- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1263 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. A gyökér a rendszer struktúra csúcsát jelenti mindig. Vagyis az adattároló mappákon kívüli tartományát.
A géppel kapcsolatban még a végén igazad lesz... Nem adtam fel a dolgot, csak kicsit elkeseredtem.Jelenleg a MyAudio 10.26-os ROM van fent, most tettem fel. A görgetés és az ablakváltás is sima, mintaszerű.
Bekapcsoltam a Wi-fi-t és beállítottam. Beléptem a Google Play-re és letöltöttem a Skype-ot. Ezen kívül még csak a nyelvet sem állítottam át. Semmihez nem nyúltam. A Wi-fi nem szakad meg és a Skype üzenetet előbb jelzi mint az SGSII telefonom! Kipróbáltam a Skype videóhívást, háromszor cseng ki, mielőtt leválna a router-ről.
A Play Store szeretné automatikusan frissíteni a Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a TalkBack és YouTube alkalmazásokat.
Most egyenként fogom őket ebben a sorrendben frissíteni. Minden frissítés után legalább 15 percig ellenőrzöm a kapcsolatot. Előbb-utóbb csak megtalálom a Wi-fi gyilkost!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest