- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
@rglaaf #22996 üzenetére
A Kódjátszmára kíváncsi vagyok, még nem szedtem le.
Breaking Bad: 2 évad 8-9. résznél tartom. Picit leült a történet olyan 4-5 részen keresztül. Már vártam, hogy legyen valami... aztán lett
Néztem imdb-n a pontozásokat - mert részenként is lehet értékelni és tényleg vannak részek ami ilyen 6-7 közötti pontszámokat kaptak. Viszont utolsó évad mind 9 feletti. Sőt van olyan ami 10/10 konkrétan a nem tudom hány százezer user között senki sem kötött bele, ergo tökéletes
Huuuh kíváncsi vagyok rá mi lesz.
-
@rglaaf
veterán
én is meg néztem a hétvégén 2 moviet bár ne tettem volna Feláldozhatók3 kalap sz@r volt hiába no nem adja vissza a 80' évek hangulatát erőltettet a sztori is Banderas aki vitte a filmet Sly pedig abba hagyhatná már elkell fogadni hogy kiöregedett
Kódjátszma hát ez se akart valahogy átjönni végig untam a filmet, vagy csak tényleg az van hogy hozzá szoktam a sorozatokhoz -
Winne
nagyúr
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #22989 üzenetére
OMG!
-
tupacamaru
veterán
-
Winne
nagyúr
Rögzítőkártya valakinek? Ajándék ennyiért, garantált minőség.
-
Mappa
addikt
válasz
busman #22983 üzenetére
Francba
Lama
Váltás oka: nem bírtam már ezt a nagy tornyot, szék karfátol kezdve minden beleakadt. Meg aztán M-ATX alaplapom lett pár éve így elvész a régi házban. Helyben csak szélességben vesztettem. Kép csalóka de ez még vagy 20 cm beljebb megy falhoz. Meg megy a tetejére a router, úgyhogy szabadul fel hely isna meg ez a megjelenés, mint valami házimozis aktív mélyláda.
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #22978 üzenetére
Gondoltam a sok sorozatos témát megtöröm egy új kütyüvel, de még duzzogok egy kicsit
Svájci Úr - Lehet már késő
-
Mappa
addikt
Noh meg van a kuckó(még üres). Képeket toljak kíváncsi valaki, vagy hagyjam a picsába és kussoljak ?
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #22972 üzenetére
Hehe ez jó
v-paci de durva
nesze nekünk okos tv azt amikor filmet nézünk egyszer csak bejön egy kibaszott reklám felület. Tök gáz! Fel nem tenném netre a tv-m.... Még kimondani is vicces
-
v-paci
aktív tag
válasz
Svájcinéger #22974 üzenetére
Különböző hárombetűs szervezeteknek küldi a tv nézési szokásaidat
-
Svájcinéger
őstag
Azt mondja meg nekem valaki, aki ért hozzá, hogy a TV mi a faszért terheli a netem, mikor nem frissül rajta semmi ? Nézem a routerben a rácsatlakozott eszközöket, van mindenféle diagram s látom, hogy BF4 alatt a gépem 60 % körül terheli a netet, míg a TV 30.
-
LackoMester
addikt
Nálunk kb. 50- 60 Euro ( 15- 18 Matyi ) a műszaki, nem egységes árak vannak, valahol olcsóbb van ahol drágább.
Most költöttem ( tegnap ) kemény 12 Eurot a vezérműszíj cserére ( indításnál már hallani lehetett ) , a autószerelő haver szinte ingyen kicserélte.
Most tavasszal egyébként kurva sokba van, lesz a kocsi, még szerencse, h. a gumikat okosba megkaptam, és van autószerelő cimbi
Tegnap mikor mentem a kocsiért éppen a padláson routert ( Wifi-t ) próbálták állítani, persze ha nem segítek rajtuk még most is azt állítják. Mondtam is nekik, ezért jók a cimborák. -
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #22969 üzenetére
Náluk is így megy
minden fólián számsor, kis kártyán a regisztrációs szám ami nálad van és helyszínen be is regisztrálnak gépre.
műszaki: jetta-ra is bora-ra is januárban megvolt. 20k egy műszakíztatás/autó (szar hónap volt
) most már csak el kellene passzolni.
-
Winne
nagyúr
A teljesen feket szerintem kicsit sok, meg sötétben jóval nehezebben látsz ki rajta, kis helyekre, vagy csak simán tolatni sem egyszerű vele, ha nincs közvilágítás.
Az enyém is megy májusban műszakira, remélem nem kell költenem rá, 100 km és elérem a 100k-t.
-
LackoMester
addikt
Nekem is a Fabia Combin a legsötétebb fekete van, ( persze csak hátul ) nálunk Sk- ban a fóliához van egy kis kártya és minden egyes felületen a fólia alá van ragasztva egy kis azonosító, és ezzel igazolod a műszakin, vagy a rendőrnek.
A zsaruk sosem kérték még az azonosító kártyát se, mert csak ránéznek az ablakra és látják az azonosító matricát, a műszakin 2 éve kérdezték meg e van a kártya, mondtam meg, akkor oké, mondták.
Majd lövök róla képet.
F@sza Május elején műszaki vizsga,bár tudtommal nincs mitől tartanom
, a kavics felverődést is megcsináltattam, igaz beletel vagy egy évbe, igaz jól elvolt rejtve ( ablaktörlő eltakarta ) a szélvédőn.
-
Mappa
addikt
Egy ilyennel mint itt a Touaregen, bőven elégedett lennék. Itt a Punton ez még talán, bár ez fogszívás. A Jettamon meg így nézett ki [link] mint itt a Hondan. Ezt az utolsó műszakin már leszedették előröl
de mint kiderült - mint mindennel itt is van kis kapu mert +5 rongyért átment volna. Legalábbis fater SuperB-én ugyanott átment műszakin. Vertem is a fejem a falba
módosítás: akkor nem 6 csak 4 évet közlekedtem vele, úgy hogy elől is sötétítve volt.
-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube #22965 üzenetére
Igen mindennel tisztában vagyok
előző autómon is kuka sötét volt elől és hátul is. 6 év alatt egyszer nem szedett ki a rendőr, de tisztába vagyok azzal is, hogy ha most ezt az autómat is fel fóliáztatom, és még aznap kiszed a rendőr és kekeckedik az elsővel akkor, vállalom, ez van ennyi kockázat benne van.
Ez már nem lényeges mert hátsóra nem szólhat. Pl. Új rendőrautókon is majdnem az összesen kakukk sötét a fólia.
szerk,: Áttetsző gyárilag van most rajta, de max biztonságilag véd, ne tudjon berobbanni egy balesetnél stb. márkakereskedésben azt mondják UV sugarakat is is szűri a gyári, és maximum 10-15% sötétítés van rajta. Az meg lepke fing, szinte semmi.
-
LamaCube
addikt
Vigyázz, mert még műbizonylattal is lekapartatja a rendőr veled, ne hidd el a fóliázós parasztvakítását. Tapasztalat haveri körből. Nézz utána a jogszabályoknak, mert lehet változott.
A gyári sötétítésnél nem lehet sötétebb elől. Ja és az első szélvédőt egyáltalán nem lehet, bár ezt gondolom tudod. Egyébként betörés ellen jól teszi a dolgát. -
Mappa
addikt
Előre amit még nem szégyellnek
erre nem adnak műbizonylatot. Hátra viszont mehet kakukk sötét is. Eddig ez a terv: hátsó ablak és szélvédő a legsötétebb, előre meg 1-2-vel gyengébb.
[link] itt skyfol-nál csináltattam jetta-ra is 2009-2010 környékén. Akkor olyan 25-30 rongyba megállt a végösszeg. (üvegfelület kb. annyi mint a bora-nál). Ehhez képest nagyon durva árak lettek.
Svájci Úr - Ne lássák ha fikázom piros lámpánál
.... neeem. Tervben van hifi is azt jobb ha be sem látnak. + Nagyot dob a kocsi megjelenésén. Nálam a optikai "tuning" a felni+sötétítéssel ki is merül. Semmi más.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22958 üzenetére
Most pihi van kütyükben. A kuckóért ma mehetek, azt be lakom és egyelőre ennyi. Autó ablakait szeretném fóliáztatni, de jól fel ment az ára ennek is. Körbe fóliázás kb. 50-60 pénz.
Ha megvolt a csere én is feldobom a CM690 ide, sztem.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22956 üzenetére
Miért nem tőlük kérdezted meg ?
Felhívjalak hogy szereted e a sört ? Na ugye !
Ittas Mappa
-
Svájcinéger
őstag
Felhívtak Konzolék, hogy látták megvettem a BF4-et és a Prémiumot, mennyire fogott meg a Hardline ?Mondtam nekik, hogy nem nagyon.
Nem is értem mi volt a telefon célja. Piackutatás ?
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #22952 üzenetére
Legutóbb 180 voltam féléve.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22952 üzenetére
Lehet felnézek valamikor a héten... Megrendeltem a kuckót.
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #22949 üzenetére
Köszönöm, köszönöm
azért nem sminkelek minden nap nehogy azt gondoljàtok
Svájci: szerintem valahogy így néz ki a férfi ember, bár még az izom/ tömeg arànyt van hova növelni
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22949 üzenetére
Micsoda szójáték... Durván tolod
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #22943 üzenetére
No offense, kurva jó volt játszani! Még ma is játszom néha, de a prioritás kicsit megváltozott.
Most lehet nevetni linkelek egy képet magamról
Ez mondjuk egy kurvajó este volt
-
Mappa
addikt
2/4 Rally onboard CRASH COMPILATION from Hungary / Magyar rally onboard bukások
Van egy két hajmeresztő zakó benne... meg pár aranyköpés is
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Lankadatlan #22939 üzenetére
Gyere csak fel.
Xandi: aztata ! De egyetemista valaki !
-
Mappa
addikt
válasz
Lankadatlan #22939 üzenetére
-
Lankadatlan
tag
válasz
Svájcinéger #22938 üzenetére
Papa Mi van veled?
TS-re szoktatok még járni, mert ha igen akkor én is felnézek már valamikor
Mappa: én fel se tudnám sorolni, hogy hány sorozatot lesek inkább csak egy közelítő értéket mondok ezzel a 15-18-al
EGYSZERRE
-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan #22935 üzenetére
"át kellene pasztázni"
-
albert8
veterán
válasz
Lankadatlan #22931 üzenetére
Szerintem az az 50 fok is sok. olyan 40 körül kellene lennie max idle Itt azt irják, hogy terhelve 88 fok körüli szóval lehet egy kicsit beporcicásoddott.[link]
-
Lankadatlan
tag
Sziasztok Urak!
Azért írok nektet, mert haverom laptopja kissé érdekes eredményeket produkál... Adott egy toshiba satellite c55 a 1nu ami alap szinten 45-50 fok környékén mozog, amikor csak símán böngészik míg terhelés alatt (GTA 4 low grafikán) majdhogynem 100 fokot produkál neki...
Ez szerintetek miért lehet? Lehet, hogy csak az érzékelők csalnak, vagy tényleg valami gebasz lehet, valami elállítódott nála? :/
Előre is köszönöm a segítséget
Ui. Az ALTGR-em még mindig gatya helyette az Alt CTRL kombót használom
valszeg behalt a gomb
Erőt egészséget
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22929 üzenetére
Jaa te azt nézed, okéj
más: fent van kölcsönzőben a John Wick szinkronosan.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22926 üzenetére
Breaking Bad-ről beszélsz, mert akkor jól belehúztál. Én majd csak hétvégén tudom nézni.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #22926 üzenetére
ja nemmegy
-
Mappa
addikt
ŐőőŐőőőő Leszel okos
-
busman
veterán
-
Mappa
addikt
Motorbike frog calling Jól tolja
-
busman
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22915 üzenetére
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22910 üzenetére
Teljesen egyetértek Tupával!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #22912 üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #22911 üzenetére
Ez övön alul volt !
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #22910 üzenetére
Az első mondatra reflektálnék: már öregszel.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube #22909 üzenetére
Nem a b@szós része érdekel, hanem inkább brutális harci/csatajelenetek. Amilyenek valójában is voltak anno.
Ezért is jött be nagyon Az elit alakulat. Most már az is kinn van HD-ban.
Igazából az elején Szparit sem értettem, hogy kinek készült a sok pöcsmutogatás miatt. Homoki viperáknak ? -
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22908 üzenetére
Nekem is csak akkor van rá időm, amikor a gyerek edzésen van. Heti 6 óra hossza. Viszont, ha kefélős, kardozósra vágysz még, akkor ajánlom a Black sails kalózos sorozatot. 1 évad ment le eddig és most van folyamatban a 2-ik évad, azt hiszem a 3-ik résznél tart. Nekem tetszik. De tudok ajánlani xxx kategóriában is kardozós b@szós filmeket.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube #22902 üzenetére
Szpariból már láttam részleteket a Viasaton. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb megnézem. De ha kitavaszodik nem akarok hétvégéket ezzel tölteni, mert tényleg rá lehet cuppanni. Ha van EGY DB sorozat, amit néz az ember és hetente kijön egy rész, az ok. De mikor így le van maradva az ember, mint én és ott van X évad, az nem "szerencsés".
Mappa: ilyen kardozós-b@szós jöhet még ha van.
-
LamaCube
addikt
Ó baszod 4-5 perc
Na mindegy nem erőltetem, pedig hidd el, hogy jó. Totál nem a zombikról szól és szerintem kb. így viselkedne az ember, ha eljönne az apokalipszis és arra sajnos reális esély van manapság, Persze nem a zombikból indulna, de mint írtam itt sem a zombik adják a gerincét a történetnek max. csak a motorja a zombi.
Tudnám még ajánlani a Homelandot-CIA, terror és amik a háttérben mozognak és mozgatják a dolgokat és teljesen reális.
Ja és a SOA-t se felejtsd el, na az eléggé realista. -
Mappa
addikt
válasz
LamaCube #22904 üzenetére
Első rész 4-5 perc
a téma sem fog/fogott meg
Feleslegesen meg nem pocsékolok rá több időt. Itt a BB első perctől kezdve megfogott. Inkább az ilyen mai korszakú, realitáson alapuló történetek fognak meg. Jó kivétel a Trónok harca, de az fantasy - az meg jöhet, nemsokára 5. évad
Már ennek a Vikingeknek kellene neki állni.
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
A TWD-ből mennyit néztél meg, mert az első évad inkább az őrült zombikon van, de a többiben szépen beindul a karakterek fejlődése, drámája, persze nem erőszak a disznótor, ha nincs gyomrod hozzá, akkor ne erőltesd. De én a helyedben adnék egy esélyt a 2 évadnak, ha az se jön be, akkor tényleg nem a te világod.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22901 üzenetére
True Detective, Breaking Bad. Ezeket nézd/kezd el, beszarsz konkrétan beszarsz annyira össze van rakva.
Azért nem adom meg könnyen magam. a wóking dedet továbbra sem bírom végig nézni röhögés nélkül. + még gusztustalan is, nagyon nem téma!
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22901 üzenetére
És elhullottak legjobbjaink a hosszú harc alatt... Pár évbe beletelt, míg meggyőztünk gyaur eretnekeket, hogy a sorozatok igen is minőséget képviselnek.
-
Svájcinéger
őstag
Hogy kapnátok be !
Tegnap megnéztem az első évadból 8 részt. Aludni sem tudtam rendesen. Ezt az egy sorozatot végig nézem, de nem akarok többet ! De ki tudja..... Amúgy a felirat miatt még valami angol is előjön az embernek.
Mappa: most már HD-ben nézem. Brutálul néz ki az új TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max