- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Svájcinéger #22064 üzenetére
Sok fórumot átböngészve nekem is az jött le, hogy a smart és a 3D parasztvakítás. Viszont azt írják többen, hogy miután a 3D TV-nek komolyabb a panelje érdemes olyat venni. Több és jobb képjavító funkció van bennük, mint a sima LED TV-k esetében.
Én hangsúlyosan LG párti vagyok, az exet is egy alsó kategóriás 3D-re sikerült rádumálni. 39LB650V lett beszerelve a nappalijukba. Villámgyorsan összeraktam, 1 óra alatt mindent beállítottam rajta, meg vannak elégedve vele, nagyon tetszik a családnak. Sima, smooth a kezelése...
... ellenben faterom nem hallgatott rám, 5 ezerrel olcsóbban vett egy 40" Toshiba mittoménmit. 3 óra nyögvenyelés után sincs bekalibrálva normálisan a TV. A különböző beállítások meg panelek lehetőségeinél a gombnyomás és az esemény között eltelik 3-10 mp. Már majdnem vertem a távirányítót a képernyőbe... bele... rohadtul idegesített...
Amennyire én lestem a piacot, most szerintem a BestBuy az LG 42" vagy 47" LB 670-671V. 3 év garival, esetleg 5 évre kiterjesztett cuccal.
Hangsúlyozom ez az ÉN véleményem, ami nem feltétlen mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest