Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Ez igaz, de vajon igaz?
Az Eee is magyar bill.el jön már pl.? Lehet, én nem tudom, csak nem bízom benne túlzottan. Ha úgy igaz, ahogy le van írva (jó a nagyenteres angol kiosztás is, cask a gnóm kisenteres nem kell), akkor ahogy megjön az első adag, már megyek is a boltba érte. (ha addig nem jön valami konkurens termék, amitől az MSI Wind sírva fakad...)

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Eee is magyar bill.el jön már pl.? Lehet, én nem tudom, csak nem bízom benne túlzottan. Ha úgy igaz, ahogy le van írva (jó a nagyenteres angol kiosztás is, cask a gnóm kisenteres nem kell), akkor ahogy megjön az első adag, már megyek is a boltba érte. (ha addig nem jön valami konkurens termék, amitől az MSI Wind sírva fakad...)