Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
volvoguy
addikt
újraraktam, és a legújabb 3.5ös is ezt csinálja a kis rohadék már kurvára idegesít.....hiába...letöröltem a régit, újraindítottam a gépet, majd fel az új 3.5, de ez sem záródik be, és zavaró, mert állandóan a Feladatkezelőből kell leállítani, de ez akkor sem normális....
-
-
Vasinger!
nagyúr
Itt a teszt eredménye, ahogy kérted. Eléggé ingadozott, volt mikor feljebb, volt mikor lejjebb ment 5 megával.

Mi az, hogy 10x gyorsabb? Ha egy weboldalt nekem 1 mp alatt hoz be ez, akkor az 0.1 mp alatt fogja?

szerk.: Bár te látom, egyébként te win7-ről tolod, ami nem igazán a végleges verzsön még. Lehet, hogy még javulni fog.
Azt hozzáteszem, hogy nekem volt benne firetune is a dologban, meg pár parancsot át is írtam, amit a logouton írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azt hozzáteszem, hogy nekem volt benne firetune is a dologban, meg pár parancsot át is írtam, amit a logouton írnak.

KAMI911