Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
népliget
csendes tag
válasz
szuperbazs #512 üzenetére
Üdv, előfordult,hogy az SD-fájlban levő shape név nem egyezik az S mappa nevével, vagy hiányzik a végén a .s -ilyenkor is shape hibát jelez.Érdemes megnyitni (jegyzettömbbel) az ENG/WAG és SD fájlokat, összevetni az S mappa nevével.
Gyorsan meg lehet találni a hibát a Conbuilder 4.0 programmal,naplózza a hibákat és helyüket is.
A sorrend a TS telepitésénél fontos! Leírása Jadrónál http://jadro.yofej.hu/readarticle.php?article_id=4 -
tamas0713
csendes tag
válasz
szuperbazs #512 üzenetére
Nos akkor elmondanám az én meglátásomat:
1. a train-databaset akkor is kiírja ha hiányol egy mozdonyt, vagy egy szerelvényt. Amikor nekem ezt szokta kiírni akkor megnyomom a billentyűzeten azt a gombot ami megnyitja a start menüt. Ekkor kilép a játékból de a hiba az asztalon marad, és így megnézem, hogy tényleg hiányzik ez. Néhányszor a mappa neve van rosszul írva. Például a H-Start H Start verzió. Tehát néz utána ezeknek..
2.A Shape hibát azért írja ki, mert nem jól raktad fel az xtracks vagy a newroadsot. Valószínű, hogy az xtracks-sel lesz a gond, mert nekem is okozott néhány problémát. Bár hozzá kell tennem, hogy először én nem a telepítő csomaggal raktam a játékba hanem csak egy sima másolással, de miután a telepítővel megcsináltam azóta nincs baja. Szerintem rakjad újra az xtracksot.Remélem sikerül megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Hardcore café
- Borderlands 4 teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest