- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TA68
őstag
válasz
pimespo #2434 üzenetére
"A lítium akkumulátor egyik előnye az, hogy bármikor lehet töltögetni"
Ez az elmélet, csak sajnos a gyakorlat mást mutat.Van nekem egy 3 éves Samsung telóm és mindig kikapcsolásig merítem. A mai napig tökéletes az akksija. Egyik ismerősöm ugyan ilyen telójában 1 évet sem élt az akku, mert mindig rátöltögetett. Laptopoknál is meg lehet figyelni, hogy a lítiumos akksik nem szeretik, ha lemerítés nélkül sokat töltőn vannak."Tehát nincsen memória-effektus, mint a nikkel akkunál."
Lítium akksiknál nem is erről van szó. -
TA68
őstag
válasz
pimespo #2427 üzenetére
1-2%-ra le kell meríteni a lítiumos akkut is! Tudom, hogy a neten sokszor teljesen mást írnak, de ha nincs eléggé lemerítve, nagyon hamar tönkremegy.(ez a tapasztalat) A tabletekben a töltő áramkör 80%-ig gyorstöltést végez, a maradék 20% csepptöltéssel kerül (kb.2óra alatt) az akkuba!
Még arra érdemes figyelni, hogy először a töltőt a tablethez kell csatlakoztatni, csak azután a konnektorba. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
pimespo #2418 üzenetére
Az enyémen is ilyen volt a kijelző (a csere készüléken), de nem volt ennyire durva. Pici szürke szennyeződés folt volt csak látható, de ha a wi-fi rendesen működik, nem háborogtam volna érte. Persze így utólag ez nagy butaság volt, hiszen ez a jelenség az érintésérzékeny réteg és az üveg elválására utal. Az pedig idővel tovább romlik!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- CORSAIR K100 AIR
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest