- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tisztelturam #16819 üzenetére
engem érdekel és párszázért nem tudtam megoldani
erősen túlzol...
(tudom h létezik a szürkekulcs, a hómolás és társai, az akciós/beetetős gpass időszak, van amivel élek is, ám ezesetben a másik oldalon is számoljunk hasonló "praktikákkal" - jahogy így már lehetetlen összehasonlítani....
)
#16830 echterion azért digitális világ ide vagy oda, azt relativizálni, hogy a gamepassból kifutó cím az egykategória azzal, hogy "egyszer a steam is bezár", nem erős?
-
válasz
Hogy lehet párszáért haviba tolni?
-
l.skywalker
titán
válasz
Azért nem havi párszázért, mert a legjobb esetben is mondjuk 1050/hó de csak akkor ha valakinek él még a 300 forintos ajánlat. Egyébként a jelen opciók közül a legjobb ajánlat ha valaki itt a HA-n vesz Live Gold-ot a lehető leghosszabb időre és arra ráaktivál egy GPU ajánlatot ami lehet a 300-as, van akinek a 7 napos trial-al is ment ill. ha ezek nincsenek, akkor egy havi GPU-t még rá kell aktiválni. Én 3 évet vettem Live Gold-ból és azt konvertáltam át GPU-ra, így most ezek vannak PC-re és konzolra:
• Xbox Live Gold (konzolon ez kell a multihoz)
• Xbox Game Pass for Console
• EA Play Console
• Xbox Game Pass for PC
• EA Play PC
• xCloud
• GPU Perks (ez kb. ugyanaz mint ami a Twitch Prime-ban van, ilyen IAP cuccok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest