Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
üzenabakusz
tag
válasz Ciccuka #35746 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása, formázás, fájlok visszamásolása nem segített, nincs frissebb firmware, már eleve ezzel jött, ami letölthető.
A problémás album aac (m4a) formátumban van, amit a Sony hivatalosan támogat. mp3 albumoknál nem jött elő ez a hiba.
Viszont egy másik aac-ban kódolt albumot felmásolva, az jól működik. Látszólag minden paramétere ugyanaz a két album fájlainak, szóval rejtély. A problémás album ráadásul a régebbi verziójú Sony walkmanen jól működik.Egyébként az említett albumot egy másolásvédett cd-ről kódoltam wav-ba majd onnan aac-be és egy ideig gondolkodtam rajta, hogy ez okozhat problémát, de ez képtelenségnek tűnik...
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #35442 üzenetére
XDuoo X3II Review
xDuoo X3II
xDuoo X3II Review: portable budget delight
xDuoo X3II Review
xDuoo X3II
xDuoo X3II - Still the Best Budget Audio Player
xDuoo X3II - Respect this budget HiRes DAP
xDuoo X3II - Lossless Music Player REVIEW
xDuoo X3II - Bus Ride Impression
xDuoo X3II ReviewVideo Review:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Dorien
veterán
válasz Ciccuka #35429 üzenetére
"- 15k körül vagy alatta"
Lehet, de talán ő jobban ismeri a saját igényeit és az erre szánt keretet.
Nálam Denon D1200, Focal Spirit One S, NAD Viso HP50, Final Sonorous III fejesekkel is prímán szólt az X2. Füleshez bőven elég lesz...Wherever you go - go with all your heart.
-
-
SirRasor
addikt
válasz Ciccuka #33889 üzenetére
Áhh nem, kigondoltam. Majd hétfőn megtámadom megint a FiiO X5-öt néhány FLAC-cel, de megnéztem mi van a FiiO X7-ben, ami vagy 250k...ESS9028 Pro DAC. Az xDuoo X20-ban meg ESS9018 K2M. Gugli szerint a kettő hangzásában elméletileg nincs messze egymástól, csak a Pro az 8 csatornás, míg az utóbbi csak 2.
Úgyhogy még gyűjtök egy picit és az X20 jó lesz.Make Love not war!
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #32718 üzenetére
Xduoo X3II akciós, ha valaki netán ilyet akarna
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
Tulku
veterán
válasz Ciccuka #32477 üzenetére
Az earphonia blog cikkírója vette meg az SP1000-em, még hirdetnem sem kellett a Head-fin....ahogy meghallotta, előre utalta a pénzt...neki eredetileg WM1Z van...
Dinamikában a Sony a jobb szerinte, de térben koherenciában verhetetlen az SP1000...ja és neki van vmilyen sok dolláros 1960' audio kábel belső upgrade a WM1Z-ben, mert attól nagyságrendekkel javul a cucc...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #32390 üzenetére
$119 a normál ára. ha valóban akciós kell, akkor érdemes megvárni az 5nap múlva kezdődő alis akciót $102ért
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
PHM
addikt
válasz Ciccuka #29381 üzenetére
Abból többfélét használnak ezekben, hogy melyik van épp benne,
az attól függ, melyiket lehet olcsón beszerezni.
A munkahelyemen van 2-3 hasonló szétbontva, de csak hétfőn tudok
róluk képet készíteni.
(Az akku adja meg magát ezekben, cserélni nincs értelme.)Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
dethroner
veterán
válasz Ciccuka #29375 üzenetére
Nem kell fénykép, pontosan az van a korábbi linken, amit vettem. Kis ezüst szürke masina. Csavarok jól vannak benne, egy kis illesztési hézag van az egyik oldalon, de ez a működést nem befolyásolja. És nem tudom hogy egy ilyen apró jószág hogyan tudna minőségi benyomást kelteni?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Ciccuka #29373 üzenetére
Hát vagy te nyúltál bele a szarba többször egymás után, vagy én fogtam ki egy remek darabot, nem tudom. Azt írod egy fokkal igényesebb amit te próbáltál. Külsőre lehet jobban bejön valakinek a fényes, csillogó külső, de itt lehet megdől az igényesség fogalma. Én most is ki merem jelenteni, hogy jobban szól mint a Ruizu X02.
Kipróbáltam 1 2 3 fül és fejhallgatóval, mindhárom más karakter, de mindegyikkel a kis olcsóság volt jobb.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
őstag
válasz Ciccuka #29226 üzenetére
Ok, de már létezik telefonban olyan ami megüti a mércét és mindig kéznél van,telefonnak sem utolsó nem kell plusszban telóra költeni. A lényeg,hogy valaki már foglalkozik a kérdéssel.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
atti29
tag
válasz Ciccuka #29210 üzenetére
Elnézést lemaradt a "ha jól láttam" ..
Szóval így szólna "Lehet hülye kérdés de lehetséges hamisítvány az Xduoo X3 masinából,mert ha jól láttam az X2-ből van gagyi verzió is ?!"
A mondatot is úgy kezdtem "lehet hülye kérdés",és ?! van a mondat végén.
Elnézésedet kérem érte ,reggel jöttem haza munkából,legközelebb jobban figyelek!
Köszönöm,hogy érdemben reagáltál a "kérdésre"![ Szerkesztve ]
-
fsgl
csendes tag
válasz Ciccuka #29124 üzenetére
MB-MPBGB volt. 01.02.18A firmware van rajta. Rockboxal is próbáltam de azt nem szeretem. A hibajelenség az volt, ha jól emlékszem, hogy Refreshing mediánál fagyott, illetve lejátszás közben is volt hogy lefagyott vagy nem látta a rámásolt cuccot. (flac mp3 vegyesen, normálisan konvertált) A kártya telefonban rendesen működött.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Ciccuka #28909 üzenetére
Ebben van valami, de mivel hangtechnikai üzlet és az eladó értett hozzá, így hallgattam rá.
Tulku: akkor 100 szónak is egy a vége, ezt egy bizonyos szint után sok idő, utána járás és kísérletezgetéssel lehet megtalálni a jó cuccokat! Köszönöm a segítségeteket valószínűleg megpróbálok egy Dx50-et.
Van üzlet amit tudnál ajánlani és biztosan ki lehet próbálni a cuccokat? (és legyen Dx50-ük is )[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28598 üzenetére
kínai újév utánra ígérték. az 2hónapja volt. gondolom ahogy közben bejött a rockbox lehetőség úgy gondoltál, h megoldják olcsón és odaadják az rb-nek a forráskódot, a stock-ot meg hagyják...
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
kemcso
Ármester
válasz Ciccuka #28410 üzenetére
Ezeket ismered, hallottad? Ha igen, akkor miért ajánlod az X1-et és az X3-at olyannak, aki basszust akar? Amúgy meg Fiio-nak írják
Listát írni bárki tud az nem ajánlás. Ajánlás az, ha a kérdező igényeinek megfelelőt mondasz, kérlek ennek megfelelően tegyél vagy ha nem tudsz akkor ne mondj semmit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ciccuka #28410 üzenetére
Hát, Xduoo ahogy nézem, nem hogy Pesten, de sehol sem tudom megvenni holnap. Sansa-t talán. Fiio X1-et néztem, de pont itt írják többen is, hogy az minden, csak nem basszus kiemelésből jeleskedő cucc. X3 meg nem éppen 30k, inkább a duplája. M3-ról még olvasnom kell, az vajon teljesíti-e a kívánalmakat.
-
Ereshkigal
őstag
-
Bodz
nagyúr
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28348 üzenetére
Hát erre max akkor tudok válaszolni, ha felraktam. Általánosságban a többi, nálam jóval tapasztaltabb kolléga tud esetleg nyilatkozni (Sansa alap vs Rockbox viszonylat milyen pl) és esetleg abból lehet következtetni. Az általam korábban említett sebességgond (1mp alatt ~0,997mp-nyi zenét játszik le) a Rockbox esetén javítva lett, ez biztos
Amúgy az installáció: [link] (csak beleolvastam, mert elég hosszan/részletesen van leírva)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28346 üzenetére
X2-ben kevés hozzá a memória, nem lehetséges rá.
A linkelt oldalt a fejlesztő linkelte head-fi-n (XVortex), gondolom saját maga által létrehozott oldal, az általad linkelt pedig a "hivatalos" rockbox-os oldal.
Am ha jól sejtem, akkor elég erősen a Sansa portot dolgozta át az x3-ra, legalábbis abból, hogy a Sansa-hoz különböző témákat 1:1ben lehet használni x3-ra is
szerintem várok pár napot, hogy mi a head-fi fórum véleménye róla (most nagyon pörög a topik ), aztán feldobom én is[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28266 üzenetére
Zircon-nal nem teszteltem, viszont P3 az alap fülesem, és annál 10000% biztosan írhatom, hogy igen
Kijelző kérdése pedig teljesen egyéni dolog, én nagyon szeretem így is (tény, h alapvetően a színes kijelzővel sem lenne problémám, a touchscreen-nel viszont annál inkább), sőt szerintem illik is ez a "stílusú" kijelző ehhez a külsőhöz"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28262 üzenetére
ONN-t nem ismerem, x2 vs x3: attól függ, hogy mit szeretsz, illetve milyen fülessel használod. Az x2 kicsi mélyorientáltabb, ezáltal populárisabb hangzást ad, és könnyedebb/levegősebb. Az x3 (saját véleményem szerint persze) sokkal "tömörebb", mintha köréd ülne az összes zenész karnyújtásnyira, viszont jobban elkülönülnek a hangszerek és több részletet is mutat (hallasz olyat is, amit x2vel nem vagy nagyon minimálisan). Kezelésben x3 jobb, hiába a minimál stílusú kijelző (amit mellesleg én nagyon szeretek) illetve több helyed van (2memóriakártya slot). Külsőre x2 jobb, x3 véleményem szerint el lett ba...a ezzel a mikrobarázdákkal, mert baromi sérülékeny (én pedig nem tudok porcelánként bánni a használati tárgyaimmal, bármennyire is vigyázom rájuk). Nincs EQ x3 esetén egyelőre (engem spec nem zavar), nincs prefetch (számok elején kb 1mp-t "lecsíp"), illetve lejátszási sebesség probléma van 44,1khzes zenéknél. Nem kell halálosan nagy bajra gondolni 997/1000 sebességgel játsza le, ha jól emléxem, ami ~1mp/2,5percet jelent. Van, aki elvileg észreveszi, van aki nem. Mindezen hibáit a rockbox meg fogja oldani (x2 ugyebár nem alkalmas rockbox-ra). +több formátumot támogat (.acc, .ogg amik hirtelen beugranak x2-vel szemben)
(a "full review"-mat is egyszer majd megírom, habár részletekben már mindenről írtam itt fórumon kérdésekre válaszolva)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28237 üzenetére
dehogynem színes, kék és fekete
egyébként én pont ezt a "stílust" szeretem, sokkalta jobb, mint a csili-vili izék. De persze a saját, személyes véleményem csak, megértem/elfogadom, ha másnak a csilivili kell.
Ettől függetlenül teljesen letisztult, átlátható a menüje/kezelése, a hanghoz meg semmit nem ad hozzá a kijelző
Az, hogy a 30k sok érte... nem tudom, nincsenek nagy tapasztalatiam DAP-okkal, de head-fis emberek szerint bőven magasabb árkategóriás DAP-okkal van egy szinten. Én pedig hallgatni szeretem, nem nézegetni (de mint írtam, azzal is tökéletesen elégedett vagyok )"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28235 üzenetére
Rockbox xDuoo X3-ra
Ezek szerint mások szerint is jó kis DAP
természetesen nem válasznak szántam, sry
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz Ciccuka #26982 üzenetére
Holdról hozzák a fémet hozzá és Kelet Afrika egy eldugott zugában egy kihalófélben lévő hím madár lábcsontjaiból faragják a tekerőgombot...
Vicc volt..nem tudom...ez AK...ilyen sznob divat...nekem is ilyen márkájú van...mer aszonták a többiek hogyezjó...
De legalább Bucsherre ráhúztam egy Fortis-t...mer az órákhoz is értek...vagy ahhoz se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest