Hirdetés
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TA68
őstag
válasz
pimespo
üzenetére
"A lítium akkumulátor egyik előnye az, hogy bármikor lehet töltögetni"
Ez az elmélet, csak sajnos a gyakorlat mást mutat.Van nekem egy 3 éves Samsung telóm és mindig kikapcsolásig merítem. A mai napig tökéletes az akksija. Egyik ismerősöm ugyan ilyen telójában 1 évet sem élt az akku, mert mindig rátöltögetett. Laptopoknál is meg lehet figyelni, hogy a lítiumos akksik nem szeretik, ha lemerítés nélkül sokat töltőn vannak."Tehát nincsen memória-effektus, mint a nikkel akkunál."
Lítium akksiknál nem is erről van szó. -
TA68
őstag
válasz
pimespo
üzenetére
1-2%-ra le kell meríteni a lítiumos akkut is! Tudom, hogy a neten sokszor teljesen mást írnak, de ha nincs eléggé lemerítve, nagyon hamar tönkremegy.(ez a tapasztalat) A tabletekben a töltő áramkör 80%-ig gyorstöltést végez, a maradék 20% csepptöltéssel kerül (kb.2óra alatt) az akkuba!
Még arra érdemes figyelni, hogy először a töltőt a tablethez kell csatlakoztatni, csak azután a konnektorba. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
pimespo
üzenetére
Az enyémen is ilyen volt a kijelző (a csere készüléken), de nem volt ennyire durva. Pici szürke szennyeződés folt volt csak látható, de ha a wi-fi rendesen működik, nem háborogtam volna érte. Persze így utólag ez nagy butaság volt, hiszen ez a jelenség az érintésérzékeny réteg és az üveg elválására utal. Az pedig idővel tovább romlik!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő