Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A családban van egy jó öreg 350D,ami mostanában rendetlenkedik.
Bekapcsolás után gyönyörűen dolgozik, majd teljesen véletlenszerűen gondol egyet, és nem hajlandó exponálni, illetve fókuszálni sem. Egyáltalán nem reagál az exponáló gombra. Ki-be kapcsolásnál sem szűnik meg a hibajelenség, de ha az obit le-fel szerelem, akkor újra működik x ideig, majd kis idő múlva újra előjön a hiba.Több objektívvel is próbáltam, ugyanez a hibajelenség. Az érintkezőket letakarítottam, nem hozott változást.
Meg van már az utódja a gépnek, de 16 éve nálunk van, sajnálnám kidobni.
A kérdésem az lenne, van e valakinek tippje, ötlete, hogy mi okozhatja a hibát, illetve érdemes e javíttatni, vagy gazdasági tk a váz? Tudom, hogy ez a tipus már jelenleg a piacon gombokért megy, én mégis szeretem.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest