- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RatSon
aktív tag
OS-ekről:
Vista, XP, osx, ubuntu, ezeket teszteltem elég alaposan.
XP: 1 hónapig volt fent prof sp3. nem volt vele semmi gond.
Vista: minden driverből van vistas is, itt szépen össze is van gyűjtve. megy az aero. gyakorlatilag a fejlettebb energiagazdálkodásnak köszönhetően kicsivel jobb aksi élettartamot lehet kihozni a gépből illetve meglepő módon a felhasználói élmény is jobb mint vistán, ezért 1 hét után az xp-t le is szedtem. tökéletes a vista a winden. ja még annyi hogy vlitetal kivágtam belőle egy csomó mindent, így kb 8gb lett feltelepítés után.
Ubuntu: semmi meglepő, nagyon szépen megy minden, wlan driver repokban nincs még ezért fordítani kell, de legkésőbb októberben az is lesz natívan sztem. összességébe véve hozza amit vártam tőle (asztali gépen is használom)
OSX: telepítés kicsit macerás volt, de vannak jó fórumok a témában, jack ki és bemenetek és wifi nem megy. 4-5e huf egy cserekártya amivel a wlan is menne, a sebességét összehasonlítani nem tudom gyári mac-el, de se akadást se lassulást nem tapasztaltam.
ha valamelyikkel kapcsolatban van konkrét kérdés akkor csak hajrá! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe gar
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest