Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Köszönöm Deception
január hatra volt kiirva de elöbb jött,hát elsö látásra szerelem lett
egészséges mindene megvan ,úgy hogy minden happy 
De hogy ne csak offoljak ,szerintem én is majd a te utadat járom be a tablettel,a mag kikapcsolást azért írattam hibalistára ,mert tudom az nem javítható.Ha jön az új akkor a szervizben,rádobom a system tunert ha offol amit küldenek egyből megy vissza.Ha túl nyúlnak 30 napon mint neked akkor meg elzárkózok a csere elől és pénzt vissza.Nem lenne gond a tablettel de ez akkumulátor mizéria betette nálam a kiskaput,mert hogy mag off az még elmenne,de hogy 4-5 havonta meghal az akkumulátor hát az nem.Van 3 éves telefonom is és a mai napig patent benne minden,pedig csak egy nokia 5230 és az új tulajdonosát is jól szolgálja.Szerintem neked ideje lenne lassan az asztalt verni a 30 napon túli szervizelés miatt....Amúgy ha leírtad volna hogy jártál akkor se trolkodsz,hanem csak óvatosabbá teszed a jövőbeni vásárlokat,te voltál itt aki a support helyett is sokat segített ,próbáltad megoldani a problémád a wifivel,és nem sírni mentél egyből az üzletbe.Aki meg azt mondja 40 ért ne várjunk csodát nincs igaza,ennyi pénzért elvárható hogy legalább 2 évig hardveres döglései ne legyenek a kütyünek, mint ahogy mi is elnézzük a hiányosságait pl: optimalizáció nem sok,gyenge wifi térerő,mag offba marad,tn panel,alacsony üzemidő,néha lefagy,skype csak bluetooth fülessel mert nem ér semmit a mikrofon benne és társai,na meg az erős support ami mögötte van...De az ami neked volt hogy a wifit nem tudja ébren tartani,vagy hogy áramforrás hiányos 220 volt nélkül mert meghal az aksi na az nem benyelhető kategoria.Pedig szerethető tablet lenne .Ui.: bocs hogy hosszú voltam de az ünnepek alatt felk..ta az agyam a tabletem haldoklása ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
január hatra volt kiirva de elöbb jött,hát elsö látásra szerelem lett