- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Nekem ebben a hónapban annyi kontaktom volt a humble-el, hogy segítsenek már egy kicsit, mert sikeresen megszivattam magam a google authenticator-el.
Múltkor kiválasztottam, hogy azt szeretném használni mail helyett belépéshez. Aztán pár napja visszaállítottam a telefonomat gyárira, ezzel sikeresen kizártam magam a fiókból.
Én nem tudtam, hogy ez a google vacak a telefonon tárolja a dolgokat. Azt hittem ez is egy sima google cucc, és a fiókhoz köti a bejelentkezést. Tévedtem.
(Szerencsére csak a humble, meg még egy oldal volt társítva. A másik oldal már nem is tudom mi lehetett. Talán a psn.)Am, arra most semmi tippet nem tudnék mondani, hogy mi jön a mostani haviba. Ilyenkor sale-ek idején minden le van akciózva, nem tűnik ki semmi. Talán annyit levettem, hogy az Orcs must die 3 biztos hamar be fog kerülni, de még biztos nem most.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest