Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boxeralso
csendes tag
válasz zolkovi #14045 üzenetére
szerintem mp3 lejátszóban nyugodtan gondolkodj használtban.
ha fontos a kimeneti teljesítmény akkor tényleg nem ajánlom a sandisk sana Fuze -t vagy clippet. mert ugyan steril meg szép a hangzásuk de nem túl dinamikus, az eq-ja meg kezelhetetlen. szóval egy kicsit gyengébb vagy nagyobb fülessel már egyáltalán nem lesze megelégedve vele.én a helyedben egy használt ipod classic -ot vennék. üzemidejük is 36 óra já meghát 80 gigáat már megkapsz 25-30 rudi között és a hangjuk is igencsak minőségi, nem a megszokott apple szint. ha a mérete túl nagy akkor meg egy D2 -es iAudiot. a sony-tól óvakod. utána olvastam és pl az az 50 óra feltehetően azért annyi mert nagyon korlátozzák a hangerőt és az megint para lesz a nagyfüles szempontjából. ha veszel sony-t akkor az A-szériásokat keresd. azok nem korlátoltak, beépített erősítőjük van, az mp3 piacon a csúcs hangzást hozzák viszont kegyetlen drágák. esetleg jó járhatsz ha kifogsz egy meizu -t használtan, viszont azoknak az üzemidejükkel nem leszel kibékülve.
de gondolom ha ilyen erdőségbe vagy vagy valami helyen... hol vezetsz túrát vagy iez? én is akarok menni! akkor ott nem lesz rádió, és akkor nem csak az aksi idő válik szűk keresztmetszetté. sztem kell neked az extra hely úgyhogy tényleg iPod classicot javaslok használtan kapsz hozzá új aksit 3ezer forintért itt a ph-n plusz azt a töltőt amit Xaels javasolt hozzá, meg ha erdőben kúszol mászol a classikhoz nagyon jó védőtokok is vannak. ...és ugye a hangzás.
30-40 rudiból összesen simán kijössz[ Szerkesztve ]
SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555
-
válasz zolkovi #14038 üzenetére
Ha mindenképp azért kéne elemes, hogy cserélni tudd miután lemerült megértelek. Sok ideig ebben a cipőben jártam én is, de manapság már nem lehet olyat kapni normális minőségben, mellesleg tapasztaltam akkoriban, hogy drasztikus különbségeket mutatott akku az akkuhoz képest. Viszont lehet kapni USB-s eszközökhöz külső akkumulátort ami akár 2 feltöltésre elég naftát biztosít egy ilyen kütyühöz és ha szerencséd van(vagy leleményes) akkor nem kerül sokkal többe mint egy pack akku a töltővel együtt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
themebuilder
senior tag
-
boxeralso
csendes tag
válasz zolkovi #14029 üzenetére
az a szomorú hírem hogy nincs az a 10% se. legalábbis én nem tudok egy rendes mp3 lejátszóról sem ami elemmel működik.
akkor jársz a legjobban ha használtan veszel valamit.
sztem neked ez való: http://hardverapro.hu/apro/elado_meizu_me_1gb/hsz_1-50.html[ Szerkesztve ]
SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555
-
themebuilder
senior tag
válasz zolkovi #14027 üzenetére
15x24 órát üzemelő lejátszótól nem tudok, maximum 30-60 órát üzemelő manapság a trend. Egy kicsit nagyok az elvárásaid.
AA-AAA elemmel vagy akkumulátorral üzemelő lejátszó már 4 éve is elavultnak volt tekinthető, ráadásul azok se működtek 4-5 óránál többet nagyon (az ilyen AA-AAA lejátszók 90%-ának a hangminősége pocséknak nevezhető).
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
tag
válasz zolkovi #13407 üzenetére
Szia!
Karácsonykor én is belefutottam a problémába... Megoldás: állítsd vissza a Region beállítást "Rest of the world" -re ;-)
Forrás: (Olvasd át az utolsó hozzászólásokat...)
http://www.sansacommunity.com/forum/thread/13209/Low-Volume-on-my-clip-plus/Üdvözlettel:
Bélabácsi
Üdvözlettel: Bélabácsi
-
ponti_ak
addikt
válasz zolkovi #7083 üzenetére
Szia, szerintem nincs ebben semmi fura.
Az általad használt fülessel szebben szólt az M3 (Neked jobban tetszett), mint az X5, van ilyen. Köszönjük, hogy megoszto(tta)d velünk a tapasztalataidat! Egyébként milyen zenével próbáltad őket? S milyen minőségű anyaggal (mp3, ogg, flac)?"iAudio-nagyzolás" szerintem nincs. Illetve ez csak egy olyan dolog, hogy az ember mindig törekszik a legjobbra, és pár éve a Cowon meg az iRiver cuccai jelentették a csúcsot. A rezidens "topik-lakó" tagok többsége is jópár éve használ iAudio-t, vagy jelenleg is rendelkezik (akár több) iAudio DAP-pal (bwoay, rumos, vili, jómagam, meg a "régiek", pl Adamsky, VVoid, DM-Fan...). S amíg ezek voltak a csúcs-playerek (mellettük volt 1-2 egész jó Samsung, meg Telstar-szintű szar) és ezekkel volt többnyire csak pozitív tapasztalat (aki megengedhette magának, annak) ezért nyilván ezt ajánlottuk jó szívvel, s ajánljuk ma is.
Kár, hogy mostanra ezek a koreai "kis tigrisek" leeresztettek zenelejátszás terén, és elmentek teljesen a PMP-, hordozható DMB-tévé, meg navigáció-irányba (lásd: O2, S9, N-sorozat) irányba, DAP-fronton meg maradtak ahol voltak. Ezért "utolérték" vagy meg is előzték őket a versenytársak. A Meizu volt az első, de manapság már a Meizu mellett a Sandisk (Clip, Fuze), és a Sony is teljesen jó (s talán jobb) választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest