Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
A Pro Train sorozattól nem is csodálom ha nem jön vissza a feeling.
Nem olyan rég próbáltam ki újra az elsőt ezek közül. Régen nagyon bejött. Persze az alappályákhoz mérve érthető. Azóta azonban annyi szép cucc készült hogy így már arra is csak legyintettem. Ma megjelenik a Dél-Dunántúl pálya, javaslok egy újbóli kipróbálást. Ha akkor sem lesz jó érzésed akkor dobd is ki a cd-t, mert ennél többet ebből a játékból nem nagyon lehet kihozni. 
-
Taurus-1047
csendes tag
Kár, hogy véget vetettek akkoriban a TS2-nek, ki tudja mit hozhatott volna. De olvasgasd a vonatmagazin virtuális vasút részét, és keress rá, az MS csinálja az új MSTS2-t immár az FS-X motorjára. Megjelenés 2009 év vége. [Hivatalos oldal]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olyan rég próbáltam ki újra az elsőt ezek közül. Régen nagyon bejött. Persze az alappályákhoz mérve érthető. Azóta azonban annyi szép cucc készült hogy így már arra is csak legyintettem. Ma megjelenik a Dél-Dunántúl pálya, javaslok egy újbóli kipróbálást. Ha akkor sem lesz jó érzésed akkor dobd is ki a cd-t, mert ennél többet ebből a játékból nem nagyon lehet kihozni.