Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Hali!
Üdvözlünk kis körünkben!

Én is pont erre a célra szemeltem ki magamnak. Közgázos hallgató lévén elég sok a jegyzet és jobb lenne, ha az olvashatatlan írásom helyett szépen gépelhetném az órai anyagot, meg ugye nem hátrány, ha az ember az előadás közben maga mellől tudja követni a netes anyagot!

Nekem is van egy asztali gépem, eléggé izos, sokat is játszok, meg filmek, meg néha videó vágás, és így mindenképpen valami pici, nagyon könnyű laptopot/netbook-ot szeretnék, hogy mivel egész nap cipelném ezért jóü lenne, ha nem okozna gerincferdülést!
( Faterom HP 15,4"-ös notija halál! )Szóval nekem is amire kell az Net, Office alkalmazások, Zene, MSN és Filmek esetleg, ha túl unalmas egy óra.
Viszont arra érzékeny vagyok, hogy ha mondjuk zenét hellgatok, MSN-ezek és mellette megy egy Word meg a Firefox akkor nehogy azért már beakadjon, mert akkor elég gyorsan felhúzom magam.
Erősen gondolkodom, hogy talán Linux-al fogom használni, így is könnyítve a dolgát, meg ugye a hűálózatok kicsit könnybben kezelhetől Linux alól.
Mindenképpen az 1GB RAM-os változatot nézem a nagyobb aksival. (Semmi értelme a gépnek szerintem, ha mellé vinni kell a töltőjét is, Legalább 1 napot bírjon ki!)
Erősen gondolkodom, hogy veszek még bele +1GB ramot, csak hogy nehogy az legyen a szűk keresztmetszet, hiszen ahogy nézem szinte az ember után dobják már az 1Gigiás RAM-okat. (Persze nem a DDR3-asokra gondolok)Szóval várom az érkezését, szerencsére $ híjján csak December-Január környékén fogom megvenni, de így még jobb is, mert nem ugrom bele azonnal. (ha lenne lóvém már megrendeltem volna.
)
Addig talán még le is megy az ára olyan 80-90K környékére, mert jön a sok konkurencia!No majd meglátjuk. Sorry, a hosszú írásért, de 1 óra múlva vizsgázok és ilyenkor a para miatt rámjön a szófosás!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Horgász topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1/16/512
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)