Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Nagy Tiszteletem,
Segítsetek plíz ha kérhetem szépen.. nem tudom akarhatok e ilyet a TB-től..
Két cégem nevében levelezek, színtisztán szöveges formában levelezek, nincs jpg, html aláírás az emailek alján semmi se, csak karakteres infóhalmaz.. cégnév emil cim adószám stb.. Lehet olyat, hogy ne kelljen mindig átírnom a csatolt kép alapján ezen mezőket minden egyes email írásnál??, mondjuk új levél írása és ott lenyitok valamit és kiválasztom, hogy ugyanazon emailcímhez más cég nevében levelezek most , és az aláírást is meg mindent is aszerint változtat..? Köszönöm !!! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest