Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Boldog, Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
Inside Epic, régebben már volt......
LamaCube
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
albert8
veterán
Boldog Karácsonyt nektek!
Láma: baromi jól néz ki ! grat!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz busman #27605 üzenetére
Köszi mindenkinek én csak kinyomtatom nem az én tervem, kivéve a festés Persze már terveztem és nyomtattam magamnak sok hasznos dolgot. Telefontartó, apró tároló dobozok stb. hasznos dolog, de rengeteg utánaolvasással, fórumokkal, videók megnézésével kell tölteni sok időt. Mikor elszántam magam, hogy összerakok egyet, mert ezek darabokban vannak. Addigra kb. 1 hónap utánaolvasás és kb. 40 óra youtube videó megnézése. És a sok szopás, amíg értékelhető nyomat lesz. De minden percét élvezem.
Busman
Már árultam pár dolgot. De igazából ez csak hobbi nekem. Egy ilyen Yoda 5,5-6 óra hossza nyomtatás és kb. 1 óra festés.Festve kellene vagy elég a kőszínű? 1500Ft festetlenül, de ha nektek kell ingyen lefestem. Ha másnak kell, akkor festetten 2500Ft + posta, ami fingom sincs mennyi
Most van nyomtatva egy ilyen Yodám is 52mm magas kis cukiborsó.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz busman #27608 üzenetére
Okés, akkor nyomtatok egyet még a másikból. És lefestem Ha kész van privátban írok, szerintem jövőhéten elintézem a postát, de priviben egyeztetünk majd.
Eddig ahányat nyomtattam mindig kellett valakinek sose tudok megtartani magunknak[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
Darkest Dungeon® The Ancestral Edition + Darkest Dungeon®: The Musketeer Epic....
-
Raidon
őstag
válasz tupacamaru #27615 üzenetére
Ancestral edition az nincs ingyen most nem?
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
tupacamaru
veterán
-
Trident28
tag
válasz tupacamaru #27615 üzenetére
Tupa!! Ez nem.. Viszont a Metro az elég Brutális.. Nyomtam pár órát.. Ebből már nem lesz Refund..
-"-
-
tupacamaru
veterán
My Time At Portia Epic........
-
Svájcinéger
őstag
Több, mint 10 évvel ezelőtt egy haverom megszállottam gyűjtötte a manga "rajzfilmeket". Mondtam is neki, ha Te erre gerjedsz, akkor szexuálisan ugyanolyan aberrált vagy, mint akik ezeket készítik. Erre ismét szembe-jött velem a A meztelen rendező [link] , japán sorozat. Hát mondom úgyis karácsony van... belenézek. Tetszik.
Egy szintén japán sorozat az Alice Hátországban: [link]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #27623 üzenetére
Ha van benne karatéjozás, akkor el se kezdem
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #27624 üzenetére
Hát ha Te azt annak nevezed, amikor egy férfi és nő "harcol" egymással, akkor van. Amúgy nincs. Ez olyan Winninek való film lehet.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #27625 üzenetére
Dehogy azt konkrétan műdugásnak hívom egy filmben Ha Winne-nek való az lehet nekem is jó.
-
tupacamaru
veterán
Night in the Woods Epic......
-
Winne
nagyúr
Én a japó cuccoktól rosszul vagyok, szal kiestem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #27626 üzenetére
Larry Flynt, a provokátor című klasszikusra tudnám hasonlítani.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #27629 üzenetére
Na rálesek, ha lesz időm, hátha bejön
-
tupacamaru
veterán
Stranded Deep Epic.....
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Solitairica Epic.........
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #27630 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy a Született gyilkosok milyen kurva jó egy film.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #27633 üzenetére
1-2 évente újranézem, jó hogy felhívtad a figyelmem rá!
-
tupacamaru
veterán
Metro: Last Light Redux GoG.....kicsit később
-
Trident28
tag
-
tupacamaru
veterán
Torchlight II Epic, akinek még nem lenne meg...
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #27639 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
BÚÉK!
Mindenkinek!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Sikeres 2021-et tesókák!
-
busman
veterán
Búék!
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Trident28
tag
Boldog Új Évet Uraim!!
-"-
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #27634 üzenetére
Én még csak egyszer láttam, de emlékszem, hogy nagyon ütős volt.
Másik kedvencem tőle a Tökös tekés. Mikor az öregasszonynak természetben fizeti ki a lakbért, és az anyóka dugás után felpattan az ágyban: "Miért van, hogy b@szás után mindig sz@rnom kell ?!" - sírtam.
Busman: marha jól néznek ki !
Homeland: A belső ellenség valakinek megvolt már ? [link]
Vikingek: kijött az uccsó 10 rész, de nem ilyen nyitányra számítottam.
Boldog Új Évet !
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #27647 üzenetére
Homeland-nem keresem vissza, de kb 10x ajánlottam neked Jó lezárást is kapott
Egyetemben a Billionssal, ami tutira be kell, hogy jöjjön. Ott is pár évadig az a csávó a főszereplő, aki a Homelandban.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
Egészsében, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kivánok.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest