Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind

Hozzászólások

(#9351) Kendek válasza Shad0w (#9350) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ugye nem gondolod komolyan, hogy attól tönkre kellene mennie az aksinak 1 éven belül, ha a tápkábelről van használva a gép javarészt? Az aksi feltöltődik, fesz lekapcs róla, majd amint visszamerült magától 3-4 nap alatt olyan 96%-ra, újra ad neki kakaót amíg fel nem töltődik. Érdekes módon ebbe még egy telefonom aksija sem halt bele példának okáért, sőt több notiról tudok, ami hosszú éveket kibírt ilyen használattal és nem ment tönkre egyik napról a másikra az aksija. Inkább ilyen gagyira tervezték ezt a sz@rt, hogy az ember költsön lehetőleg minél többet rá, nevezzük "szériahibának".
Ezeknél a típusú akkumulátoroknál nem számít, ha úgy töltjük fel őket, hogy nincsen teljesen lemerülve.
Lassan összeszámolhatnánk, hogy hányónkkal történt meg ez a meghibásodás, aztán levonhatjuk a következtetést...

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#9352) Topitom válasza Shad0w (#9350) üzenetére


Topitom
csendes tag

Bocsánat, de ha már lemerült, mikor használtam, hazaérek, felteszem töltésre és bekapcsolom. Használom estig, majd áramtalanítom a töltőt. Másnap felveszem viszem a munkába, lemerül, majd töltőn használom, megyek haza, töltőre, mert már nincs sok ideje és használom estig. Akkor mikor vegyem ki az aksit?
Szerintem ez a normális használat. Nem beszélve arról, hogy állandóan rettegek az áramszünettől és nem tesz jót a HDD-nek ha írás közben megy el a villany, mert nem indúl el legközelebb, csak javítás után.
Nekem mindennapos munkaeszközöm a gép és szinte folyamatosan megy.

(#9353) Shad0w válasza Kendek (#9351) üzenetére


Shad0w
senior tag

Nem pont te írtad, hogy folyamatosan a töltőn volt és tönkrement? Hol érdekel engem hogy a Li-ion akkuk milyenek? Ez ilyen, ettől tönkremegy. Pont.

Topitom: De, ez sztm normális, csak az előző hozzászólásodból azt olvastam ki, hogy reggel elmész munkába, tápra dugod, hazamész tápra dugod. Arra írtam, de akkor nyílván én értettem félre..
Amúgy az ilyen előfordul, nem véletlenül adnak csak fél év garanciát az akkukra. Nekem még kifogástalan a másfél éves akkum (én nem szoktam 50% feletti töltöttségi állapotnál tölteni, csak ha tudom, hogy olyan helyre megyek ahol kell a 1,5-2 óra táp nélküli működés). Ja és lekopogom. :)

(#9354) Topitom válasza Shad0w (#9353) üzenetére


Topitom
csendes tag

Köszönöm a választ, most csak az a kérdésem, mert új akkut szeretnék venni, hogy melyik típust kell vennem BTY-S11 vagy BTY-S12?
Bocsánat a félreérthető fogalmazásomért: :))

(#9355) Kendek válasza Shad0w (#9353) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Igen, ezt írtam. Még ha egyéni eset lett volna, akkor aszondom, hogy igen, biztos emiatt volt. De már többen is jelezték a hibát, és azért elég gyanús ez. Meg aztán beszéltem erről ismerősökkel, és nekik ilyen használatból eredően nem ment tönkre így a notijukban az aksi.
Amikor ennyi Wind tulajnak halálozik el az akkumulátor, akkor én már elgondolkozok rajta, hogy valami nincsen rendben. Ha ennyire trágya lenne ez a lítiumos aksi, akkor nem hiszem, hogy elterjedhetett volna széles körben.
Egyik napról a másikra esett le a kapacitása 9X%-ról bőven 50 alá, úgy, hogy egyik nap jó volt, másik napra villogott, harmad napra meg már be sem kapcsolt. Ezt csak azért tom, mert éppen előtte nézegettem, mivel Ubi alatt szépen kiír róla mindent. Aztán jött a nagy meglepetés nemsokára rá.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#9356) Shad0w válasza Kendek (#9355) üzenetére


Shad0w
senior tag

De itt még páran beírták, ők is csak hasonló bánásmód mellett tapasztalták ezt. De az is lehet hogy az új szériásoknál már más gyártja az akksikat és becsúszott pár hibás darab (a pár az olyan pár 10000), aztán most ezek hullanak.

Topitom: Nemtudom, amelyik belemegy a hátuljába. :DDD Remélhetőleg valaki majd beírja, hogy milyet vett és az mennyi ideje működik már tökéletesen. Vagy már be is írta, rákereshetnél itt a topicban, hátha.

(#9357) Sátán44 válasza Heraldry (#9347) üzenetére


Sátán44
addikt

Érdekes én is w7 alatt frissítettem a BIOS-t és nem kellett emiatt újratennem a rendszert.

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9358) maláj válasza Topitom (#9354) üzenetére


maláj
őstag

nálam a köv. látszik : Rating:11.1V 5200mAh, 58Whr Lithium Ion Battery BTY-S12

(#9359) Heraldry válasza Sátán44 (#9357) üzenetére


Heraldry
tag

Talán nekem régebbi BIOS volt rajta. :F
Neked működik az általam körülírt görgetés?

Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."

(#9360) Sátán44 válasza Heraldry (#9359) üzenetére


Sátán44
addikt

Nekem sem működik :( pedig én is hasznát venném.

Akkumulátor használat
Ebben kérném a segítségeteket.Már átolvastam az egész topikot és tanácstalan vagyok.
A kérdéseim a következők:
- Árt az akkunak, ha...
- folyamatosan 4%-ra merítem le,majd teszem is fel a töltőre?
- az akku a gépbe marad és hálózatról üzemeltetem?
- Kikapcsolt, vagy bekapcsolt állapotban töltsem?

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9361) PhoenixSzG válasza Heraldry (#9347) üzenetére


PhoenixSzG
tag

Nalam megy Win7 alatt a gorgetes, touchpad jobb also/felso sarok tapizasara gorget le/fel.

Akku: enyemben is BTY-S12 van, viszont nem 5200 mAh-s hanem 4400.

(#9362) Sátán44 válasza PhoenixSzG (#9361) üzenetére


Sátán44
addikt

Valóban úgy van :K THX

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9363) Kendek válasza Sátán44 (#9362) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Hiszen ezt már én is írtam. sőt, most megerősíthetem, nem csak Windows 7 alatt, de Ubi alatt is működik a görgetés vele így.

<-ƘƘ->

(#9364) Sátán44 válasza Kendek (#9363) üzenetére


Sátán44
addikt

#9360-ra tudsz írni valami okosat? :U

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9365) Kendek válasza Sátán44 (#9364) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az semmiképpen sem árt neki, ha lemeríted majd egyből feltöltöd, sőt, egyből fel is kell, nem szabad sokáig "lemerülve" hagyni, mert amennyiben valóban teljesen lemerül, abba tönkremegy (az elektronika megakadályozza, hogy teljesen kimerüljenek a cellák, viszont idővel megy lefele a töltöttségi szint "állásában" is).
Az viszont nem tesz jót neki, ha a gépben van, de kihasználatlanul, teljesen feltöltve egyfolytában és tápról megy a gép. Mondjuk néhanapján érdemes kisütni majd feltölteni, de ha huzamosabb ideig nincs használatban, akkor 40%-ra célszerű feltölteni majd kivenni a gépből, és akár egy zacsi társaságában hűtőbe (nem fagyasztóba) rakni. Időközönként ilyenkor azért érdemes ellenőrizni a töltöttségét. Az sem jó, ha túlságosan meleg környezetben van, a meleg rossz hatással van az élettartamára, optimális a 20°C-os környezeti hőmérséklet (persze ez egy gép hátuljában tarthatatlan, eleve fűti a többi részegység, de a 36 fok sem ártat nagyon neki, lásd mobilok). Az végül is mindegy (vagyis annak kell lennie), hogy kikapcsolt vagy bekapcsolt állapotban töltöd, a töltőáram növelése nem sokkal rövidíti le a töltési időt (ugye ha használod a gépet akkor némileg kevesebb kakaó jut(hat) az aksinak).

Szal szerintem ha párnaponként lemeríted teljesen meg feltöltöd, akkor nem szabad, hogy tönkremenjen idő előtt. Persze idővel mindenképpen megpusztul.

<-ƘƘ->

(#9366) Sátán44 válasza Kendek (#9365) üzenetére


Sátán44
addikt

Tehát ha itthon használom a gépet, akkor akku (40%) ki és csak hálózatról használjam? Amikor meg kell töltsem fel és helyezzem vissza. Télen általában 20 fok van nálam, ebben az esetben is rakjam be a hűtőbe?

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9367) Kendek válasza Sátán44 (#9366) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Hűtőbe max csak akkor kell helyezni, ha hónapokat nem szeretné az ember használni, amúgy felesleges oda bespájzolni. Kivenni is csak úgy érdemes és akkor, ha heteket nem használod róla, mert 3-4 napig ha feltöltődött, nem merül vissza annyira, hogy újra rátöltsön. De elvileg a rátöltés nem jelenthet problémát, ettől nem kellene neki tönkremennie. Szerintem ha használod aksiról is időközönként, akkor ne szedegesd ki, annyi kényelmetlenséget nem ér, főleg nem a 40%-ra beállítgatással. Ennyire azért nem szabad érzékenynek lennie, hogy hónapokon belül bemondja az unalmast.

<-ƘƘ->

(#9368) Sátán44 válasza Kendek (#9367) üzenetére


Sátán44
addikt

Akkor használhatom úgy nyugodtan, hogy az akku benne van és hálózatra van kötve?! A lényeg, hogy 2 hetente,vagy havonta 1X merítsem le 3%-ig majd töltsem fel.Jó lesz így?

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9369) Kendek válasza Sátán44 (#9368) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Hát, ha havonta egyszer merülne csak fel benned, hogy esetleg most lemeríted, akkor gondolom egyáltalán nem áll szándékodban akkuról használni, szal akkor inkább vedd ki.
Én így használtam, hogy csak ritkábban merítetten le, majd töltöttem fel, aztán 11 hónap múlva beadta a kulcsot. De ez inkább valami hibás darab lehetett, mert általánosságban nem mennek így tönkre ezek, hogy egyik napról a másikra elveszíti a kapacitása java részét. Meg amennyire én láttam, nem szoktak notikba ilyen vészjelzőket beiktatni, meg megakadályozni azt, hogy alacsony kapacitás esetén bekapcsoljon a gép. Itt egyszerűen az van, hogy az akku kapacitást vesztett rövid időn belül, majd meghatározott kapacitás alatt a gép egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni róla, hiába menne még vele akár 20 percet is. Nálam még 1 órát simán kiírt rá feltöltve mielőtt üzemképtelenné vált róla. Ennyit erről, meg az MSI-ről...

<-ƘƘ->

(#9370) Sátán44 válasza Kendek (#9369) üzenetére


Sátán44
addikt

Nagyon köszönöm a segítséged! Főleg itt lesz az asztalon, hordozni csak ritkán fogom (heti 1-2 alkalom)

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9371) Ace Ventura


Ace Ventura
addikt

Sziasztok!
MSI wind gépre honnan tudok webcam drivert szedni?Tegnap telepitett win 7 van rjta.

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#9372) Kendek válasza Ace Ventura (#9371) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A webkamerához nem kell külön driver Windows 7 alatt, maximum nyomass egy Update-ot és szed le hozzá cuccot. De az is lehet, hogy már alapból rakott fel hozzá illesztőt, meg kell sasolni az eszközkezelőben.
Habár nem tom, hogy pontosan melyik típusú Winded van, de az MSI honlapján utánanézhetsz, ha mégsem rakott volna fel hozzá drivert a Win.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#9373) Heraldry válasza PhoenixSzG (#9361) üzenetére


Heraldry
tag

Ha nem megyek az idegeitekre, még egy kérdés a görgetéssel kapcsolatban, mert nem csak itt, hanem a gurigán is ellentmondásos információkat láttam. Pl. Állítólag nem pontosan a jobb felső sarokban, hanem kicsit lejjebb kell megérinteni a tapipadot (nekem így sem megy). Mások azt írják hogy a nem működik...
Egy régi céges Thinkpad-en simán megy nekem ez a funkció (igaz XP van rajta). Sőt a vezérlőpulton az egér beállításoknál egy külön fülön beállíthatom hogy a jobb, illetve az alsó sávja a tapipadnak mekkora legyen, ahol "figyel" erre a funkcióra.
Tehát a kérdésem még annyi lenne, hogy akinek működik Win7 alatt, az lát-e az egérbeállításoknál hasonló görgetésre vonatkozó állítgatási lehetőséget?

Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."

(#9374) Ace Ventura válasza Kendek (#9372) üzenetére


Ace Ventura
addikt

Hát sajnos a webkamera továbbra is vak:)Driver tényleg nincs hozzá az msi honlapján.

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#9375) Kendek válasza Ace Ventura (#9374) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Megnyomtad az Fn+F6-ot is ugye? Igaz ez egyértelmű, de azért gondoltam rákérdezek. :)

<-ƘƘ->

(#9376) Ace Ventura válasza Kendek (#9375) üzenetére


Ace Ventura
addikt

Igen, mégsem jön elő :U

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#9377) Kendek válasza Ace Ventura (#9376) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Hát, ha a specifikációjában ott figyel a webkamera, de Te hiába nyomogatod a bekapcsolásához a gombot, mert gyakorlatilag nem történik semmi (eszközkezelőben nem látszik egyáltalán, és az összes komponens fel van telepítve normálisan, főleg az USB szekció), akkor vidd vissza garba, mert akkor valami gáz van vele. Jobbat nem tudok, biztos nem dugták be az USB portba a kábelét.
Egyébként XP alatt sem volt jó? Mert ha ott jó volt, akkor természetesen más lehet a bibi.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#9378) Ace Ventura válasza Kendek (#9377) üzenetére


Ace Ventura
addikt

Xp alatt nem is próbáltam, mert 5 perc után win7 lett ráhúzva.

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#9379) Salvador20


Salvador20
őstag

egy U200 vid karia elbír egy 1080-as HD filmmel, ha kiküldöm tvre hdmi-n keresztül? Mert az u100-asom és a 123 is beszaggat, mint az állat.....még youtubeos videók alatt is

Be Faster, be Smarter, or Cheat!

(#9380) Kendek válasza Ace Ventura (#9378) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Akkor tökre mindegy, nálam is ez volt, XP-t addig látott ameddig haza nem értem vele, aztán mászott fel rá a Win7. Viszont ugyanúgy működött vele a webkamera, úgyhogy ha nem jó alatta, akkor szerintem tuti, hogy valami gondja van. Esetleg annyit tehetsz, hogy próbáld meg leszedni az MSI honlapjáról a "Firmware" szekcióból a kamera firmware-jét és próbáld meg feltenni rá, én anno megcsináltam ezt U100-al, habár régebbi dátumú az a cucc mint amilyen a gép volt.
Salvador20: abban már GMA 4500 MHD van, nem szutyok 945GSE, szal megfelelő formátumú videót, alkalmas lejátszóval, szerintem elképzelhető, hogy elbírja FullHD-ben.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#9381) Sátán44 válasza Ace Ventura (#9378) üzenetére


Sátán44
addikt

Én sejtem mi a probléma. Nyomd meg az FN+F6-t és skype-on keresztül nézd meg a webkamera beállításoknál hogy bejön e a kép,ha nem akkor nyomd meg ismét az FN+F6-t.Nekem sem történt semmi alapból még hangot sem adott,de ahogy leírtam működik ;)

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9382) Ace Ventura


Ace Ventura
addikt

Köszönöm mindenkinek, megoldódott a dolog:)
Boldog Windtulaj vagyok:)

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#9383) Sátán44 válasza Ace Ventura (#9382) üzenetére


Sátán44
addikt

Mi volt a helyes megoldás?

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9384) Alukard


Alukard
senior tag

No, kellemes felüdülés...

A legújabb Ubuntu disztróknak (9.04, 9.10) volt némi problémájuk a fényerő állításával...
DE ezt a most hétfői patch hullámban orvosolták, csak a BIOS-t kell hozzá frissíteni...

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/hal-info/+bug/415023?comments=all

https://blackfyre.ninja

(#9385) Kendek válasza Alukard (#9384) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A webkamerával mi van? Mert én feltettem a Lucid kernelét, azzal vígan elvan, a fényerővel semmi gondja meg a kamera is megy. Igaz, hogy ezzel meg a Wi-Fi vel vannak gondok, mármint nem mindig akar csatlakozni WPA2-re, de max egy ndiswrapper megoldja a gondot, bár akkor meg készenléti állapotba nem megy le, de hát mindegy.
Illetve látom, hogy van új BIOS is (1.0G), az segített rajta leginkább?

Megjegyzem, ha gondoljátok, ezt is megcsinálom úgy mint az előzőt, hogy Windows alatt lehessen frissíteni rá. :)

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#9386) becenevem


becenevem
aktív tag

Win 7 alatt van olyan szoftver, amely figyeli a webkamera által küldött fényviszonyokat és állítja a fényerőt? Vagy erre valami szenzor kellene? Mintha olvastam volna valamit, de nem találom azt a cikket... (U100-am van)

Ne gyere be meg ne gyere erre, he...

(#9387) Kendek válasza becenevem (#9386) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ezt nem értem, hiszen a fényerőt autómatice szabályozza a "látottak" alapján. Például ha sötét helyet "néz", akkor nagyobb fényerővel adja a képet, hogy látszódjanak a sötét dolgok, de ha például a képbe bekerül egy fényesebb tárgy, pl. az ablak a napsütéssel, vagy egy lámpa, akkor bizony lejjebb veszi a fényerőt, és akkor már csak a fényesebb tárgy látszódik, a sötétebb részek sajnos nem. Ez így egyrészt jó dolog, másrészt meg nem is.
Vagy Te nem erre gondoltál, hanem valami másra?

<-ƘƘ->

(#9388) becenevem válasza Kendek (#9387) üzenetére


becenevem
aktív tag

Én arra gondoltam, mint az energiasémában. Egy adott idő után csökkenti a WIN7 a kijelző háttérvilágításának fényerejét.
Én arra gondoltam, hogyha itthon vagyok és este van, nincs bekapcsolva a szobában a világítása, akkor vegyel le a fényerőt, ne vakítsa az arcomat a háttérvilágítás. Ha mondjuk az irodában vagyok, kimegyek munkaterületre és előveszem a gépet, akkor kapcsolja magától full fényerőre, hogy lássak is valamit a képből. Valami ilyesmire gondoltam.

De lehet ehhez valami szenzor kellene, mint pl. a telefonomban. Csak ez már benne van a gépben.

Lehet ahol olvastam, ott is csak fikció volt...

Ne gyere be meg ne gyere erre, he...

(#9389) okoska00


okoska00
csendes tag

sziasztok ha megvan a recovery partició lementve dvd-re de a hdd egybe lett formázva vissza lehet valahogy másolni ?

(#9390) Kendek válasza becenevem (#9388) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Jah, az egészen más akkor mint amire én gondoltam. Ez a dolog tartom valószínűnek, hogy nem megoldható a webkamerán keresztül, de szerintem nem esik neked sem nehezedre gombnyomással csökkenteni a fényerőt mikor nagyon vakító. :)

<-ƘƘ->

(#9391) Alukard válasza Kendek (#9385) üzenetére


Alukard
senior tag

Nekem a cheese van fönn azzal gond nélkül megy...
A wifi az meg érdekes dolog... az enyémben intel kari van, és mint kiderült vannak routerek amik nem igazán szeretik az inteles karit (dobálják lefelé)
Én arra gondoltam, hogy szerzek valahonnan 1 másikat...

https://blackfyre.ninja

(#9392) menyko


menyko
tag

Hellotok

A következő a jelenség:
ha boot előtt nem ég a kis wifi led a gépen, akkor miután betöltődött a windows sehogyan nem tudom működésre bírni a vezeték nélküli netet hiába kapcsolom be utólag a Fn+F11-el, a helyreállítás varázsló sem segít.
Ha bekapcsolva marad, vagy indításkor bekapcsolom, akkor utána sem működik alapból, viszont ha végigfuttatom a helyreállítás varázslót akkor jelzi, hogy az eszköz ki van kapcsolva és, hogy szeretném-e engedélyezni. A művelet után már hoz minden hálózatot.
Ez másnál is így van? Kerestem, de nem találtam sehol olyan beállítási lehetőséget, ahol szerepelne a wlan eszköz általános engedélyezése. Xp alatt nem volt érzékeny az ilyesmire egyébként.
Valakinek valami tippje ezzel kapcsolatban?

gép: wind u100, windows7

Üdv.

(#9393) Kendek válasza menyko (#9392) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Én csak azt tudom mondani, hogy ennek nem így kellene működnie, hanem normálisan lehet ki-be kapcsolgatni alapesetben Windows alatt, a 7-esnél nem tapasztaltam ezt a jelenséget amit leírtál. Legújabb BIOS, gyártói driverek (Intel, Ralink), ezt tudom javasolni max kipróbálásra, főleg, hogy XP-nél jó volt annak előtte.

<-ƘƘ->

(#9394) Shad0w válasza menyko (#9392) üzenetére


Shad0w
senior tag

Win7 támogatásához kiadtak új biost, azt fel kéne tenni. Amúgy nekem RC alatt meg pont, hogy kikapcsolni nem lehetett a wifit sehogy se... :DDD

(#9395) z0d1AK válasza Heraldry (#9373) üzenetére


z0d1AK
veterán

Nekem is megy a görgetés, de én nem nagyon találtam beállítást rá

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#9396) Sátán44 válasza Shad0w (#9394) üzenetére


Sátán44
addikt

A legújabb BIOS w7-hez Kendek jóvoltából! ;) Ja és feltétlen vedd ki az akkut,csak hálózatról működtesd a gépet bios frissítés alatt.

[ Szerkesztve ]

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9397) Ulkesh válasza Sátán44 (#9396) üzenetére


Ulkesh
őstag

Elvileg az MSI oldalán ennél újabb van már. [link]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#9398) Kendek válasza Sátán44 (#9396) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem, sajnos (vagyis igazából nagyon is jó, hogy van újabb máris), van már egyel újabb is, 1.0G néven. Én rákérdeztem, hogy megcsináljam-e ezt is így mint az előzőt, de még nem reagált rá senki. :)
Amúgy az aksit nem kell kivenni frissítéshez, sőt inkább azt ajánlanám, hogy senki se vegye ki, mert véletlen elmehet az áram bármikor. Az a lényeg, hogy legyen bedugva a töltő, mert anélkül el sem indul a frissítés.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#9399) Sátán44 válasza Kendek (#9398) üzenetére


Sátán44
addikt

Én bevállalom ha megcsinálod :K

Elég ha az előzőben kicserélem ezt a EN011IMS.10F-> EN011IMS.10G erre? Tehát a többi marad?!

[ Szerkesztve ]

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#9400) Kendek válasza Sátán44 (#9399) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Wind U100 1.0G BIOS
Windows alatti frissítő eszköz letöltése

Kicsomagolás, majd katt a "RunFlash.bat"-ra

<-ƘƘ->

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.