Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyapó45
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak! Korom (70.) ellenére abszolút újonc vagyok, bár passzív résztvevőként - csak olvasó - ide s tova 6 éve jelen vagyok a fórumon. Kérem nézzétek el a gyakorlatlanságomat, esetleges lúzer mivoltomat.
Nagyon szeretem a jó zenéket, műfajtól, stílustól függetlenül. Értelemszerűen az 50-es, 60-as, 70-es évek könnyű? zenéje, jazz de a "szomorú" zene is minden mennyiségben. (Ez utóbbit valaha magam is műveltem)
Mindezek élvezetére, az asztali megjelenítőkön túl, immár hat éve egy COWON IAUDIO X5 szolgál. S innen kezdődik a kérésem, kérdésem. Műszaki (híradástechnikai) végzettségű lévén az igényes esztétikai minőség mellett sokat jelent a megszólaltatás műszaki minősége is. Az X5 utóbbi szempont alapján tulajdonképpen
kielégítené az igényeimet, azonban az eszköz, határokhoz kötött adat kapacitása, bővíthetősége, innováció
lehetőségei stb. arra késztetnek, hogy az esetleges továbblépésben is gondolkodjak.
A zenei anyag jelenleg - ne tessék szörnyűködni - elsősorban, szinte kizárólag - a YT-on érhető el számomra.
(Ha valakinek ennél jobb ötletei lennének, kérem ne tartsa magába!) Így azután bizonytalan vagyok, hogy érdemes -e ábrándoznom a lényegesen magasabb műszaki színvonalat képviselő, különböző tömörítetlen formátumokat kezelő DAP-ok beszerzésén. (ibasso, Fiio, AK, stb.)
Minden segítő szándékú tanácsot, javaslatot köszönettel fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest