Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Valószínűleg attól is függ a dolog, hogy az adott volán társaság milyen üléstípussal és kiosztással rendelte a buszokat. E95-ből pl. a Volánbuszos verziók a legjobbak szerintem, a Bakony Volános meg a legbénább, legalábbis amikkel eddig utaztam. Credo kb. egykutya, bár ott is van különbség, hogy az EC (elővárosi), vagy az IC (városközi) verziót fogod ki. Igazság szerint a Credo elővárosi forgalomra okés lenne, de amiket városköziként futtatnak, azok már nem az igaziak hosszabb távon. Múltkoriban egy korábbi szériás IC-vel mentem, ami korrektebbül fel volt szerelve, de hát manapság a társaságok azért veszik a Credo-t, mert olcsó, és ebből fakadóan nyilván minél puritánabb verziót rendelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest