Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Tudtam én, hogy valami csel van a dologban, amit eddig elhallgattál!
Én nem használok ilyet, úgyhogy ebben sajna nem tudok segíteni. (Emlékeztetőre szvsz sokkal jobb a mobil, az mindig be van kapcsolva, így tuti nem maradok le semmiről.
) Egy gyors keresés után még annyit tudok ajánlani, hogy esetleg nézd meg a ReminderFox-ot, hátha abban van ilyen opció. -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Milyen naptárról van szó? Tudtommal a TB-ben nincs naptár (és a Windóz naptára sem rendelkezik ilyen funkciókkal).
-
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball
üzenetére
Ha rákerestem a névre, akkor (mondjuk) a naptárban a holnap 10 órára szeretném elmenteni a partnert egy megbeszélésre. (most úgy tudom, hogy kikeresem a holnap 10 órát és beírom, hogy kivel akarok kontaktálni. A másik is érdekel, hogy tudom kivel, és onnan, a névjegyéből, jobb egérklatty, és "új találkozó a partnerrel" kellene....Az a.sz.r ótluk tudja...., jó lenne ha itt használhatnám)

-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
"...csak a névre rákattintva levelet...hozzárendelni?"
Ha a Contact Sidebarban egy kapcsolatra jobbklattyot nyomsz, akkor a felugró menüben megtalálod az "Új üzenet"-et (levélírás).
"...a névjegyek közül szeretnék valakit találkozóra felvenni..."
Ez alatt nem tudom mit értesz.
-
mimi_bacsi
tag
Arra tudtok-e megoldást, hogy a névjegyek közül szeretnék valakit találkozóra felvenni (onnan a névjegyalbumból) hogy tehetem meg, hogy ne kelljen a nevet kimásolnom, csak a névre rákattintva levelet, találkozót hozzárendelni?
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Nagyon nem mindegy!

-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Azaz, a bizonytalanságomat eloszlattad...,-))) Ez a pontos;-)))))))))
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
1. Igen.
2. Igen.
3. Szerintem igen. -
mimi_bacsi
tag
ha a teljes Thunderbird mappát kimásolom (mondjuk egy pendrive-ra vagy más hordozható eszközre), és egy másik gépen telepítem a Thunderbirdet, akkor ott is nézegethetem a leveleimet? Újabbakat nem akarok lekérni, de elolvasni a régieket, azt lehet? Vagy esetleg a beállításokat is vihetem és akkor egy másik gépen is lekérdezhetem a leveleimet, és egy adatbázisban lesznek?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
canniball! Vissza minden negatív szöveg, mert amint lementettem, és onnan kértem az installálást, azonnal sikerült!!! Köszi, szuper vagy!!!!!!
nyilvánosan megkövetlek!!!! ;-))))))
Köszönöm a segítségedet, kipróbáltam, működik és szuper!!!!!

-
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Majd jönnek, ne add fel!
Ha felteszed a Contacts Sidebar-t abban tudsz keresni.
-
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball
üzenetére
Hát nincs itt egy "mester" aki a lámereket megsajnálja...;-))))
A kérdésem továbbá az lenne, hogy a névjegyben tárolt szavakra (általam kulcs szavaknak nevezett) hogy lehet rákeresni mondjuk a névjegy/egyéb fülben található kulcsszavakra (mert az alapján megtalálnám, olyan szót, jellemzőt adok, de az ember nevére nem emlékszem), és hogy lehet rátalálni? (ha az embernek van több ezer címe, ez esetben egyesével nehéz keresni...;-)))))
-
Chandler
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
de nekem névjegykártya kell nem aláírás...
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az összes, a Helyi mappákban tárolt postafiókhoz be van pipálva a levelek automatikus letöltése? Mert alapból csak szól, hogy leveled van, de nem tölti le.
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Weben is megnézted?
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Erre sajna én sem tudok megoldást (pedig nekem is jól jönne).
Talán majd valamelyik mester tud okosat javasolni... -
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor valóban rosszul tetted fel a kérdést.

''Az angol mappában van 2 mail, de megnéztem azokat is, így nem kéne, hogy újat jelezzen.''
Próbáltad már azt a két levelet áthúzni egy másik mappába? Hátha mégis azokkal van gondja. Ha meg nem akkor legalább az kiderülne.
Esetleg még weben keresztül meg lehetne nézni a postafiókot, hátha van ott olyan levél, amit valamiért nem szed le. -
Winner_hun
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Rosszul tettem fel a kérdést. Nekem is van ilyenem:
![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/9/24/5dtx.png)
csak a bajom az, hogy NEM jön e-mailem, de 5 percenként nyekereg a program (azt a hangot adja, amikor új mail érkezik) viszont nem jön egy mail sem. Ha az ikonra ráviszem az egeret, akkor írja, hogy a helyi mappákban van 2 új mail, na de az hol a francban van? Végignéztem mindent, kitöröltem a kukát, a spamokat, a beérkezett üzeneteket, de semmi, csak nem adja fel.
Az angol mappában van 2 mail, de megnéztem azokat is, így nem kéne, hogy újat jelezzen.
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
''Csak azt tudnám hogy az a helyi mappák hol van''
Nálam itt:
, gondolom nálad is ott kéne legyen. -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Nem tudom ezt a ''lehetőséget'' hol láttad, de a Fájl->Új->Postafiók alatt annyi mail-címet állíthatsz be, amennyit akarsz. (Legalább is nekem hét van beállítva és még egyszer sem panaszkodott a TB.)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Beállítottam az alapértelmezettet, ugyan úgy megkérdezi minden indításnál, kivettem a pipát, szórakozzon mással.
A folyamatos üzenetjelzés pedig szerintem ez miatt van:![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/9/24/5dt9.png)
Csak azt tudnám hogy az a helyi mappák hol van
-
mimi_bacsi
tag
A Thunderbirdben ''csak'' 2 email elérhetőség beírására látok lehetőséget egy embernél. Ha valakinek több elérhetősége van, akkor többször kell felvenni egyazon embert? Vagy van másik megoldás is?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
hejnekem
csendes tag
értem kössz
-
hejnekem
csendes tag
hali
az lenne a kérdésem, hogy mért nem tudok yahoo.com-os postafiókot csinálni? a freemail-es megy de a yahoo-ra nem tud felmenni pedig mindent jól csináltam, mindig azt írja ki, hogy túl hosszú várakozási idő és ennyi (a kiszolgáló az elméletileg mail.yahoo.com) előre is thx -
Chandler
senior tag
volna egy problémám thunderbirdel:
van ilyen névjegykártya dolog, amibe belehet írni sok infót, és minden email alján megjelenik magátol
beírom amit szeretném hogy legyen rajta, ok, bepipáom hogy vCard használata, és nem jelenik meg, asszem mellékletként (külön file-ba) csatolja
mit csináljak hogy megjelenjen az email alján? -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
És ha áthúztam (.msg kiterjesztése lett) hogy viszem be a Thunderbirdbe? Mert ott nem láttam olyan menüpontot, ahol ki lehetne tallózni, hogy honnan akarok importálni (és milyen típusú) valamilyen fájlt? Annyit láttam, hogy leveleket, címjegyzékeket vagy mindkettőt, de ott sem tudtam megadni, honnan importáljon!
-
mimi_bacsi
tag
Az Outlook a .csv, az .xls, .pst, formátumokat képes menteni...
Nem tudtok akkor semmilyen jó és biztos megoldást?
A Thunderbird hol tárolja az adatokat? (ha szeretném lementeni biztonság miatt!) -
Winner_hun
félisten
Csak rátelepítettem. Az automatikus frissítés sokszor bejött, akárhányszor rányomtam a sohára, minden indításnál a képembe nyomta, aztán egyszer megunta és nem adta többet. Amikor meg rányomtam a frissítés keresésére, akkor pedig azt mondta hogy nincs frisebb verzió.
Hmm az alpértelmezés valóban nem volt beállítva

A postafiók beállításait szeretném meghagyni, nem akarom megint beállítgatni a mailcímeket. Ha a szűrők megmaradnának, az sem lenne baj. -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hmm. Az előző verzió rendesen el lett távolítva, vagy csak mellé tetted? A Programok hozzáférhetősége és alapértelmezéseinél jól van beállítva? (Mindegy, hogy használtál-e mást, valami Outlook-féleség fent lehet attól még a gépeden alapból.)
A postafiókok beállításait is a profilodban tárolja, természetesen, hol máshol? Pontosan melyik beállításokra vagy kíváncsi? (Ha a profilod megmarad, szvsz felesleges legyalulnod magát a programot, az úgy nem sokat fog érni.) -
Sil
senior tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Mármint exportálni, ugye? Nem használok Outlookot, de ha nincs ilyen menüpont, akkor próbáld meg úgy, hogy kijelölöd a leveleket, aztán megfogod, és az egérrel áthúzod az Intézőbe, valamelyik mappába.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Nem tudom, nem ismerem az Outlookot. A fenti kiegészítés ismeri az .mbox formátumot is. Ha ez sem segít, akkor várd meg Sil kollégát, ő biztosan tud megoldást a problémádra.

-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Én a Bat-ból a következő képpen hoztam át a leveleimet: kiexportáltam őket .eml formátumba, majd az ImportExportTools (Mboximport enhanced) [link] (német link, angolt sajna nem sikerült hirtelen találnom) kiegészítő segítségével beimportáltam őket a TB-be. Ez így nálam zökkenőmentesen működött.
-
mimi_bacsi
tag
Meg tudjátok-e mondani, hogy ha MS Office Outlookból szeretném a leveleimet áthozni, és a .pst fájlok nem a standar helyen vannak, hogy lehet kitallózni amit szeretnék, hogy melyik fájlokat importálja be a Thunderbird? A címeket áthozta, a levelekkel nem boldogulok....
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még ha a TB is az alapértelmezett kliens minden alkalommal rá fog kérdezni, ha az alsó check-boxból nem veszed ki a ''pipát'' (ha jól emlékszem).
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A többi levelezőkliensednél kiszeded ezt az ellenőrzést (valami lehet, hogy szintén ellenőrzi, és mindig átállítja). Vagy pl Start menü / Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései.
-
Winner_hun
félisten
Ezt hogy lehet megszüntetni, hogy ne írja ki minden indulásnál?
-
Winner_hun
félisten
Inkább az kéne, hogy hol tárolja a postafiókok beállításait, aztán legyalulom az egészet
(Nem tudom, számít-e, de a törölt elemek mappában az a 4500 levél, ami volt, az csak az olvasatlan levél volt, szóval volt benne vagy 7k levél. Sajnálom is, hogy töröltem, direkt gyűjtögettem) -
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amúgy tudom már, hogy miért nem tettem fel a kettes verziót. Illetve miért nem hagytam meg. Mert a menueditor kiterjesztés nem volt kompatibilis vele...
Elég rövid az emlékezőképességed, mert már egyszer ezt megbeszéltük... [link]
Amúgy meg az újabb verziók mindenben jobbak mint a régiek!!! -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Postafiókonként van, amelyik postafióknál tapasztalod ezt a problémát, annál töröld. (Ha hagysz a szerveren leveleket, azokat újra le fogja tölteni, mert ez a fájl tartja nyilván, hogy melyik volt már letöltve pl.)
-
Sil
senior tag
A webes felületén (ha van neki) be tudsz lépni? Ott szokott lenni segítség is a levelezőprogramok beállításához. Ha ez az internetszolgáltatód, akkor a felhasználóneved meg a jelszavad a szerződésedben is szerepel elvileg, vagy meg tudják mondani/változtatni az ügyfélszolgálaton.
A FEBE elvileg tudja az egész profilt is menteni, ha jól emlékszem, csak meg kell nézni a beállításait.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tömörítetted a Törölt elemek mappát is a törlés után?
Próbáltad törölni a popstate.dat fájlt, amit mondtam múltkor?
Thunderbirdhöz is van Mr Tech Local Install, azzal meg lehet próbálni kompatibilissé tenni azt a Menu Editort... (Ha csak annyi a baja, hogy túl alacsony a MaxVersion száma, simán...)
[Szerkesztve] -
sysrq
őstag
Sziasztok. Op-rendszer csere miatt töröltve lett a Firefox, és nem tudok csatlakozni a freestartos postafiokomhoz. Elfelejtettem a beállításokat. Tudna valaki segíteni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ez is meg van kergülve, a hibajelenség ugyan az, nem kapok mailt, de jelez. Teljes uninstall kéne? A beállítások azok kellenek, hol tárolja a program?
-
Winner_hun
félisten
Nagy szívfájással, de töröltem a törölt üzeneteimet, mert folytatta a program a nem kapok levelet, de azért értesít, hogy jött szórakozását. Erre a törölt elemek után is ugyan úgy nyomja, fákkk

Azt hiszem muszáj lesz azt a kettes verziót feltenni
Amúgy tudom már, hogy miért nem tettem fel a kettes verziót. Illetve miért nem hagytam meg. Mert a menueditor kiterjesztés nem volt kompatibilis vele... -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát, azért azt illik időnként üríteni, sőt, tömöríteni is a mappákat... Ha nem tömöríted, az eléggé negatívan befolyásolja a programot.
Jut eszembe, van egy popstate.dat nevű fájl a profilodban, az tartja nyilván, hogy melyik leveleket töltötte már le, mikor törölje a szerverről meg ilyenek. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez sérült meg, ez esetben próbáld meg törölni (a Thunderbird közben ne fusson). Persze a törlésével minden levelet újra le fog tölteni, ami a szerveren van. De ezt csak akkor próbáld meg, ha a mappák tömörítése nem segített. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Néztem, biztosan meg van most hülyülve, 5 percenként csipog és sehol semmi új

-
Winner_hun
félisten
Hmmm lol most felugró menü, hang. Gondoltam még egy szemét. DE! Se a bejövő leveleknél, se a szemétnél NEM volt egyetlen egy e-mail sem. A kukába meg semmit sem pakoltatok, szóval teljesen megkattant a program
Az ugye nem zavarhat be hogy a törölt elemeknél 4500+ mail van?
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, ez így normális, és nincs más beállítás.

-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És ha a Haladó gombot megnyomod?
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Passz, hogy 1.5-ben is így van-e, de elvileg Eszközök / Beállítások / Általános. De ilyen beállítási lehetőség, amit mondasz, nincsen.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hmm, pedig alapból nem tud ilyet csinálni, ezek a kiterjesztések meg nem kavarhatnak be... A Talkback az a hibajelentő cucc, ami alapból felkerül, hacsak nem mondod meg neki telepítéskor, hogy ezt ne rakja fel.
- Nincs, az nem kompatibilis sajnos.
- Ha testreszabod a figyelmeztetést, és kiveszed mondjuk az előnézetet, akkor nem lesz kisebb? -
Winner_hun
félisten
MinimizeToTray
Talkback (nem is emlékszek, hogy ezt feltettem volna)
CuteMenus
Menu Editor
Nem is tudom, a megszokás
Tudom, hogy van 2-es. Egyszer volt fent, de valami nem tetszett. Na akkor két kérdés a ketessel kapcsolatban:
-skinből van ugyan olyan alapértelmezett, mint az 1.x-ben? (ha jól emlékszek másmilyen volt)
- amikor mailt kapok az értesítő buborék méretét le lehet kicsinyíteni? Mert kb a fél képernyőt (najó, lehet csak a harmadát) elfoglalta, az meg nem tetszett
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen kiterjesztéseket használsz? (Egyébként miért pont 1.5, amikor már rég van 2.0 is?)
-
spirit007
senior tag
Nem tudja valaki , hogyan lehetne a ''könyvjelző eszköztár'' -at kétsorosra átalakítani ?
(Tehát ne csak egy sorban legyenek az eszköztáron ''gombok'' hanem kettő... vagy több) -
Winner_hun
félisten
Megkattant a program. 1.5.x verzió (mert csak
) és akkor jelez felugró kis izéval a vekker felett és hanggal, hogy ha szemetet kapok, ha rendes e-mail, akkor meg nem csinál semmit. Ez mitől van? -
rdi
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
nekem néha mennyire kevés eszem van....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ lusta is vagyok
köszönöm
ps: ez egy az egyben a firefox panellje
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére

-
Sil
senior tag
Igen. Ha Windows-ról viszed át Linuxra, akkor vigyázz arra, hogy a prefs.js-ben ne legyenek abszolút hivatkozások (hajlamos benne hagyni a Windows-os elérési utakat). És a profilodból a compreg.dat és xpti.dat fájlokat inkább ne másold át, azok elvileg platformfüggőek, de egyébként nem fontosak.
-
Sil
senior tag
Olyat nem ismerek, ami Thunderbirdöt is ment és platformfüggetlen is egyszerre. De miért nem mented kézzel cakkpakk? Minden ilyet a profilodban tart, a beállításokat és a leveleket is.
Windows XP-nél C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve mappa. Ha a Thunderbird telepítése után teszed vissza, akkor elég a profilodneve mappa tartalmát lementeni és a telepítéskor létrehozott alapprofil tartalmát felülírni vele, de lementheted az egész Application Data\Thunderbird mappát is (a lényeg, hogy benne legyen a profiles.ini), és visszarakhatod a telepítés előtt, akkor megtalálja a profilodat és nem hoz létre másikat.
Linuxnál hasonló az eljárás, csak ott általában ~/.thunderbird/profilodneve/ a mappa neve (bár függ attól is, milyen Linux). A profil tartalma tökugyanaz.
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
teljesen rendben van, műxik a dolog, csak meg akartam nézni, de sehol nem tudom módosítani...
-
GD
őstag
üdv!
keresek egy olyan kiegészítőt ami fiókok beállításait cakkpakk menti-visszaállítja, platform függetlenül, ha vki tud visítson
(win, linux) -
rdi
veterán
sziasztok ,
van egy nagyon lamer kérdésem:
ha már van smtp fiókom, akkor hogyan lehet a jelszavát megváltoztatni?
mert egyszerűen nem találom

-
Hali!
Az mitől van, hogy eddig hibátlanul működött a thunderbird legújabb verziója, de most hirtelen nem hajlandó elfogadni a t-online-os postafiókomhoz a jelszót. pedig semmi változás nem történt
a fríméles-t simán kezeli. -
_Bazsy_
csendes tag
Hali! Sikerült megoldanom a problémát!
A Postafiók beállításai/Kiszolgáló beállításai - felhasználói név mezőbe csak a @t-online.hu előtti rész volt beírva,ezért nem működött. Beírtam a teljes e-mail címem és rögtön működött...
Pedig mindent úgy csináltam ahogy a T-Online megadja a Thunderbird-höz a beállításokat.
Köszönöm a válaszod!
Üdv! -
_Bazsy_
csendes tag
Hali all!
T-online-os kábelnetem van,gondoltam a thunderbird-öt használom majd a levelezéshez.
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva a levelező beálltása thunderbird-höz a t-online oldalán,mégis ezt a hibaüzenetet kapom a jelszó megadása után:
''A jelszó elküldése nem volt sikeres,a mail.t-online.hu levelező kiszolgáló válasza: Coult not determine server''
Az Outlook Express-t egyből beállítttam.
Mi lehet a gond,a Thunderbird--ben miért nem sikerült jól beállítanom a levelezést?
A T-online leírása: [link] -
Sil
senior tag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Ha biztosan nem fut a thunderbird.exe, akkor nézd meg a profilodban, látsz-e egy olyan fájlt, hogy parent.lock (XP esetén). Ha látsz (ilyenkor nem kéne), töröld.
A profilodat XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.
Ha ez nem segít, keresd meg a profiles.ini fájlt (...Application Data\Thunderbird\), nyisd meg szövegszerkesztővel és másold be ide a tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Egy gyors keresés után még annyit tudok ajánlani, hogy esetleg nézd meg a

Talán majd valamelyik mester tud okosat javasolni...

![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/9/10/51na.png)
) és akkor jelez felugró kis izéval a vekker felett és hanggal, hogy ha szemetet kapok, ha rendes e-mail, akkor meg nem csinál semmit. Ez mitől van?