Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackspeed
csendes tag
Köszönöm a segítséget, ezt találtam én is csak. Tehát Windows-hoz nicsen (új) driver. Akkor meg kell elégedni a webcam jelenlegi minőségével (szokott csúszni, valamint eléggé zajos is...).
-
blackspeed
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
Hello!
Írtad, hogy új webcam driver. Én nem tettem fel, az biztos, és nem vagyok teljesen megelégedve a minőséggel. Eléggé járatlan vagyok a témában, honnan tudom letölteni a drivert? Ha nem nagy gond, egy linket betehetnél...
Előre is köszönöm!Ui.: Ahogy néztem a global.msi oldalon csak linux-hoz van driver...
-
blackspeed
csendes tag
válasz
adam182
üzenetére
Sajnos ez a probléma nálam is jelentkezett, és el kell, hogy keserítselek, az Albacomposok azt mondták, hogy ilyen már előfordult párszor. A ventillátor csapágya ( kicsit sem értek ezekhez, nekem a telefonban ezt mondták) nem működik megfelelően, szinte biztos, hogy cserére lesz szükség, amit ugye garanciálisan elvégeznek. Amikor én hivtam nem volt raktáron ventijük és csak amíg megérkezik hozzájuk, az egy hét... :S
Én nem cseréltettem ki, mivel külföldön vagyok, de itt is van MSI service és oda fogom elvinni.
Reméljük kicserélik és el is felejthetjük ezt a hibát. -
blackspeed
csendes tag
Hello mindenkinek!
Először is köszönöm mindenkinek itt a segítségét, hiszen attól, hogy csak most regisztráltam már elég régóta olvasom a fórumot, és a sok hozzászólás a segítségemre volt abban, hogy eldöntsem, megveszem a laptopot.
Kb. 2 hete vettem meg a laptopot, de ma valami olyasmit tapasztaltam, ami miatt kikérem a véleményeteket. A laptop kb 4-5 perc működés után kissé zörög, mintha a ventillátora rezonálna. Aztán amikor egyszer felemeltem az alját, és kb 2-3 centiről visszaraktam az asztalra. na akkor aztán elkezdett pörögni-zörögni rendesen. Ez vagy 15-20 másodpercig tartott, majd vége lett. Eléggé zavaró... Tapasztalt már más is ilyet esetleg?! A válaszokat előre is köszönöm,
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest