Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alukard

senior tag

válasz nuspl #8590 üzenetére

az összes difi az, hogy az n280annak nagyobb az FSBje (533 helyett 667), de a szorzója kisebb (10es 12 helyett)... 1080p -s HD videót az sem tud lejátszani... szóval a proc ebben a kategóriában annyira nem számít... a chipset annál inkább, de ebben sincs difi... a wind sorozatból ami kilóg az a u200, de az már nem ez a kategória... bár 1 Ion platformos u200at elfoganék...

Amikor vásárolsz szerintem néz meg azt is hogy mekkora a difi a +RAMos és a normál közt, mert ha kevesebb mint a 1 GBs noti ram úgy általában akkor nem éri meg... viszont ha 80asnál nagyobb a vinyója akkor már elgondolkodtató...

+mérlegelendő dolog... az u100as mex egy 320as vinyót kezel és összesen 2 GB RAMot, no meg a Sentelic tapipad... a 123as esetén nem tudom mi a helyzet, de mivel majdnem ua. az egész gyanítom, hogy ott sem változott semmit... bár ki tudja... lehet érdemes lenne utána nézni külföldi fórumokon...

Fontos dolog, a garanciára figyelj oda!!! annak ellenére, hogy majdnem percre pontosan 1 év után adta meg magát, a végletekig meg vagyok elégedve a kicsivel (u100 fekete), és csak ajánlani tudom mindenkinek :DDD

Viszont jól meg kell fontolni, mert akkora a választék, hogy könnyen le húzzák az embert...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés