Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz Raidon #17497 üzenetére
Ultrán akar játszani, oda nem lesz elég. Bár kíváncsi leszek erre az új csoda driverre /Mantle/, amit kifejlesztettek az amd-nél és 7xxx szériás kártyáktól támogatott és állítólag bf4-re lett kitalálva. Nekem bőven jó lesz mediumon. A 3-at is azon tolom. Ultrán kipróbáltam és játszható volt, de engem zavart a sok csicsa. Persze ő tankozik és több idő marad a bámészkodásra. Nem utolsó sorban, már félretette rá a lóvét. Mint írtam szűk 1 év alatt mióta vettem a kártyát kb. egy 10-el lett olcsóbb a 7870-en. Ezek az új kártyák min. 180-ról indulnak, aki olyat akar az megveszi, akinek meg nincs rá valója az megveszi a 7970-et és ezzel tisztában vannak a forgalmazók is.
Bizarre
Egy fél óráig kerestem. Már beírtam minden keresőszót, amire gondoltam, de hogy ez volt a címe azt nem gondoltam.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.