Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bici

    félisten

    válasz bwoay #12645 üzenetére

    Ok, kipróbálom az RB-t, mert ez a hold -> középső gomb -> USB bedug -> középső gomb elenged megoldástól a falra mászok.
    Köszi!

    Tudom, hogy "kár" elrontani a hangját, de nem mindenki a jó minőségéért vesz ilyen, hanem az alacsony áráért, vagy azért, hogy később vegyen egy jobb fülest, de addig is használja a gyárival, vagy egy olcsóbbal. :)
    Én is egy 15-20k körüli fülest akarok majd venni hozzá, de még nem döntöttem el, hogy melyiket. Hagyok időt magamnak, hogy a legjobbat válasszam, és hátha addig találok valami akciósat, ami kiemelkedő ár/érték arányú. :)

    schawo: Teljesen igazad van. Én, mint akusztikából diplomázott villmosmérnök ezt elég jól tudom, és magam is eszerint járok el mindig, csak ugyebár vannak sokan, akik nem a szuper minőségéért veszik ezt a típust, hanem mert 12-14k-ból megvan minden, és mégse gagyit vett. :) Nekik írtam az eredeti hozzászólást. :K

    Dottore: Köszi a tippet, jelenleg is hasonló van, de majd beruházok egy komolyabbra. :)

    Még pár kérdés a lejátszóval kapcsolatban:
    - Olyat láttatok már, hogy a microSDHC karit betéve megáll minden? Hiába nyomok bármit, nem reagál. Ha kikapcsolva tezsem, be akkor a logo-nál áll meg az egész. Ha kivezsem, pár mp után jó minden. Nem tudom a kártya márkáját, de elképzelhető, hogy nem szereti? Vagy hibás a kari?
    - Hogy lehet letörölni az a 6db ultrafos számot, ami gyárilag rajta van?
    - Üresen kb. 1600mega hely van rajta... fel lehet szabadítani a maradék helyet?

    Köszi! :R

    ui.: Most mértem meg a lejátszó paramétereit. :D
    - 20-20000 Hz-es tartományban max. 0,7dB eltérés tapasztalható. A legnagyobb 2870Hz-nél van pozitív irányba. - kitűnő
    - Jel-zaj viszony: 87-93dB között van, 20k-nál 87. - nagyon jó
    - Áthallás: 41-44dB - érdekes, hogy a jobb csatornából több hallatszik át a bal oldaliba, mint fordítva - ez nem túl jó, pláne, hogy nem szimmetrikus. Ez annyit jelent, hogy komolyzenére mérsékelten alkalmas, de mai modern zenéknél ez szinte észrevehetetlen.
    - torzítást is szerettem volna mérni, de ehhez nincs itthon műszerem, így csak az oszcilloszkópon néztem a négyszögjelet, ami tökéletes formájú volt - szemre. :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés