Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz ez_meg_emaz #595 üzenetére
Ez a tartomany az, amit mondjuk egy ember hall . (Sot a tobbseg ennyit se.) Meg a CD-n is eleve leszurik a kb. 20 kHz felletti tartomanyt (mert ugyan technikailag at lehet vinni azokat a hangtartomanyokat is, csak ugye rengeteg helyett foglalnanak, masreszt a fuled mar azokat a hangokat ugyse erzekeli ).
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Jol mondod . CD-n termeszetesen nem, ugy lett kitalalva. De elvileg ugye digitalizalhatnank a magasabb tartomanyt is.
Digitalizalassal persze sose kapjuk meg az eredetit. Mintavetelezesi frekvencia novelessevel, minel tobb bites kvantalassal persze javithato a dolog .
Egyebkent MP3 meg ad egy kicsit a minosegnek .Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz ez_meg_emaz #602 üzenetére
A papir mindent elbir . Egyebkent a frekvencianal az elso szam minel kisebb, a masodik minel nagyobb legyen . A jel/zaj viszonynal is a nagyobb szam a jobb. THD-t nem tom, de valoszinuleg a torzitas, minel kisebb, annal jobb .
De ne az adatok alapjan valassz. Vagy valaszthatsz, de akkor csak az arat nezd!Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz RealNarcotic #1547 üzenetére
Igy kinezetre eleg biztatok !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Hu, de megmondtad!
(Azert kivancsi vagyok, hogy milyen sebesseggel nyomja azt a java-t barmelyik szuper telo )
Az iPhone meg adott egy pofont a telogyartoknak. A semmibol nagyot alkotott az Apple, meg ha mindenki szamara nem is tokeleteset...
-
Alex91
félisten
A platformfuggetlenseget, meg a lassusagot . Mar ne haragudj, most vagy halvany lila gozod sincs dolgokrol, vagy csak jo kis flame kolykot jatszol .
-
-
Alex91
félisten
Azert azt ketlem, hogy a Shuffle nem joval kisebb, mint barmelyik mas lejatszo... Ez biztos elony. Ugyhogy nezegesd nyugodtan azokat a meretbeli adatokat, es cafolj!
-
Alex91
félisten
válasz themebuilder #12010 üzenetére
Nagy vitát váltott ki a hozzáoszlásoknál a termék ára.
Ja, mert azt hiszik, hogy ugyanazt kapjak meg mashol olcsobban. De kozben nem, mert amelyik rendelkezik kompatibilis kezeloszervvel azok egyike se olcsobb. De tul van arazva...
(Az mas kerdes, hogy valoszinuleg kap az ember jobban szolot is olcsobban. Csak azon nem lesz iPod kompatibilis iranyito. Ja, es tegyuk hozza, hogy ketutas rendszer...)“Ezzel kitűnök a tömegből!”
“Csajok odajönnek, hogy mi ez? ! Nagy Sikert aratok a csajoknál”Gondolom, hogy eszrevetted, hogy ezen o is csak rohog...
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Kompromisszumos, az teny, de igy nezve mindegyik az .
Van ilyen is, aztan lehet donteni, hogy az embernek megfelel vagy nem.
-
Alex91
félisten
Nezd, ha nekem csak arra kell, hogy beteszem a zenet, es mondjuk veletlenszeruen hallgatom a par oras busz ut alatt, akkor a Shuffle boven megfelel. Konnyu, kicsi, fembol van! stb. Persze, biztos van olcsobb, van kijelzos, van jobban szolo stb. De ha az embernek pont ez felel meg a legjobban?
-
Alex91
félisten
válasz Dottore #12021 üzenetére
Nem rabeszelem, olyan van . Mert az en igenyeimnek ez boven megfelel. Vehettem volna akarmi mast, joval dragabbat is. De minek? Ritkan fogom hasznalni, de akkor viszont jo ha van valami, ami szol. A hangminoseg meg olyan, amilyen, szerintem hallgathato, mp3-nak meg szinte ugyis mindegy .
-
Alex91
félisten
Miert, allitottam en, hogy ez szol a legjobban? Szerintem nem. Es az se mondom, hogy most megveszek attol, hogy a buszon ulve mennyire hifi-n szol a fulembe. Mondom, mas igenyek .
-
Alex91
félisten
válasz Termi16 #12030 üzenetére
Nezd, lehet, hogy neked jo vajt fuled van, ki is hallod. Nem vonom ketsegbe, hogy van olyan eszkoz, amin jobban (maskeppen) szol ugyanaz az MP3. Csak arra akartam kiterni, hogy veszteseges tomorites igyis-ugyis...
-
Alex91
félisten
Nezd, akkor mondjam azt, hogy mar eleve mp3-at hallgatni egyesek szerint igenytelenseg .
Neztem mast is, de mondom, az en infrastukturamhoz , igenyeimhez (igen, szeretem, ha valami szep es igenyes kivitelu) ez felelt meg a legjobban.
-
Alex91
félisten
válasz Termi16 #12033 üzenetére
Valoban, nem vagyok mp3 lejatszo b*zi. Ezert is mondtam, hogy NEKEM, nem masnak, mert mas fejevel nem tudok gondolkozni, mas igenyei nem az en igenyem.
-
Alex91
félisten
Igen, nekem szamit a kulso is, meg az is, hogy hogy van valami osszerakva, milyen anyagot hasznaltak fel. A kitunni vagyasbol mar kinottem .
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
Mondjunk szerintem jo a fulesen a kezeloszerv is. Bar teny, ha bexarik a fules, akkor nem igazan van olcso es jo alternativa...
Ez a hangfelolvasos, hangvezerlos dolog se rossz, mondjuk kar, hogy magyarul nem tud .
-
Alex91
félisten
Annyira nem érzem nagy hiányosságnak, egyrészt nem bővíthető, a 4G amúgy is kevés lenne flacre, másrészt meg út közben nem hiszem, hogy meghallanám a különbséget egy V0 mp3-hoz képest a környezeti zaj miatt (in-ear fülesem van, de ennyire tökéletesen nem zár).
mondják ezt azok, akik
A) nem hallottak még mást, ami jobban szól
B) akiknek fontosabb a külcsín, mint a belbecs
C) mindkettő egyszerreDicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Nezd, hogy most mit nyom el a kulso zaj... .
De nem baj, majd legkozelebb Sony-t veszek !
Nem tudom, hogy egy relative olcso mp3 lejatszoban mi a sznobizmus
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
[link], na remeltem, hogy ha tonkremegy a fulhallgatom, akkor majd veszek mondjuk egy Sony-t, hat... Ez se olcsobb, mint az Apple . Meghogy 500 Ft...
[ Szerkesztve ]
-
-
Alex91
félisten
Mondtam, ilyen teren en nem vagyok nagy fogyaszto . Nekem megfelel ez is, kicsit idegenkedem attol, hogy a fuljaratomba dugjak valamit.
-
Alex91
félisten
Jo a fulesem . Csak neztem, hogy ha tonkremegy, akkor mit lehet kapni. (Egyebkent gyari Apple is van ahol 5k-ert megveheto.)
-
Alex91
félisten
Az enyem is vilagoskek (paromnak ez tetszett, mondtam, hogy majd leorokli, ha veszem a kovetkezot ). Es a sajat fulesehez eleg. (Es azert tenyleg erdekes lenne, ha a lejatszonal dragabb fulest venne hozza az ember...) Es amire, meg ahogy nekem kell, arra pont megfelel .
Szoval nincs ezzel semmi gond, csak a helyen kell kezelni!
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz themebuilder #12107 üzenetére
Pont ezert gondoltam en is, hogy olcsobb lesz .
-
Alex91
félisten
válasz dudika10 #12141 üzenetére
Es ezert be is kellene oket csukni a bortonbe! Mert ez nem kereskedelem, hanem ugyeskedes! Mert a kereskedelem nem az, hogy olcson veszek, dragan adok...
-
Alex91
félisten
válasz themebuilder #12156 üzenetére
Afa-t fizetsz allambacsinak? Adsz szamlat? Van engedelyed kereskedesre? SZJA-ban leadozol utana? Stb. Akkor hivhatom az APEH-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs