-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
IMAP szerverrel használom a TB-t. Egyik címemnél véletlenül rosszul állítottam be az automatikus törlést, így az összes, több ezer levelemet törölte. Szerencsére volt egy komplett folder mentésem, de hiába írom felül vele az INBOX fájlt, nem hozza vissza a leveleket. Azóta jött pár levelem erre a címre, és azokat mindig visszahozza, még akkor is, ha komplett töröltem az accountot. Régebbi verzióknál simán visszahoztam egy szimpla felülírással a komplett profilomat, de az még POP3 verzió volt. Az IMAP-nál nem megy, vagy az újabb verziók miatt?
Van valakinek ötlete, hogyan állíthatnám vissza a leveleket a backup inbox fájlból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest