Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Nekem ebben a hónapban annyi kontaktom volt a humble-el, hogy segítsenek már egy kicsit, mert sikeresen megszivattam magam a google authenticator-el.
Múltkor kiválasztottam, hogy azt szeretném használni mail helyett belépéshez. Aztán pár napja visszaállítottam a telefonomat gyárira, ezzel sikeresen kizártam magam a fiókból.
Én nem tudtam, hogy ez a google vacak a telefonon tárolja a dolgokat. Azt hittem ez is egy sima google cucc, és a fiókhoz köti a bejelentkezést. Tévedtem.
(Szerencsére csak a humble, meg még egy oldal volt társítva. A másik oldal már nem is tudom mi lehetett. Talán a psn.)Am, arra most semmi tippet nem tudnék mondani, hogy mi jön a mostani haviba. Ilyenkor sale-ek idején minden le van akciózva, nem tűnik ki semmi. Talán annyit levettem, hogy az Orcs must die 3 biztos hamar be fog kerülni, de még biztos nem most.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest