- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeV-O-6
csendes tag
Sziasztok!
Egy 64 GB- os SSD -re van a 24.1.0 TB telepítve W7 x64 rendszerrel. Tegnap este mikor kattintottam a letöltésre, kaptam egy hibaüzenetet, hogy nincs hely a letöltéshez, válasszak másik mappát. Ekkor több mint 16 GB volt a szabad hely. Hát fogtam magam és másik meghajtón kiválasztottam egy másik mappát. Ide le is töltötte azt a néhány új üzenetet, de nekem ez így nem jó... Szeretném a régi mappába kapni az üzeneteimet. Miért dobta ezt a hibát? Hogyan tudom az új mappából átrakni a régibe az üzeneteket? Nagyon köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Cyberpunk 2077
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest