fülessel. Nem értem ez miért nem működik?
Két lehetőséget látok megoldásként:
1. Optikai kábelmegosztó a TV-nél és így mindkettő adóba vezethetek jelet a TV-ről.
2. Audió kábellel összekötöm a két tornyot. Csak azt nem tudom, hogy az adón lévő audió csatlakozás működik e kimenetként, nem csak input, azaz csak jeleket tud fogadni.
Van valakinek más ötlete?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz pulutodurumo #40342 üzenetére
Optikai kábelelosztót említettem... Jártam ma egy Sony szalonban, de fogalmuk sincs, majd utánanéznek. Egy másik szaküzletben azt mondták, hogy nagy valószínűséggel mindegyiknek saját frekvenciája van, így valószínűleg csak a kábelmegosztó segít, valami ilyesmi: Optikai elosztó, Optikai elosztó 1 optikai bemenet 2 optikai kimenet
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz pulutodurumo #40764 üzenetére
Nem tudtam,hogy hol érdeklődjek és gondoltam itt vannak hozzáértő emberek
Igazából az a fontos,hogy a lábdobogást normálisan halljam+az én szerény igényemhez mérten lehessen zenét hallgatni rajta.
Igazából nem tudom milyen hangot szeretnék. :/
Szóljon értelmesenLenovo Legion 5i Pro 2022, I7-12700H, 16 GB DDR5, RTX 3070TI 8GB, 1TB M2:Samsung PM9A1, 2TB WD BLACK SN850.
-
burriebonz
tag
válasz pulutodurumo #40841 üzenetére
Nem sokat használtam őszintén szólva, de én kimondott mély dominanciát nem éreztem rajta. Lehet amúgy igazad van de én mindenesetre nem érzem ezt a mély témát rajta erőltetettnek, de mint mondtam nem igazán használtam telóhoz kaptam én is, csak hát nem igazán vagyok az utcai fejhallgató viselés híve.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
-
BPeti72
csendes tag
válasz pulutodurumo #40929 üzenetére
Az biztos, hogy az 50-100ezer közötti kategória nem ehhez a fejhallgatóhoz illik, hisz akkor már annyit ráköltve a fejesre magára, valszeg jobb összhatást lehet elérni. 550 mellé most látok akciósan 20 körüli áron egy "PRO-JECT HEAD BOX" nevezetű erősítőt, nem tudom, az érdemi tudással bír-e, vagy csak placebo hatása van az emberre.
-
Svédország
csendes tag
válasz pulutodurumo #41105 üzenetére
Köszönöm az infót.
Ezt a gyártót nem ismertem, utána is olvasok kicsit. Persze még próbálok gyűjteni hasznos infókat és tanácsokat, minél jobb és számomra megfelelő terméket tudjak választani.
Fülhallgatóm van, de annyira nem vagyok oda érte, kényelmesebbnek gondolom a fejhallgatót, ezért is szeretnék váltani.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz pulutodurumo #41184 üzenetére
Köszi gtamate2 és pulutodurumo hol lehet ilyet venni esetleg meghallgatni?
[ Szerkesztve ]
-
inSt4DEATH
csendes tag
válasz pulutodurumo #41226 üzenetére
Köszi, ezt találtam hirtelen, akkor oda írom ki.
-
2thletme2day
őstag
válasz pulutodurumo #41709 üzenetére
1.)Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Itthon a számítógépre esetenként telefonra kötve.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Zenehallgatásra, főként rock zenéhez.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - 30 ezer Ft
4.) Új vagy használt? - Mindegy.
5.) Circumaural vagy supraaural? - Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?- Mindegy
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - Hozza az AKG Y40-enmhez hasonló szintet, csak legyen sokkal kényelmesebb. Sennheiser HD 449-nél sokkal jobb hangzás.
8.) Honnan vásárolnál? - elsősorban iPon, ha ott nem található az ajánlott termék akkor meg bárhonnan ahol van.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - Számítógépről (Asus Xonar DS hangkártyával) és alkalmanként telefonról . -
.DLL
veterán
válasz pulutodurumo #42017 üzenetére
+1, nem próbáltam még olyan fejhallgatót ami ne süvített volna valahol. Vagy a lánt, vagy a villák között, van a fülkagyló, ha már lyukas (fél/nyitott) akkor eleve kész... sztem még a membránnak sem tesz jót olyankor a turbulencia. DT880-nal még ugyan nem próbáltam, de a poén kedvéért majd kiviszem egy körre oszt meglátjuk.
De a Retro DJ, K44, HD2000, SHP-5401 és HD681 amiket még próbáltam alkalmatlanok voltak.
(P.H.)
-
oneal1
senior tag
válasz pulutodurumo #42033 üzenetére
rendben, nagyon köszönöm!!
-
AGE-T
őstag
válasz pulutodurumo #42071 üzenetére
Nyitottból csak nagyon komoly fejeseknél hallottam idáig rendes mélyeket. Nyitottal nem igazán tudtam volna játszani egy rendezvényen.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
.DLL
veterán
válasz pulutodurumo #42361 üzenetére
"a középkategória tagja"
Mindazonáltal jó áron van, jól is szól és messze kényelmesebb, mint a RertroDJ, így valóban megéri.(P.H.)
-
Dorien
veterán
válasz pulutodurumo #42361 üzenetére
A középkategória azért szerintem odébb van (leginkább anyagminőségben), de nagyon jól szólnak az árukért. Főleg ha nem alaplapi kártyáról vannak hajtva.
Wherever you go - go with all your heart.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz pulutodurumo #42471 üzenetére
nomono, 19k. Kapható.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
xundyingx
tag
válasz pulutodurumo #42499 üzenetére
Bocsi, azt elfelejtettem írni, hogy mindenképp mikrofonos Fejhallgató kellene! Mindennapos TS használat miatt (is). Ha jól látom ezek sajnos nem azok, pedig nagyon sok pozitívumot találtam róla.
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
BlackDevil
aktív tag
válasz pulutodurumo #42543 üzenetére
Most egy 3-4k-s fejesem van amivel elég jól hallok és az alaplapi hangkarira sem volt még panaszom. ( volt olyan eset hogy nehezebben tudtam eldönteni csgo-ba hogy merről jönnek ) A fél nyitott fejessel jobban hallanám mint a zárttal? Nem nagyon értek hozzá. Ha hangkarit nem veszek akkor beleférne egy 12k-s fejes, bár azt írják hogy a hd2000 20k-ig veri a fejeseket. Minőségit szeretnék kis pénzből hogy minél jobban halljam a trappokat meg hogy milyen irányból jönnek.
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Dorien
veterán
válasz pulutodurumo #42938 üzenetére
Ami a legfontosabb: ennek a képek alapján nagyobb a fejpántja. Legalábbis 7 helyett 10 fokozaton állítható.
Wherever you go - go with all your heart.
-
s4tch
veterán
válasz pulutodurumo #43023 üzenetére
Csatlakozom, én is köszönöm a lehetőséget!
Ami kimondottan tetszett:
- Hifiman HE560
- Audeze EL-8 nyitott (volt zárt is, de bejáratás nélküli, frissen bontott példány, így értékelhetetlen volt a hangja)
- Beyer 1770Ezek hangra, felépítésre, kényelemre is nyilvánvaló előrelépést jelentenének a HP50-hez képest - igaz, ezek közül a legolcsóbb is legalább 4x annyiba kerül, mint a HP50. Eléggé bírtam a K551-et is, az hangra hasonló nívó, mint a HP50, csak kényelmesebb, és némileg olcsóbb.
Mondjuk elsősorban az erősítők/DAC-ok érdekeltek, de a fejesek miatt is bőven megérte kimenni. Meg persze mindig élmény hasonló érdeklődési körű, jó értelemben vett bogaras arcokkal találkozni.
-
Fandango
veterán
válasz pulutodurumo #43359 üzenetére
Kb mennyi ido az ami utan mar azt lehet mondani, hogy be van jaratva a fejes?
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz pulutodurumo #43588 üzenetére
Gyakorlatilag a kialakítás miatt lett (lesz) az A1000. Bár nem hallottam a 2050-est, de nem érzem azt, hogy olyan nagy különbség lenne a kettő között. Max máshogy lett hangolva (szerintem). Aztán meglátjuk.
(#43592) sting2: egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
Belerion
csendes tag
válasz pulutodurumo #44064 üzenetére
Összefoglaló... hát nem vagyok egy nagy játékos.
Igazából kezdő vagyok ezen a téren de leírok mindent.Amit gamer-kedésre használnék és zenére (ez lenne a PC fejhallgató) az legyen zsinór nélküli, zárt, tehát hogy teljesen ki tudjam zárni a külvilágot. Hangzásra ha jól tudom játékra a legjobb főleg FPS és a Witcher III-ra és hasonlókra a 7.1. Zenére nyilván nem tudom kihasználni a 7.1-est csak az 5.1-est. Szóval zárt kell és zsinór nélküli.
A másik meg telefonra csatlakoztatható szintén zárt, zsinór nélküli 5.1-es, már ha nincs jobb.
És ami a fő mindkettőnél, hogy nagyon gyönyörű és tiszta hangja legyen.Ennyit tudok így összefoglalóban írni.
Árat tekintve a kettőért együtt mehetne összesen 100000ft. -
Golota
aktív tag
válasz pulutodurumo #44064 üzenetére
Azzal mindegyik...
-
salytmasztor
aktív tag
válasz pulutodurumo #44279 üzenetére
Ok. Thx.
-
zsocy
őstag
válasz pulutodurumo #44427 üzenetére
Pont attól hogy nyitott lesz teljesen más a kettő. A pro80-hyperx ugyanaz, a 2050 az eléggé máshogy szól ezektől.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz pulutodurumo #44427 üzenetére
pulutodurumo, zsocy, Dorien
Köszönöm a tanácsokat. -
ViZion
félisten
válasz pulutodurumo #44694 üzenetére
Aprón találtam újat, 11k+posta. Nem tudom, h ez jobb-e, azt írják Beyer "klón". Boltban viszont nem találtam.
Kértem árajánlatot a Beyerre, ha megjön, akkor megálmodom, h melyiket.
Valami gyakorlati külünbség közöttük?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Bodz
nagyúr
válasz pulutodurumo #45682 üzenetére
Tűzbe is dobnám a Dolphint, ha így nézne ki...
(#45680) Bici: Sokat akarsz 15-ért. Talán a Shure SRH240A-t kipróbálhatod, más nem jut eszembe hirtelen.
(#45681) tothjozsi96: Layla Rose Gold a neve.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz pulutodurumo #45713 üzenetére
Focal Spirit One S volt a találkozón a kisebbik, a nagyobb (Classic?) asszem már 100-as környékén mozog (Ft-ban).
Ajánlható mgé az AKG K545 és a Sony MDR 100AAP is, vagy olcsóbban ATH M40X.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest