- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
zelenait
üzenetére
Az a csuklós-emeletes nekem abszolút fikciónak tűnt korábban, aztán rá kellett döbbennem, hogy mégis létezik ilyen konstrukció. Nagyon szívesen megnéznék én is élőben egy ilyen jellegű buszt.
A Jumbocruiserből nekem is az a felújított darab tetszik inkább, ha jól tudom, egy baleset után (beleborult az árokba) újították fel. Itt is van a sztori: [link] A 3 tengelyes darabok érdekessége, hogy a "C" tengelyük kormányzott, ami szerintem érdekes dolog, hogy csuklós-emeletes létére ez megvalósítható volt, hogy ne akarjon felborulni. 
Annak a kopott Berkhofnak tényleg van valami román csempészbusz beütése.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Jumbocruiserből nekem is az a felújított darab tetszik inkább, ha jól tudom, egy baleset után (beleborult az árokba) újították fel. Itt is van a sztori: