Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz Alex91 #12184 üzenetére
Az még hagyján, engem benyomott a modker-ben is üzletrontás címen, mivel kértem bizonyítsa eredeti mivoltukat, és mivel nem tudta, leírtam, hogy nem tudja. Ott persze elküldték a levesbe, mert nem tudott hirdetést linkelni Amúgy a Sennheiser is kéri, hogy ha valakire rávetül a gyanú árnyéka, akkor jelezzék feléjük. Kíváncsi vagyok akkor is váltig állítaná-e, hogy eredeti. CX400 II összehasonlító képeket egyébként nem is nagyon találni, csak sima CX400-asokat. Az ebay viszont tele van hong kongi forrású 10-15 dolláros CX400 II-vel, szóval van ötletem honnan szerzik ilyen olcsón. Csak találjak megfelelő képeket...
Na de emberünk erősen hallgat, pedig szívesen vennék egy coming out-ot a füles topikban. Privátot nem kérek tőled, ha olvasod, le vagy tiltva (okkal), de gondolom erre már rájöttél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Objektívek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik