Hirdetés
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
senior tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a mai nap egyik pillanatról a másikra azt kezdte el csinálni a Thunderbird, hogy amikor egy üzenet továbbítására kattintok, akkor nem csatolja az üzenet mellékletét. Érdekes módon egyelőre ezt csak az .xls fájloknál vettem észre, de azoknál kivétel nélkül minden ilyet tartalmazó üzenetnél ez van. Külön manuálisan bele kell húznom a csatolmányt a továbbítandó emailből. További érdekesség, hogy az .xlsx mellékletet tartalmazó üzeneteknél nincs ez a probléma. Ott ha a Továbbításra kattintok, akkor ott van a mellékleteknél az xlsx fájl is.
Előzmény, hogy nem sokkal korábban küldtem egy emailt, aminek 60 db .xls melléklete volt. Lehetséges, hogy köze van hozzá és valahogy ezzel kinyírtam a Thunderbirdömet vagy valami más van a háttérben?Hátha találkoztatok már ilyennel és tudtok segíteni, előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest