Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
killerjohn #10580 üzenetére
Angliai példa: bementem egy boltba zárás előtt 5 (!) perccel. Nadrágot akartam venni, de nem átlagos méretekkel...Az eladó hölgy kedves volt és készséges, 5 különbözőt próbáltam fel, míg végül a kirakati próbababáról vette le az utolsót, ami végül passzolt. Pár perc híján fél órát töltött velem, de nem lehetett érezni rajta semmi jelét annak, hogy szívesebben lenne máshol mással, vagy ilyesmi...Na ez az, amit itthon még sehol nem tapasztaltam, kint meg ez a minimum elvárás.
Persze tudom, hogy itthon nincsenek motiválva az eladók az üzletben...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest