Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

veterán

Nézegettem az IG-t, nem tudom vajon mennyire érdemes feliratkozni állandóra, Group buyra?
    Úgy látom nagyon gyorsan megtelnek a csoportok, az alkalmi feliratkozás sokszor nem jön össze, még úgy sem, ha gép előtt ülök. Sokadik várólistának meg nincs sok értelme.

Most összeszámoltam: novemberben és decemberben is 12-12 bundlit kezdtek futtatni, idén már 6-nál járnak.
    A jóféle játék kicsit relative, de szerintem kb. mindenkinél ugyanazt jelenti, ami igen kevés, leszámítva 1-2 nívósabb bundlit.

Figyelembe véve, hogy mennyi jönne vissza kártyából (ha jól rémlik már itthoni áfa van rajta), hogy jöhet ki belőle az ember?
    Próbáltam kiszámolni, a 12 bundle havonta HH-ban $15-16 körül jöhet ki. Ez a befektetés része.
    Mennyi kb. a nyereség? Figyelembe véve, hogy több bundli is lemehet úgy, hogy nincs benne érdekes játék.

Mielőtt valaki arra gondolna, nem fillérb@szásról van szó, csak érdekel, hogy is van ez. Engem elsősorban az olyan játék érdekelne ami jó is, számomra a többi szemét. Amiket valószínűleg senki nem indít el, ha nem kártyás.

Új hozzászólás Aktív témák