Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Ilyen bejáraton állásnál nekem néha bejött, hogy visszatolattam egy kicsit, talán olyan 10-20 métert, aztán megint előre, és erre elindult a szembejövő. Persze lehet, hogy ezek nem pont az általad vázolt okból kialakult helyzetek voltak.
Az egyik amcsi pályán olyan activity is volt, amelyikben először ugyanígy tolatnom kellett, hogy az "ellenfél" meginduljon, aztán a váltó előtt megint megállt. Nekem kellett átállítanom a váltóját, hogy továbbmenjen
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.Más: vajon kormánnyal irányítható a program? Az enyémet valamiért nem ismerte fel, pedig fasza lehetne azzal nyomulni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PlayStation 4
- LEGO klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox tulajok OFF topicja
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.