Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dcsak
csendes tag
sziasztok!
tudna nekem esetleg valaki segíteni ebben: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=39&t=1076095 ?
A lényeg, hogy semilyen beállítás nem került módosításra, és egyszer csak gondolt egy a TB és onnantól kezdve az elküldött levelek és azok adatai nem jelennek meg (a régebben elküldöttek viszont továbbra is).
Már máskor is találkoztam ilyen hibával, akkor nem sikerült megoldani
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...Ha valaki tud pls sos help me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...