- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Nézegettem az IG-t, nem tudom vajon mennyire érdemes feliratkozni állandóra, Group buyra?
Úgy látom nagyon gyorsan megtelnek a csoportok, az alkalmi feliratkozás sokszor nem jön össze, még úgy sem, ha gép előtt ülök. Sokadik várólistának meg nincs sok értelme.Most összeszámoltam: novemberben és decemberben is 12-12 bundlit kezdtek futtatni, idén már 6-nál járnak.
A jóféle játék kicsit relative, de szerintem kb. mindenkinél ugyanazt jelenti, ami igen kevés, leszámítva 1-2 nívósabb bundlit.Figyelembe véve, hogy mennyi jönne vissza kártyából (ha jól rémlik már itthoni áfa van rajta), hogy jöhet ki belőle az ember?
Próbáltam kiszámolni, a 12 bundle havonta HH-ban $15-16 körül jöhet ki. Ez a befektetés része.
Mennyi kb. a nyereség? Figyelembe véve, hogy több bundli is lemehet úgy, hogy nincs benne érdekes játék.Mielőtt valaki arra gondolna, nem fillérb@szásról van szó, csak érdekel, hogy is van ez. Engem elsősorban az olyan játék érdekelne ami jó is, számomra a többi szemét. Amiket valószínűleg senki nem indít el, ha nem kártyás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest