Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigct
tag
Nekem közel 1 éve van fehér és nincs baja
Üdv. CT (06302124987)
-
Kalozman
tag
Valaki itt nagyon fehér ellenes ...
Hát a fehér jobban tetszik de feltűnű hivalkodó ...
Én inkább beleolvadok a környezetembe -
TomcsyG
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekelne itt egy használt fehér színű U100:
[link] -
_seth_
veterán
Visszakaptam a windet....
Elvileg alaplapot cseréltek de ebben nem vagyok biztos mindenesetre már jó a touchpad de még jobbat művel... bekapcsolom... majd fogja magát mire bejön a win már úgy pörög a venti mint azelőtt soha sem és egyszerűen kikapcsol...
Király....
Bekapcsoltam, most megy... bejön az everest: 43 fokos a cpu... felmegy 58-ig teker a venti majd megáll a venti és leesik a hőmérséklet 26-ra... majd emelkedik ismét és megáll ismét...
Volt Gericom notim: 2,5 év hibátlan, volt Albacomp notim, kb 3 éves lehetett amikor eladtam és hibátlan, van Fujitsu-Siemens notim ami már lassan 2 éves lesz és hibátlan, öcsémnek Fuji amilo minije van és hibátlan... szóval ennyit az MSI-ről és az MSI szervízről...
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
OLE-3
tag
Nekem folyamatosan 50 fokos a CPU, de nem olyan hangos a venti.
Ha már szétszedhető a géped akkor nézd meg a proci hűtőt, hogy rajta van-e rendesen a magon, meg általában rendben van-e a hűtés. Lehet, hogy csak rosszul rakták össze a szervizben.Tényleg nektek hány fokos a proci átlagban?
Szégyenlem, de nekem is volt fujitsu laptopom. Konkrétan egy kalap sz@rt nem ért.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Nekem is annyi volt de most ugrál fel-le... és ha bekapcsolom és nem csinálok semmit sem a géppel pár perc és kilövi magát... szuper... na mindjárt szétkapom és megnézem ismét...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Szellőzés nincs gátolva, most kapott új pasztát a proci és a chipset is a hűtőlap alá, eredmény: most 111 foknál kapcsolt ki a gép... ez full terhelésnél... anno full terhelésnél sem ment soha 70 fölé ez a gép szóval valami nem kerek...
Viszem ma vissza... király...
Máj 12 óta volt bent jún 8-ig, majdnem egy hónap és erre visszaküldik úgy, hogy rosszabb mint volt... lehet kérni kompletten új gépet valamilyen esetben?
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Igen, kérhetsz új gépet. (A vásárló választása szerint bármikor másik formáját választhatja a garancia érvényesítésének. Az eladó a vásárlást követő 3 napon belül nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre a garancia érvényesítése során.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
_seth_
veterán
Igen ám csak, hogy ezt még tavaly vettem így már nincs 3 nap
Még jó, hogy majdnem 1 hónap volt mire még rosszabb lett a gép... szervizelés mesterfokon...
-
_seth_
veterán
+ Igaz, hogy az összes eladott msi windre 2 év gari van visszamenőleg is?
-
-
djjosehu
csendes tag
50-52 fokos U90-en, 70 körülig megy fel 3D-vel. Eddig azt tapasztaltam, hogy arányosan nagy terhelésre kevésbé reagál melegedéssel mint a Geforce videokaris Acerem, ami elvileg pont arra van tervezve.
Tanulok, mert a tanulás meghozza gyümölcsét. A gyümölcsből pedig - mint tudjuk - pálinkát lehet főzni.
-
róland
veterán
Jótállás és szavatosság:
Jótállás:
A jótállás
248. § (1) Aki a szerződés hibátlan teljesítéséért szerződés vagy jogszabály alapján jótállásra köteles, ennek időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. A jótállás a jogosultnak a törvényből eredő jogait nem érinti.
(2) A jótállás a kötelezettet a jótállási kötelezettséget keletkeztető szerződésben vagy jogszabályban, továbbá a szolgáltatásra vonatkozó reklámban foglalt feltételek szerint terheli.
(3) Fogyasztói szerződés esetében a jótállási nyilatkozatnak tartalmaznia kell a jótállás kötelezettjének nevét és címét, a jótállás tartalmát, időtartamát, területi hatályát és a belőle eredő jogok érvényesítésének módját; utalnia kell továbbá arra, hogy a jótállás a fogyasztónak a törvényből eredő jogait nem érinti. A jótállási nyilatkozatot a fogyasztó kérésére írásban vagy más maradandó eszközzel rögzíteni kell, és a fogyasztó rendelkezésére kell bocsátani. Jótállást kötelezően előíró jogszabály a jótállási nyilatkozatra vonatkozóan további követelményeket állapíthat meg. Az e bekezdésben meghatározott feltételek nemteljesülése nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.
(4) A jogosult a jótállási határidő alatt bármikor közölheti kifogását a kötelezettel.
(5) A törvénynek a szavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályait a jótállási jogok gyakorlásánál megfelelően alkalmazni kell.
Szavatosság:
306. § (1) Hibás teljesítés esetén a jogosult
a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
(2) A kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(3) Ha a kötelezett a dolog kijavítását megfelelő határidőre nem vállalja, vagy nem végzi el, a jogosult a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja.
(4) A jogosult a kijavításig vagy kicserélésig az ellenszolgáltatás arányos részét visszatarthatja.
(5) Fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely a szavatossági jogoknak a törvényben meghatározott sorrendjétől a fogyasztó hátrányára tér el.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
SZEGECS
csendes tag
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
A Szokásos Wind probléma még mindig fennnál?(Rosz venti, teszt xp, rosszul feliratozott bill, stb?)
Vagy ha most veszek egy feketét Aqua-ba vagy Edigital-ba akkor az már tökéletes lesz? Hány ram slot és milyen aksi van benne? Mert Aqua 2gigát ír 6cellás aksival, edigital meg 1+1gigát és 3cellás aksit! U100-051Huról van szó!
Előre is köszi!Smoke & Torque
-
tag
-
pyrannha
senior tag
válasz Szplöttyy #8326 üzenetére
Az edigitálnál csak elírás a 3 cellás aksi, ott is 6 cellással adják.
Ha a venti elkezdene zörögni, akkor meg kell olajozni egy kicsit.
A bill feliratozás minősége nem túl jó, de még mindig a bőven jó kategória.
Az xp az normális home, már odafigyelnek arra, hogy ne kerüljön ki a teszt winnel.
1 db memslot van a gépben. És azért írták az 1+1 giga ramot, mert 1 giga van ráforrasztva az alaplapra és a memslotba teszik a másik 1 gigás modult. Ez egyedül akkor hátrány, ha a 24%-os túlhajtást szeretnéd használni, mert azt már nem bírják a ramok.
(Ilyenkor érdemes kicserélni egy 2 gigás 800 MHz-es ramra, az alaplapit pedig le kell tiltani.)PSN ID: VDFPO
-
Ulkesh
őstag
válasz pyrannha #8329 üzenetére
"Ez egyedül akkor hátrány, ha a 24%-os túlhajtást szeretnéd használni, mert azt már nem bírják a ramok."
Még a nagyobb túlhajtást is bírják, gondolom van néhány gyengébb széria, de az enyém 2,4 GHz-en is szépen működik 2 GB-al [link].
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Szecsy
aktív tag
nektek nem kezd el kopni a bekapcsológombról a I/O felirat?
-
_seth_
veterán
De.
-
ghost52
csendes tag
Lenne egy kérdésem.Nekem is van egy MSI U100 gépem.
A visszaállitó lemeze DVD van ,és 700 mega.
A neró másoláskor cd romot kér ,tehát hogyan lehet másolni?
Esetleg valaki már megtette?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv -
irsaioliver
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem egy (használt) U100-as boldog tulajdonosa.
Viszont lenne pűr kérdésem a tapasztaltabbakhoz:
A HDD Recovery partíciót törölte az előző tulaj... Vissza tudom ezt állítani valamilyen image fájlból?
Recovery DVD-t szintén nem kaptam... Letölthető valahonnan?Vista/Windows7 drivereket honnan tudnék letölteni?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
-
pyrannha
senior tag
Aham, értem.
És van már olyan OSX ami alatt működik minden rendesen? Gondolok itt a wifi-re, külső mikrofonra, stb.? Ha igen, akkor melyik az?irsaioliver: Vistához általában szokott lenni az adott eszközt gyártó honlapján driver. Ha valamihez mégsem találsz, akkor megpróbálhatod az XP-s drivert is, mert azokkal is működnek. (de nem minden esetben)
[ Szerkesztve ]
PSN ID: VDFPO
-
ghost52
csendes tag
válasz irsaioliver #8344 üzenetére
Hello!
A rejtett particiót egy másik vinyóról amin ez megvan,átkell klónozni.
A recoveri lemez elvileg minden eladott msi hez adtak és erről telepithető az op rendszer.
Egy két óra szervizdijért az msi szerviz megoldja a hibát
Üdv -
Ulkesh
őstag
válasz pyrannha #8345 üzenetére
"És van már olyan OSX ami alatt működik minden rendesen?"
Disztribúció nincs, de ha felrakod a WindOSX-et, vagy iDeneb 1.4-et, akkor fel tudod rakni az új drivereket.
Jelenleg egyedül a belső mikrofon az ami nem működik, minden más megy.
(Ez mondjuk nem nagy hiányosság, mert lehet, hogy csak az enyém, de annyira halk a belső mikrofonja, hogy Windows alatt is szinte a használhatatlanságot súrolja.)"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Dodo46
csendes tag
partició törlés... f3-as bill stb téma.......
én leszedtem az egész particiót, mert 3 partició van a recoverivel együtt ha gyárilag veszed...
külső usb-s dvd meghajtóról bebootoltattam a gyári kapot lemezzel, és elindítottam a telepítést, de itt csak 5 lehetőséget adott:
1. csak a c meghajtó
2. c meghajtó 10gb és a maradék
3. c meghajtó 20gb és a maradék
4. c meghajtó 30gb és a maradék
5. c meghajtó 40gb és a maradék
felraktam, a gyári cd-ről de a boot recoveri menü sehol, szóval ha a gépet egyszer telepíted a gyári kapott lemezről akkor nem marad meg az F3 menüs recover ....
szóval azt valahogy át kell tükrözni, ez az én véleményem....
nekem nincs gondom, bajom, mivel én vettem egy Lg külső dvd írót, usb, 10.500ft ért, és így bármikor tudok telepíteni a gépre bármit, és így azt a plusz 5gb amin a recoveri volt hozzá adtam a többihez... nekem nem kellett így már hogy van külső dvd-m, amugy kurva kényelmes dolog, mivel kb 8-10 perc alatt az egész rendszert újra rakja, minden driver-ral...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest