Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #26850 üzenetére
Nem most vettük, csak az embernek most derengett fel valami... 2018-as 65Q6FN
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
300k-ig 55”-ban mi most a bustbuy tv?
nem kötelező megadni
-
MODERÁTOR
Baszki, tegnap jött a H6400-hoz egy szoftverfrissítés... 5.5 éves a készülék, durva.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #26851 üzenetére
Yooo kis cucc ez Tupa vazze ! Még többet is tud, mint amire nekem szükségem van.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #26854 üzenetére
Akkor jó helyre került.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #26849 üzenetére
A Hyper az le van védetve Óriási pert varrok a nyakára, aki használja
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #26855 üzenetére
+1
Hyper:
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
busman
veterán
Star trek fanoknak kötelező Első rész kijött már.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #26858 üzenetére
F@szom ! Belőlem is sorozatbuzit neveltetek !
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #26860 üzenetére
Ilyen ez a popszakma...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #26861 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy ma este a Witcherst fejezzem be vagy a The Expanse-ből nézzem meg a 7. részt.
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #26862 üzenetére
Én ugyanezt játsszom csak a Picard-al Ma lett meg a magyar felirat a Star Trekhez, de izgat a Expanse is. Lehet megnézem mindkettőt, holnap úgy is csúsztatok, bár a reggel 6-kor kelő kiskölköt ez marhára nem érdekli!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LamaCube
addikt
Ne feledkezzetek meg Az új pápa sorozatról se. Fenomenális! Aki nem tudja miről van szó az nézze meg az első évadot először: Az ifjú pápa
Nem fogtok csalódni! Higgyetek nekem gyermekeim! ÁmenSvájci
Évek óta mondtuk, hogy sorozatoké a jövőHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #26864 üzenetére
A vallásos dolgok nem igazán kötnek le. Nem igazán vagyok túl jó véleménnyel az egészről.
"Rendes" filmet már szinte nem is nézek.SipiBcs: Expanse 4. évada azért szerintem gyengébb, mint az első 3 volt.
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #26865 üzenetére
Ugyanez a véleményem, bár most a hetedikkel talán elindul valami érdekes
mobal: Tegnap este megnéztem. Nekem nagyon bejön a hangulata, pláne, hogy belelestem a következő rész tartalmába.
Hagyok itt nektek egyet:
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #26865 üzenetére
Vallásos dolgok??? Akkora ateista vagyok, mint az Everest! Hidd el a vallás és a Vatikán olyan bemutatása a sorozat, amit teljesen valóságosnak gondolok. HBO sorozat, ami nem szarral gurigázik.
Nézd meg az első 2 részét Jude Law a pápa benne. Ha nem tetszik, akkor tényleg nem neked való. Csak egy pici spoiler: a pápa fiatal minden reggel coke-t iszik és cigizik feltett lábbal az asztalon és agyfaszt kap tőle mindenki.
Az új pápának minden részének a főcíme külön kategória érdemes megnézni:
[link]
Ha ebből vallásos dolgot vélsz felfedezni, akkor ne is kezdj nekiSipiBcs
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
Ha valakinek van kedve nosztalgiázni. Half-Life ingyé: [link]
-
Mappa
addikt
-
LamaCube
addikt
Avenue 5-1 része nekem bejött.
-
Svájcinéger
őstag
Kinek is volt mostanában az esküvője ?
-
Mappa
addikt
-
busman
veterán
-
LackoMester
addikt
B@szki az asszony 2 hete kóreai drámákat néz a Netflix- en, nem akar elfogyni. Egyébként Február közepén jön a Narcos Mexico 2. évad, rohadt jónak néz ki.
Itt van minden újdonság ami a Netflixet illeti
[kattint][ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
Farming Simulator 19 Epic..................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26877 üzenetére
Azé' behúztam a biztonság kedvéért.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #26876 üzenetére
Narcos nagyon várós!
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #26875 üzenetére
Nem. De meglesz. Lassan teljesen leszokok a kardozós-b@szós sorozatokról !
-
SipiBcs
őstag
A Star Trek Picard-hoz van felirat. A 2. rész is bejött
-
LamaCube
addikt
-
tupacamaru
veterán
Ticket to Ride , Carcassonne Epic..............
-
SipiBcs
őstag
Picard s1e3 pipa, ez a rész lagymatagabb volt, de egyelőre jónak ígérkezik. A the expanse utolsó előtti része nem volt rossz, de szerintem ez a 4. évad megy a kukába, nem hozta az első három színvonalát.
A hónap végén jön az Altered Carbon s2. Azt várom 🙂
-
busman
veterán
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
Kingdom Come: Deliverance , Aztez Epic......
-
busman
veterán
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #26886 üzenetére
The Expanse a vége felé már alakult, de még így is nagyon kilóg az első 3 évadhoz képest. Akartak még egy kis pénzt keresni vagy nem tudom. Nekem a Lost In Space is el kezdett tetszeni. Az utolsó részek egyre jobban bejöttek. Általában egyezik az ízlésem filmek terén Busmannal, de ezt a Westworldöt 3 rész után nem tudom még hova rakni.
-
-
SipiBcs
őstag
válasz LamaCube #26891 üzenetére
4Megnéztem az első két részt, vegyesek az érzéseim. Elindult szinkronosan is, most adok neki még egy esélyt
Svájcinéger: jaja, de már csak egy rész van. Spec én temetem 😉
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #26891 üzenetére
Kinek a pap és kinek a papné. Nem igazán fogott meg. Ez mondjuk igaz a Picardra is, mert az is langyni nekem valahogy. De a Vikingek 6. évadának első részei is néha már fájtak, annyira untattak. Lehet, hogy túl sok sci-fit néztem ?
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #26894 üzenetére
Persze, nem vagyunk egyformák.
Én most elkezdtem /sajnos virágboltban nem találom/ a Vis a Vis spanyol sorozatot egy jó kis női börtönös sorozat jó sztorival. Csodálkozom, hogy az amcsik még nem nyúlták le.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #26895 üzenetére
Ez elég ígéretesen hangzik ! Szólj, ha kapható valahol !
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #26896 üzenetére
Írtam privátban!
-
tupacamaru
veterán
Faeria , Assassin's Creed Syndicate Epic...........
-
Trident28
tag
Skacok!!
Erről hallott már valaki!? [link]Tupa! AC-t húzom. Köszi!!
-"-
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest