- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
VoltanIgor #21193 üzenetére
engem is egy konkrét példa érdekelne mostmár, amikor a Steam egy akármilyen hibaüzenettel elutasítja a kulcs aktiválást... csak mert szerintem ilyen továbbra sem létezik. és ahhoz képest jól felborodtunk itt valamin, ami elvileg nem is létezik...
persze ha tévedek, majd megcáfoljátok.
-
Hegasus
senior tag
válasz
VoltanIgor #20858 üzenetére
"Ez azért nem fair." Nekünk... Nekik eléggé, és szerintem az jobban érdekli őket
amúgy én nem tudok haragudni a fanaticalra ilyen kis "csínyekért". Jó ajánlataik vannak általában, nagyon jók.
Kíváncsiságból visszanéztem néhányrégebbiősrégi bundlet... hát nem kellett volna, csak a szívem sajdult meg, miket hagytam kiPéldául ez. Az a duke nukem collection nagyon kellett volna, főleg hogy ma már sehol se kapni(1,2,MP), csak
greymarketen 200dollárért darabjâtvalami zoom platformon. Erről tud valaki valamit, van regje? Érdemes csinálni csak a duke nukemek miatt, vagy várjam ki míg úgyis kihal ez a platform, és vissza kerül steamre/gogra. -
gyimger
őstag
válasz
VoltanIgor #20851 üzenetére
Akkor beszállok egy Tomb Raiderrel.
-
sto1911
veterán
válasz
VoltanIgor #20849 üzenetére
Szerintem nem, ma jott egy level, hogy uj jatekokkal bovult, lehet az is kozte volt.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
VoltanIgor #20550 üzenetére
ja én is, elsőre nem tűnt olyan nagynak ez a bundle, másnap néztem h azért mégse rossz, de addigra már elfogyott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Beköltözik az LG és az Xbox az autókba
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest