Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Szia!
Ez igen, gratulálok! Így kell kezdeni egy évet!

A géppel hasonló cipőben járok mint te. Ez lenne a 2. csere, vagyis a harmadik készülék
! Amikor az első cserét kaptam, kettőt hoztak ki a raktárból. Az elsőt kibontották és a kezembe nyomták. A készülék oldalán volt egy szép nagy lyuk, mert meg volt bontva a ház!!! Mutattam az eladónak, összepattintotta, berakta a dobozába és visszavitték a raktárba. Gondolom valaki most éppen otthon használja... ha működik neki. Amit ekkor kaptam, azt december 3-án adtam le az Extreme Digitálnál (talán még emlékeztek a mérgelődéseimre) és azóta semmi hír róla. Közben beszéltem a fogyasztóvégelemmel és azt mondták, hogy nyugodtan tereljem jogi útra a dolgot, még a jegyzőkönyvet is szabálytalanul vették fel. Ma írok a MyAudiónak, mert az ED azzal az indokkal nem fizet vissza pénzt, hogy csak akkor tehetik, ha a MyAudio jóváírja nekik. Majd meglátjuk...Eddig ezekről nem akartam írni, mert nem akartam trollnak tűnni vagy állandó elégedetlenkedőnek. Pedig azt gondolom, valóban próbáltam használhatóbbá tenni ezt a ratyit. Az én választásom egy rendes márka lesz, már gyűjtöm a hiányzó pénzmagot, kettő modell között vacillálok, de majd megoldom ezt a komoly dilemmát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Amikor az első cserét kaptam, kettőt hoztak ki a raktárból. Az elsőt kibontották és a kezembe nyomták. A készülék oldalán volt egy szép nagy lyuk, mert meg volt bontva a ház!!! Mutattam az eladónak, összepattintotta, berakta a dobozába és visszavitték a raktárba. Gondolom valaki most éppen otthon használja... ha működik neki. Amit ekkor kaptam, azt december 3-án adtam le az Extreme Digitálnál (talán még emlékeztek a mérgelődéseimre) és azóta semmi hír róla. Közben beszéltem a fogyasztóvégelemmel és azt mondták, hogy nyugodtan tereljem jogi útra a dolgot, még a jegyzőkönyvet is szabálytalanul vették fel. Ma írok a MyAudiónak, mert az ED azzal az indokkal nem fizet vissza pénzt, hogy csak akkor tehetik, ha a MyAudio jóváírja nekik. Majd meglátjuk...