- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Abszolút rosszul néztek a dologra,a kis jótékonykodás mellett a Blood of the Werewolf és a Gentlemen! kártyái fedezik a vásárlás árát...
Én már meg is vettem belőle a 3. bundlit csak azért,hogy fél dollárért hozzácsapjam az Ethan: Mereor Huntert is ami lemaradt.
Már megjelent drm freeként és eléggé dicsérték,közben fenn van greenlighton is,később még simán hozzácsaphatnak egy Steam kulcsot is.Annyiban igazatok van,hogy a bónuszok nélkül nem az igazi,gyakran greenlightot később megkapó játékokat raknak oda és utólag adnak kulcsot hozzá.
A legviccesebb eddig a fél dollárért vásárolt Cherry Tree High Comedy Club-ok, már a bundle alatt pluszban jöttél ki csak annak a kártyáival,és utólag hozzácsapták még a -kártyás- Sataziust.
Az azóta hozzá esett booster pakk nettó 1 euró+ ért ment el,ami ritkaság már - de nézzétek meg a Cherrys kártyák árait.Talán valami csajos játék is az akciók hiánya mellett,és azért veszik?Namost nyilván nem nagy pénzek ezek,de ugyanakkor nem kér enni,és simán lehet belőle kisebb játékokat,dlcket venni
Lényeg a lényeg,Groupees kiemelten jó a dollárban fizetés/te rakod össze a bundlet, illetve az utólagos Steam kulcsokkal való ellátásban,amit a használható saját fiókodnak köszönhetően meg is találsz. -
Arkennys
addikt
Valaki megmondja nekem desurából hogy imádkozok ki steam kulcsot? Online nem engedett már belépni, csak ha leszedek klienst. Leszedtem, beléptem. És, ennyi....fogalmam sincs
-
Vesa
veterán
válasz
Cheesus #1594 üzenetére
Groupees el van varázsolva, őszintén nem értem, hogy ennyi értéktelen kacattól hogyan remélték, hogy majd 100e db-ot eladnak...Még akkor is, ha a zsákbamacska szándékosan jó nagy dobozban van, esetleg azt jelezvén, hogy értékesebb cucc lapul benne. De nem tudom mit vártak, mert a bundle "látható" része egy nagy nulla, az sok értéktelen zenével együtt.
-
warcat
veterán
válasz
ChingChang #1591 üzenetére
Ezek ilyen befektetői csomagok, ha steames lesz és ha kártyákat kap,visszajön az ára,sőt még haszon is lehet rajta. Ugandai államkötvényvásárlás kicsiben
-
ChingChang
csendes tag
-
zone
őstag
Új indieroyale is van.
A Groupees ajándékdoboza nagyon úgy néz ki, nem lesz kinyitva.
-
BigBlue69
őstag
-
AlexWolf
senior tag
válasz
ChingChang #1586 üzenetére
M még karácsony van. talán lesz valami jó.
-
ChingChang
csendes tag
Nézegetem az aktuális bundlekat, Indiegala megint kitolta kicsit a codemasteres határidőt, s a limited is kapott pár példányt pluszba, Groupees nagyon beragadt 35k körül nem hiszem, hogy meglesz a 100k, de úgy néz ki, hogy humble weekly-nél sem lesz meg a sorce code. Azért kiváncsi vagyok, hogy kerül e valami érdekes weeklybe vagy inkább ők sem erőltetik most a dolgot.
-
eami
Topikgazda
válasz
Hunbeast87 #1583 üzenetére
ejj, épp most olvastam csak, pedig segítettem volna :\
-
Hunbeast87
senior tag
Ahhh....és 5,39-be fáj már! Hogy miért nem előbb írtam ki?!
/persze ha lett is volna mellé segítőkész fórumos társ/ -
Hunbeast87
senior tag
Sziasztok! Valaki esetleg meg tudja nekem venni a jólárasított Indie Gala Codemasters pakkot? Cserébe állok neki 3 db Humble Bundle 1 dolláros pakkot, vagy esetleg TF2 kulcsot tudok adni érte cserébe, plusz trading cardokat, ha megfelelne valaki számára valamelyik megoldás...valamikor most jár le az 50% kedvezmény rá, kicsit megkésve írtam.
Indok: nincs PayPal-om, egyelőre nem is leszTalán később...
-
-
-
djculture
félisten
ide is berakom:
indiegalan 3 dollára csökkent a codemasters bundle -
Vertigo18
addikt
Nos, félreértés történt... Thunderbird kliens 15 percenként kéri le az új leveleket freemailről, így emiatt "késik" a freemailre érkező levél... Semmi gondom nincs velem, mind a paypalom, mind a Steamem arra van regelve...
-
-
-
sziasztok,
bundlestars-on megy a high octane bundle.
vásárlás milyen?
van olyan egyszerű mint a humble?
most regelek.
ha valami nem sikerül, valaki meg tudja venni nekem? -
Vesa
veterán
Forráskódot árulnak, ez komoly?
-
ruti
Közösségépítő
humble weekly Puppy Games steam kódokat egyenként lehet redeem-elni?
vagy egyben van?
-
előbbi esetben Titan Attacks! -ot keresek -
wwenigma
Jómunkásember
Groupees.com Holiday Helpings Game, Music, Comic & Charity Bundle! Create your custom bundle
Steam:
Q.U.B.E.
Blood of the Werewolf
Driftmoon
Gateways
Gentlemen!
Avernum: Escape From the Pit
Doctor Who: The Adventure Games - Season 1
Draw A Stickman: EPIC
9.03mDRM free:
Ethan: Meteor HunterZene:
Celldweller - Zombie Killer
SOJA - Holiday Helpings Collection
UM - Live at the Riverside Theater 11/01/13
moe. - Season's Greetings
moe. 4/21/02 SBD
Holiday Helpings AlbumKépregény:
FUBAR Graphic Novel CollectionMinimum 1$/kettő a fentiekből, 100000 eladás után nagy cseszett ajándékdoboz nyílik.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #1549 üzenetére
Nem tervezem!Ez csak teszt jelleggel volt (amit sikeresnek vélek)
Következőkben mindig csinálom majd (persze csak ha lesz rá igény) -
wormenth
csendes tag
Gondoltam kipróbálom ezt az Anomaly-t, ha már ingyen osztogatták és kellemesen csalódtam. Eléggé tetszik, igaz csak kb. egy órát játszottam vele, de eddig nagyon ötletes és szórakoztató.
-
reelc
veterán
válasz
ChingChang #1545 üzenetére
Az jó... ugyanis most szembesültem azzal, hogy mégsem vettem meg ezt a bundle-t. Valamiért azt hittem már megvettem az első napokban.
Most $7.67 a BTA, Happy Hour van. Piszok drága egy embernek. -
Crytek
nagyúr
Mikor indul a következő indiegala azt lehet tudni?
-
DJGABI
addikt
[link] ilyenbe belefutott már valaki? ennyire népszerű lett ez a bundli?
-
eami
Topikgazda
válasz
kriszpontaz #1540 üzenetére
bárki ajánlhat fel játékot és az oldal kisorsolja.
-
kriszpontaz
veterán
Valaki elmagyarázná hogy a Steamgifts oldal hogyan is működik? Találomra beszórnak ingyen játékokat és aki kapja marja vagy hogy?
-
raggg
senior tag
válasz
morvaigaben #1524 üzenetére
Ez a "Mac" kifejezés azt jelenti, hogy csak OSX-en Steam alól megy, vagy esetleg iOS-en is?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Azért az Anomaly 2 nem rossz, lehet be is húzom miatta.
-
VoidXs
nagyúr
Személy szerint a sok a betűs játékra mindig is kíváncsi voltam.
-
wormenth
csendes tag
Elég gyenge sajnos.
-
szami777
addikt
válasz
így kell pénzt spórolni.
-
morvaigaben
tag
sovánka...
-
Arkennys
addikt
Hát humble...nem viszel kísértésbe az új bundlival.
-
szabooo
csendes tag
NA ez jó nagy semmi lett -.-
-
Rendo84
senior tag
Komplett indie gala érdekelne, akinek van pm.
-
Crytek
nagyúr
Hamarosan ún indiegala és nem fogok tudni happy hourra venni
Ez a bajom:
Paypallal nem tudok mobilon fizetni sehol ahol paypal van
Bárhol ha vásárolni akarok (mobilon) ahol paypal van rámegyek buy ,ekkor ugye paypal bejelentkezéshez odavisz beírom név, jelszó és ennyi nem megy tovább ugyanúgy ott marad a név jelszó ablak hogy töltsem ki.De továbbmenni soha nem tudtam innen.
Mi a gond vajon?
-
szabooo
csendes tag
Tapasztalt Humble-sök! Ha jön új pakk, ilyenkor mennyire gyorsan pörög felfelé az avarage ár. Előfordulhat, hogy amikor beírod az összeget akkor pl. 3.15$, de mikorra fizetsz addigra felmegy mondjuk 3.20$-ra?
Válaszokat köszi előre is! -
Vesa
veterán
Utóbbi idők felhozatalát nézve, nem várok kiemelkedő bundle-t. Úgy tűnik, lassan kezd kifulladni ez az egész, minden bundle oldal elkezdte beindítani saját shopját, legutóbb a BundleStars...
Csomagba egyre inkább töltelékek, vagy már ezerszer ellőtt 1C-s programok kerülnek.Az viszont igen jól esne nekem, ha néha exclusive felhasználói programok is lennének csomagban.
Ez bár nem valószínű, a remény hal meg utoljára. -
BigBlue69
őstag
2 évre visszamenőleg mindig volt valami bunde ami belenyúlott a karácsonyba..
-
Cheesus
senior tag
válasz
stickermajom #1505 üzenetére
Amúgy amilyen szerencsénk van... Vagy bedobnak egy "Best Chrismas songs and tales" kombót
-
Cheesus
senior tag
Remélem kapunk ma vmi ütős karácsonyi humblibundlit
-
válasz
kriszpontaz #1501 üzenetére
Lényeg, hogy mindenkinek ugyan annyiba kerül
-
kriszpontaz
veterán
Daily Royale - Nascar 2013 Deal
Get Nascar The Game 2013 for only $11.99 or €11,09
*Includes Steam Key*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest