- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chriskross
aktív tag
válasz
Scoobyka #6475 üzenetére
Ezek vagy beragadt pixelek, vagy meghalt pixelek.
Próbáljátok masszírozni puha ronggyal, de vigyázzatok hogy ne túl erősen, mert több hibás pixel is kialakulhat. Vannak beragadt pixeljavító programok, lehet segít rajta valamelyik (már webest is készítettek). Ezt a hibát hívják subpixel hibának, tehát csak egy szín nincs rendben, ebben az esetben a kék. Ezt már nyugodtan vissza is lehet vinni, ha van rá garancia (ha jól tudom 5 hibás pixeltől számít garanciális hibának), ha nincs akkor a fenti javaslatomat próbáljátok ki. Sok sikert hozzá (nekem nem sikerült, de csak egy pixelemről van szó és nekem a piros világít folyamatosan)Szerk.: mondjuk, ha masszírozgatja és netalán előjönne mégtöbb hibás pixel (nem túl gyakori egyébként), akkor a szervíz úgyse tudja megkülönböztetni, hogy melyiket "csináltátok" ti.
-
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #5378 üzenetére
Én próbáltam. Nekem annyira nem jött be. Persze nem FPS-teszttel néztem a drivert, de nekem lassabnak tűnt. Általában jól érzem az FPS-sebességeket szemmel is - amin haverok is csodálkoznak.
biol - nekem 78 fokos a GPU-m másfél óra CoD4 max grafik 800x600on után. Hűtőpaddal viszont minimum 10 fokkal alacsonyabb. Tényleg nem normális ez a hőmérséklet.
Biztos, hogy működik a ventilátor? Pörög egyántalán? Nem lehetséges, hogy a hőpasztázással van probléma?
Más magyarázat nem jut eszembe... -
biol
csendes tag
válasz
Scoobyka #5383 üzenetére
én nem vettem észre nagy különbséget a 3d markban kivéve azt hogy a feature teszt nem futott le. az újabb driverrel
az eredmények 86.02:http://kepfeltoltes.hu/080303/laptop_86.02_www.kepfeltoltes.hu_.gif
86.38:
http://kepfeltoltes.hu/080303/laptop86.38_www.kepfeltoltes.hu_.gif
-
-
biol
csendes tag
válasz
Scoobyka #5375 üzenetére
Nem fizettem rá mert azt mondták a szervízbe, hogy az msi gyár nem tudta szállítani az m673-as alaplapot (mert régebben azzal volt gondom). Így mivel a gép paraméterei megegyeztek prociban memóriában stb. eggyel nagyobb sorozatszámú alaplapot raktak bele.
Darth_Revan-nak a tájékoztatást köszönöm hétfőn viszem is a szervízbe.
A 86.02-es driverrel szerintem jól mennek a játékok. -
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #5182 üzenetére
Megerősítem.
Én 7600-tal -M677x-038HU- 800x600on minden közepes konfiggal mentem és sajnáltam a gépen játszani.
Igaz vitte, de gyakran megszaggatott és az FPS is igen alacsony volt, főleg a tengerparton.Töredezettség nincs a winyón - hetente egyszer megcsinálom-, és hűtőpadot sem használtam akkor még.
A játék szerintem meg iszonytatóan unalmas. Láthatatlanság lelösz vkit, elbújsz, láthatatlanság lelösz vki, elbújsz és így tovább...túl nagy előnyt kapsz a felszereléssel. Inkább maradok Halo-nál.
Persze ez a vélemény rám vonatkozik, szeretem ha harctéri taktika is alkalmazandó egy játékban.
Ja és persze közepes nehézségen mentem, Halo meg csak Legendaryn jó!
Asztali gépnél én 8600-al láttam a gémet, és két monitorra kötve jól futatt, igaz 800 jobb vétel. Jobban tartja az árát, és erősebb is.
Az új 9-es sorozathoz mit szóltok? Volt a Prohardver.hu-n...
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
Scoobyka #4603 üzenetére
Az MSI oldalon lévő driverek nem mind kellenek a géphez, mivel más piacra más hardverrel küldik ugyanazt a modellt. Ha ráerőszakolsz egy olyan driver, ami nem jó, az bizony megfeküdheti a gyomrát. Javaslom először a CD-lévő drivereket feltenni, majd egyenként az oldalról frissíteni, amíg ki nem jön hogy melyik driver a felelős. Persze lehet, hogy nálad nem ez a gond.
-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #4503 üzenetére
Scoobyka
Eltávolítottad a korábbi változatot?
Egyforma kártyánk van, a driver kizárólag 7400-7600, 8400-8600 kártyákra írodott. ...Ne-má' nem megy?!(tényleg lelasultál?
)
...Eltávolítás után alapértelmezett VGA-butában indul újra. Ja! Az automatikus driverkeresést kapcsold ki, (az egy idióta) és kézzel mutasd meg a telepítő inf- jét. Ugatni fog, hogy nem ellenőrzött db, mert moddolt az inf. de niná hogy WHQL-s a driver, tehát ellenőrzött. Elsőre felraktam, még a régi ForceWare profilokat is meghagytam (rákérdezett) és úgy ment fel hibátlanul.SpyDuck
673-673...Ha mindenáron egy alsó-középkategórás típusssal akarja bárki megoldani azt, amit nem lehet vele, mert olcsó NEM advanced-gamer hardver - ellenben itt mindenki arra használja - vagy szíjjel akarja pikarni, akkor persze, hogy csak gyalázkodást olvasni.
Tudom, hogy a pénz nagy Úr, de az igényhez kell hardvert venni, és nem a "2 kilóért legyen játékgép is" hozzállásból nekikezdeni. (megfordítva ha csak 2 kiló van, asztalit kell venni játékcélra)
Pl. tudok itt (velem együtt) 4 db (már kifutott) L745ről, ...listázz hardverhibát légyszíves. ...Ahogy nem istenítjük, úgy nem is köpködjük, mert korrekt darab - használjuk.
Nekem tök mindegy, ki mit hova húz, dönt el, DE a ralitásérzéket nem kell a hangulati elemeket tartalmazó hozzászólások alapján elveszíteni.
A végső érvem ehhez:
Karácsonyra vettem PDAt. (+GPS+GSM muszály volt egy készülékben) Az első két nap után, azt gondoltam, hogy falhozvágom.Aztán elkezdtem lesz@rni a tengernyi "okosságot" amit összehrodtak róla, és a saját fejem után menve testreszabtam. Működik. Ha a tutti bemondásokra hagyatkozom, akkor +50 rugóval drágábban vettem volna - és van egy jó hírem - ahhoz is alkalmazkodni kell.
Mottó: "ne itélj elsőre"
Üdv. -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #4495 üzenetére
Lefordítom:
A coolbits.(=órajelhúzó).reg telepítése hatástalan, mert azt a funkciót az új driver, csak az nTune géphergelő alkalmazás hozzáillesztésével, az egységesített kezelőfelületen engedi meg.
De, mivel a driver már vizuálisan érzékelve*, SOKKAL, gyorsabb mit egy 86.xx ezért nem létszükséglet, hogy azonnal húzzuk a GPUt. (kivéve teljesítmény mániákusok)*Kifejezetten röhejesnek tartom a "benchmark-bajnokság" műfaját, ezért ezt nem is űzve, direktben a játékkal próbálom ki mit tud. Ez tud.
Capisce?
-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #4491 üzenetére
ha driver frissités nem hozz javulást?
Hoz, próbáld ki: [link]
Meghülyítettetek engem ishá' kerestem gyorsabbat a gyárinál.
Egy hét alatt mentem vele 2ccáz kört üveghangon,... és ilyen "takedown" szotyikkal lelőttem vagy 400 lázadót, 3 országban.Rugdalom egy hete. Hiba = nulla.
Azonban ez, már sajna az új nvidia kezelőfelületre* van írva, viszont Go támogatott nem go-beleügyeskedett. (nem kell foglakozni vele hogy nem MSI hanem Compal, mert ez nem látszik majd sehol.)
*klasszik panel ohne, húzás csak nTune-al - de ez első megközelítésben nem tűnik létszükségletnek, a PowerMizer butább, de a sugófelület okosabb...Ha nem használ akkor: Natural Tears II. vagy Visine szemcsepp, naponta egyszer. Esetleg hetente 2x, Centrum Multivitamin +Luteinnel. (ez szemgolyóra "gyúr" )
Egyébb óhaj? -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #4487 üzenetére
16 ms átlagosan. Általában a panelek a bejáratódásuk után pont, hogy gyorsulnak. Nagyon elöregedett LCD-t még nem annyira látni mert az élettartamuk hosszabb annál semmit annyi idő alatt, ... mióta forgalomban vannak...
Több ok lehet még, esetleg - óvatósan - VGA driverfrisstés (156.10), HA még a gyári van fent. ...Meg mint tudjuk, a vinyóz is belassul ha sok telepítgetés volt rajta. Szal defrag és egybek rulez.
És igen a szemfáradás. Kevesebbet kell gépezni. -
G@ß!
őstag
válasz
Scoobyka #4350 üzenetére
Szia!
Nem értem h mit csodálkozol...az én gépem is 93percet bir vadi uj windowssal, mindent energiatakarékosra állitva...
Mondjuk az én gépem még csak 4 hónapos...11%os elhasználódás...
27%osnál sztem tuti nem fogják kicserélni...de lehet h rosszul gondolom.Te sose használtad az akksit?
Üdv. Gabi
U.i: szerintem ezt nem lehet már helyrehozni.
-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #4212 üzenetére
hogy tudod beállítani a 8bit színmélységet?
Úgy, hogy a 86.38asban nincs letiltva az alacsony (8bit) színmélység menüpont. (a 86.02ben csak 32 és 16 bit van)Van az nviewban egy képernyő(k) elő-beállítási "varázsló" (nem tudom így fejből) abban be lehet állítani, hogy két, beállítás-független képernyőre dolgozol - menthető is - és akkor mindkét panel mehet a saját felbontás(és képfrissítés)-megjelenítési képessége szerint. A külső képernyőn ez nem egyenlő az azon natívval, nálam lehet több.
Elég bonyolult a kezelőfelület, de profilnak el lehet menteni az 1, a 2 független, és a klón módot is, és ekkor csak választani kell közülük. -
-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #3886 üzenetére
...Hadd menjek már haza!
Mint írtam 67x nem 677 only. Ill. #3875 nem is írtam típust. Azt te hoztad szóba. De többen panaszkodtak itt billentyűzetre pár hónapra vissza. Nem, még nem cseréltettették, vagy nem írták meg.
M677 és L7x5 bill. egyforma, van egy szerviz alkatrész-jegyzékem.[link] Szinte kizárt, hogy több beszállító volna egy (numpados) billentyűzetfajtára.
-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #3881 üzenetére
Volt itt 67x kipurcant billentyűvel.
Azonkívül az informátor nick-ü srác a (jelenlegi) márkaszervizben dolgozik, és írta, hogy kevés billenytűzet érkezik. (ergo sok kell)
Ezenkívül látom az üzletben, hogy az új GX szériás gépeken - készülékház ua. de - már más betűkaraterrel vannak a billentyűk, tehát - reklámozni nem fogják - de szerintem beszállítót váltottak.
...Biztos van azbeszt fenéklemezes billetyűzet is, az bírja.Ill. ilyen nem lehet, mert az azbeszt mérgező, betiltották.
-
házimozis
tag
-
mark_mark
csendes tag
válasz
Scoobyka #3785 üzenetére
Kellő menedzsereléssel bármit szívessen kipróbálok neked
Aksiidőről elmondhatom h valóban nem sok. Energiatakarékosan, vista64 környezetben, netezgetve, csökkentett fényerővel, jó ha bírja két órán át, de nem jellemző.
Kevés játékot próbáltam rajta, és azok sem voltak egetrengető gépigénnyel megáldva..így azokról kár írnom.
Hd film az milyen?
Amugy remek filmetnézni rajta. Szerintem kurva szépek a színei, mire vagy még kíváncsi?
Egy szívfájdalom: a hosszú í rettenet szar helyen van. Ez borzasztó, pláne h simán elférne a helyén is.
-
[KGR]
tag
válasz
Scoobyka #3669 üzenetére
No!
hát igen...ahogy irtam is, ugy néz ki, én nem vagyok olyan igényes egy játékra, mint ti!Menü: 14 Fps (itt érezhető is)
Gyorsulás/ gumimelegítés: 14 fps
Gyorsulás/futam: 26fps
Hajsza: Kezdéskor 2-3 másodpercig 17-18fps, játék közben , ha első vagyok 22-23, kéziféknél 19 fps, ha már vanna előttem legalább 4-en akkor folyamatosan 19 fps....
Engem ez nem zavar.... lehet még a 486-os korszakomból ragadt rám ez az igénytelenség? -
[KGR]
tag
válasz
Scoobyka #3663 üzenetére
Hát figy.. az tuti, hogy nem lóditok.....csunya dolog ilyet mondani valakire nem gondolod? Ott kezdődik, hogy mi értelme lenne???
Lehet, hogy nekem kisebbek az igényeim egy játékkal kacsolatban. Szivesen csinálnék videót is, ha tudnék.
A lényeg, hogy szinte minden ki van kapcsolva a grafikai beállitásoknál (élkisimitás stb....)
Egyedül az autó tulajdonságainál van minden maxon. Nem észlelek szaggatást még sok versenyző esetén sem. Időben reagál a billentyűparancsokra, tökéletesen tudok játszani vele.... -
-
JoeYi
őstag
válasz
Scoobyka #3354 üzenetére
ez mondjuk abszolút találgatás a részemről, de azt a szivacsot a sorozatgyártás egyszerűsítése végett használják. Az ezüst tartalmű hővezető krémek ugyanolyan jó tulajdonságokkal rendelkeznek. Egy kis adag 500-1000 forint között lehet kb.
második kérdést nemnagyon értem. Jobb gomb tálcán, feladatkezelő, és a teljesítmény fülön lehet nézni a magok munkálkodását. Egyébként meg everest nevű diagnosztikai program, vagy az amd oldaláról lehet letölteni kis progikat, amik szintén mutatják a terheltséget
-
MTbc
senior tag
válasz
Scoobyka #3325 üzenetére
Igen most egy ram van benne [csütörtökig] a másikat azt ennek a tetejére kell helyezni ami kb. a feléig fog elérni.(remélem érted)
Nem tudom hogy az első pár képen mennyire látszik de ami a ventilátoron volt por és a bordák között azt természetesen kifújtam és meg meglepően ritkábban pörög fel jobban a venti vistában. Tehát egy kevés por is vissza fogja a hűtés hatékonyságát.
-
JoeYi
őstag
válasz
Scoobyka #3299 üzenetére
integrálva van az alaplaphoz, szóval max akkor tudod cserélni, ha van a gépbe illő olyan alaplap, amire jobb kari van integrálva. De csak úgy viszonyítás képpen: a Gericom notimban egy Radeon 9600 volt. Hibás lett a dedikált memória, és 100e forint lett volna az alaplap csere. (ezért vettem inkább új notit)
egyébként tervben volt egy mobil videókari csatlakozó szabvány, de nemtudom mi lett vele.
-
JoeYi
őstag
válasz
Scoobyka #3271 üzenetére
Ez egy fórumtárs bazárja. Az m677x-be elvileg a TL60-as, 2Ghz-es típusig bezárólag minden S1 foglalatú proci belemegy.
A beszerelését megoldhatod házilag is, de fontos, hogy ha szerelés közben megsérül valami, akkor ugrik a garancia, illetve ha tönkremegy a gép a helytelenül visszarakott hűtő miatti túlmelegedéstől akkor is megszűnik a gari.
Szóval a második opció a barátságosabb, hogy ahol vetted, ott kéred a gép bővítését. Persze ilyenkor vszinű felszámolnak munkadíjat, de cserében megmarad a garanciád. Pozitívum lehet, hogy némely üzlet hajlandó beszámolni a kivett procit (ne is kérdezd, nem ismerem a budapesti boltokat
)
-
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #3210 üzenetére
Szia Scoobyka, otthon sajnos nincs netem, de majd próbálom pénteken elküldeni.
Ha esetleg nem tudsz addíg várni akkor ajánlhatom a stardock honlapját?
Bizonyos méretig szabadon tölthetsz le...
WindowBlink nevű programnál keresd. Jó, ha keresel hozzá crack-et. A skin pedig Black, valamilyen Black...pontosan nem tudom.Hétvégén csinálok wgy Win XP Modding honlapot arra felteszem, és onnan letölthetitek, oks?
Megpróbálom pénteken feltenni. Elvileg úgyis netközelbe juttatom a notimat, mert Win Vista Ultimate Hu oprendszert szeretnék feltelepíteni. Szóval valamilyen módon eljuttatom nektek.
házimozis
Este megnézetem a dolgot. Az történt ami eddíg is. A bekapcs gomb után semmiféle változás nem történt. Az eszközkezelő nem töltődött be. Hidd el, hogy nem jó. BlueSoliel előtt is próbáltam manuálisan feltenni, és nem sikerült.
Minimális szenten én is értek hozzá valalmit.Ahogy már mondtam, megy a szervízbe. Október 28-29 körül viszem be. Személyesen.
Üdv
Batmause -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
Scoobyka #3138 üzenetére
Én 1lőre azt használom amit a notihoz adtak driver CD-n van.
Az Nvidia oldalán sajna a 7xxx Go kártyáknál csak a 7800-tól hajlandó kiadnia keresésre
.
De Ezt találtam[link]
ez állitólag MSI laptopokhoz a legfrissebb.Operating System: Windows XP/2K 32bit
Driver Version: 163.51
Driver Date: 2007-08-17 (YYYY-MM-DD)
Driver Size: 37.29 MB
Driver Released by: MSI
MS WHQL Certificate: ittt pipa
Setup Files Included: itt pipa
International Files: itt pipaMajd kibróbálom , majd.....
Nemtom ti , hogy vagytok vele(már aki játszani szokottt 1 picit a laptopjával) ,de én picit meglepődtem rajta , hogy azért 71 fokos volt az nvidia infó szerint a 7600-som amikor kiléptem a Company of Heroes ből , ez az érték extrém, vagy pedig ennyit tud a 7600 GO? -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #3063 üzenetére
Na pont ezért tagadnak meg ilyesmit, mert másként a nép, a 364 napos lerúgott eszközén követelné a cserét, (1 év garit nézve) a gyátók meg csődbe mennének a +50% pótalkatrész forgalmazástól, mert az a beszállítóik haszna, nem az övék.
A rendeltetésszerű kopás (elhasználódás) az nem hiba. Tehát erre nem lehet cserét kérni, mert az akku üzemképes, legfeljebb már nem a kapacitása 100%án.
Nem védem én a szervizeket - mert se igem se gatyám egyik se - de sajnos vannak garanciális irányelvek is /EU a tartós fogyasztási cikkekre, amit jogilag nyilván jól körülbástyáztak. És ezek, nem a fogyasztónak adnak korlátlan kedvezményt, semmint a gyártók brifkóját védik.
Nyilván vannak valamiféle szankcionálási lehetőségek is a gyártó részéről a szervizpartner felé, ezért tárgyal paraszt modorban a szerviz, a kapásból cserét követelőkkel szemben. ...Engem is felháborít, de sokkal több a készülék, mint a javításukra felkészült korrekt szerviz, így a gyártók dobálják a jogot ide-oda, hogy minél olcsóbban ússzák meg a garizást.
Benőke
Athlon a TK proci. Kicsit authentikusabb referenciából: [link]
[Szerkesztve] -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #3045 üzenetére
Ezzel secko-jedno elhajtanak a szervizből, nemhogy csere.
...Nekem is volt már -5% ~ -17% között minden, (everest szerint) de nem időrendi sorrendben.
A felhasználói akku-mérő progik túl pontatlanok* ahhoz, hogy ez alapján azonnal hardverhibát legyen mód megállapítani. (most nem a két nap alatt 40%ot vesztő akkukról beszélek)
*Hiteles akku-diagnosztikát nem a gépbe rakott állapotban szoktak csinálni, mivel ott nem lehet. -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #2865 üzenetére
..ennyire nyomják le az újak a régieket?
Ja-ja! ...Hogy vegyél hama' DX10es mobil-kazánházat.
...Olvasva a GX700 tesztjét, ... szerintem ott valami vas-bios-driver-hiba lehetett. (+szotyi vista)
Mivel az MSI nem ma kezdett hardvert gyártani, ki van csukva, hogy sorozatgyártásba engedjen egy típust, ami csak levélnehezék vagy kohó üzemmódokra képes. (Csakhogy nem arra célra gyártották.) -
dexter7891
csendes tag
válasz
Scoobyka #2775 üzenetére
A ram megrendelésével vigyázz mert a notebookok meglehetősen érzékenyek ilyen téren!
Én személy szerint úgy tervezek venni hogy beviszem a boltba a gépet és még ott belerakom!
Így ha véletlenül nem kóser akkor ki se fizetem
(Az m677-esnél tényleg rendben az akksi)
[Szerkesztve] -
[KGR]
tag
-
Batmause
tag
válasz
Scoobyka #2765 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
Az iPon azt írja, hogy 208e Ft a 677X-038HU. 2 év nemz. gari és 1 év az akura. Akkor ezt is a Rikvest-nél tudom szervizeltetni? Mert lenne vétel után egy memória bővítés...
Én is kíváncsi lennék a kijelzőjére, az az egy amiben nem bízok.
Ha minden stimmel akkor 25-én megveszem... -
[KGR]
tag
válasz
Scoobyka #2751 üzenetére
Akkor kb akkor vetted, mint én az 673X-et.
Ezt kristály dolgot viszont nem értem...mi a francnak kell az rá? főleg, hogy ha jól tudom, többe is kerül miatta....úgyse látom, mivel a laptopot kinyitva használom..más ember meg nem érdekel...inkább veszek magamnak annyiért egy nyakláncot. -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #2582 üzenetére
Igazán kedves, hogy felajánlod a segítséged!
...
Kár, hogy 11 éve internetezem, angolt pedig 6 éve próbálnak beleverni az elég kemény és már nem huszonéves fejembe. ... Hogy én is kérkedjek itt egy kicsit.
Szal ha majd segítség kell az elébbi két dologban, akkor valszeg azt tőled fogom kérni.
Foglakozzunk inkább ON dolgokkal. -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #2579 üzenetére
egy nap alatt komoly tapasztalatokat lehet gyűjteni egy kiálított darabon,
Írtam - de kinek - hogy 3 hónapig válogattam. Több fordulóban.
Okoskodok:
Hogy egy hasonlatot mondjak a minőség elbírálására: Adott egy acéltokos kronográf, (karóra) mondjuk SEIKO, bőr szíjjal. A másik, egy spiátertokos külalakra ugyanolyan SEYKO műbőr szíjjal.
Szerinted hány kandidatúra, és mennyi idő kell ahhoz, hogy akár egy hentes végzettségű ember (tehát nem órás) eldöntse neki melyik a jobb??
Na ennyi a 655/677 és a L7xxx között az anyagminőség különbözet. Én ezt tapsztaltam. Te viszont szinte már hisztériás vagy, mert kritizálni merték az általad választott típust.
Ahogy én is kritizáltam a magamnak válaszotattat!!! Visszaolvashatod, erre van a fórum.
Hol itt a hiba akár elvben, akár hozzáértésben?
nem írtam,hogy gondot okoz neki...csak melyiken szebb!!
...
m677-es széria natívja 1280*800-as amit még a 7600go rendesen kitud hajtani játékokban is,de gondolom az 1440*900-assal már igen csak neheze boldogul!!!
Keresem a ''szebb'' szót az idézetben, de a ''nehezen bodogul'' az nem szinonímája neki. (a gondot okoz viszont igen)
A HD videozás, pláne PCn warezolás kérdést hagyjuk. Azért, mert nekem gyakorló szakmám a professzionális televíziózás műszaki oldala, amiből kifolyólag a kereskedelmi oldalára is van rálátásom. Ezekből pedig az jön le, hogy ez nem fél évig fog még a házi HD bohóckodás szintjén maradni! Mert hiába a HD képes hardver, ha a film-multik köpnek a HD anyagok nagy volumenü kiadására, mert a 720x576os DVDben van a nagy lé. Miért ? Mert a HD televiziózáshoz - ami a fellendülést megadná - olyan méretű beruházásokra van szükség világszerte, hogy erre pofákat vág az összes médiatulajdonos. (mert euro százmillikók)[/
Szóval a dühödt vagdalkozásaid után, neked kéne kicsit tanulni - főleg modort - mert annak a hiánya, .... az most is meglátszik. Még a vita - te használod ezt a szót - fogalmát sem ismered. (érvekkel szemben csak fölényeskedésre futja)
Itt meg is állnék, én is végeztem.
[Szerkesztve] -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #2575 üzenetére
...Nekem semmi kedvem flamelni senkivel. ....Viszont te hantálsz itt össze rakás sületlenséget, ..dühödben.
Játszhatjuk ezt is, csak OFF, és én nem akarom kimoderáltatni magam, csak azért mert neked nem tetszik amit írok.
Ezért befejezésképpen:
1. ... Légyszíves azt kérdezd vissza tőlem, amit írtam!!!!
mire alapozod azt,hogy jobb a minősége
Azt írtam az anyagminősége jobb. Vastagabb robosztusabb, nem forrrósodik át annyira a felülete, és nem kopik (fényesedik ki) olyan gyorsan. Mielőtt kérdeznéd - üzletben fogdostam, ott egésznap be van kapcsolva mindenki piszkálja. Látható mik a gyengéi ezen a téren.
2. A 2573 hsz
A kérdező arra volt kiváncsi elsősorban, hogy a 735 háza milyen. EGYFORMA! a 745el. Nekem ilyen van, tehát nem tudom miért ne írhatnám a fentiek alapján a tapasztalatom? Te ferdítesz bele minden mondatomba, hogy kimagyarázd a dührohamos megjegyzéseid.
3. go 7600 ....HD bla-bla
Olvastam róla tesztet, ahol asztali gépben futtatták. Mivel a kártya felbontásmaximuma 256MB rammal 2048x1536, nem tudom milyen problémát okozna neki - ahogy te gondolod - 1440ben bármi. Mert ezen GPU teljesítménye az asztali teszt tanulsága alapján (1x előkeresem) messze több, mint amit egy iker noteszproci alá tud számolni! Ergo egy esetleges akadozás oka, nem a felbontás nagysága lesz a noteszban. Hanem, hogy sem a GPUt sem a CPUt nem tudod úgy hűteni, mint ahogy hajtani lehetne a nagy felbontáshoz. (azért a RAM sebessége is számít)
4. Kijelzők mérete vs akku üzemidő:
Nem írtam azt sem, hogy egy 17'' kijelző kevesebbet fogyaszt mint egy 15.4es. A 3 teszt arra mutat rá, hogy nem lehet az akku üzemidő csökkenést egyértelműen a kijelző fogysztására ráfogni.
...Szal én tudok a sorok között is olvasni, ...te majd megtanulod!
De előbb higgadj le, mert már így is piros az ördög, ha lila lesz megüti a guta.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest